- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 53
- 34
Hayırli olsun canım sende bebeğinde kurtulmuş çok şükürGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Niye bu kadar erken alıyor ki canım bı sebebi var mıydı hayırlısıyla gelsin inşallahDoktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Geçen başka odada baktı ultrasona bebek 2660 dı
Bugun kendi odasında baktı 2700 çıktı
Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi
Gözün aydın geçmiş olsunGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Anladım canım geçmiş olsun çok sağ salim al kucağına inşallahKalp hastasıyım ben ☺ 32 yada 33.haftada alacaklardı kızımı aslında. Ama hem kızım uslu durdu, hem de ben biraz inat ettim sanırım doğurmicam diyeKendime hep dikkat ettim, yormadım, stres yapmamaya çalıştım, pollyannacılık oynadım diyebilirim yani Artık 37 de doğum yapıcam canım. Yine iyi kaldı çok şükür kızım ☺ Artık nefes problemlerim bayaa arttı, çarpıntılarım, konuşurken nefessiz kalıyorum oturduğum yerde ☺ Sona gelsik yani o yüzden ☺ Artık kızım kucağımda olacak
Anladım canım geçmiş olsun, bende korkıyorum ama bakalımKorkuyorum canım
Migrenim var benim hiç strese gelemiyorum
Hemen başıma ağrılar girip midem bulanıyor saatlerce geçmiyor
15 dakika belki ama orda zaman geçmekte bilmez
En iyisi genel anestesi bence
3kere yumurta toplama toplama oldum genel anestezi ile
20,25dk lik bi anesteziydi çok rahattı uyanırken hiç zorlanmadım
15 dkde kendime gelip çıktım hastaneden
Inşallah sezeryanda tahmin ettiğim gibi olur
Sıkma canını herşeyden önemlisi sağlıklı olabilmek hem bebek için hem senin içinHerkese merhaba, ben şuanda hastanedeyim. Merak etmeyin iyiyim, anestezi doktoruyla ve kardiyoloji doktoruyla görüşmeye geldim uygulanacak anestezi yöntemi için. Kalp hastası olduğum için çok riskli senin için dediler. Hiç istemememe rağmen, genel anestezi yapılması gerektiğini öğrendimŞuan çok üzgünüm. Uyutulmak istemiyorum Anestezinin etkisinin 1-1,5 saat sürecek olmasından ötürü nefret ediyorum
Canım ilk Doğum mu ?Anladım canım geçmiş olsun, bende korkıyorum ama bakalımzaten baş ağrısı oluyomus sonrasında migrenin varsa daha kötü olursun genel daha iyi senin için aynen
Haftası çok küçük değil önemli olan kilosu değil sağlıklı olsun doktor yolunda görmese demez öyle haftaya miniğin kollarında olacak deseneDoktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi
Sağlığımız neye el veriyorsa öyle yapıcaz canım sıkma canını ben korkudan arada ağzımdan kaçıracak oluyorum genel olayım mı diye doktoraHerkese merhaba, ben şuanda hastanedeyim. Merak etmeyin iyiyim, anestezi doktoruyla ve kardiyoloji doktoruyla görüşmeye geldim uygulanacak anestezi yöntemi için. Kalp hastası olduğum için çok riskli senin için dediler. Hiç istemememe rağmen, genel anestezi yapılması gerektiğini öğrendimŞuan çok üzgünüm. Uyutulmak istemiyorum Anestezinin etkisinin 1-1,5 saat sürecek olmasından ötürü nefret ediyorum
Yapacak bişey yok. Doğurmicam diyecek halim yok malesef. Seve seve genel anestezi olucakSıkma canını herşeyden önemlisi sağlıklı olabilmek hem bebek için hem senin içinbenim deneyimim yok bilemiyorum tabiki ama bak buradaki arkadaşlar o kadar uzun olmadığını söylüyorlar herkesin bir olmuyor demek ki canını sıkıp bebişi de üzme annesi
Çok küçük degil canım gerçekten 3 e yaklaşır haftaya kadar.hakkınızda hayırlısı olsun.doğum başlamış yavaş yavaş demek ki.Doktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi
Haklısın ama korkuyorum, bebeğimden 1dk bile ayrı kalmak istemiyorumSağlığımız neye el veriyorsa öyle yapıcaz canım sıkma canını ben korkudan arada ağzımdan kaçıracak oluyorum genel olayım mı diye doktora
ben Haziran’ın 20 sini görürüm gibi geliyor
Hasta oldum kızlar kendimi bakıma almam lazım ihlamur nane limon harici bildiginiz super tariflere talibim.
Son zamanlar zaten zor geciyor iyileşmem lazım hemen.
Gözlerim yanıyor burnum genzim akıyor sesim gitti gidiyor kısıldı..
Hapşırık var..
Bir ateş eksik..
kızlar Benim de son hastalığım çok uzun sürdü bi arkadaşım tavsiye etti burdan mı okuldan mı hatırlamıyorum amaBogazimin sizlamasi ve genzimin akmasiyla uyandim.gelmeden geri gitsin.cok pis gecer griplerim.nerden cikti ki simdi bu
geçmiş olsun umarım ikiniz de sağlıklısınızdırGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
benim kız kardeşim birisi tekil birisi ikiz iki Doğumunu da genel anestezi yaptı canım hiçbir şey olmuyor sıkma canını sizin için en sağlıklısı neyse öyle olsunHerkese merhaba, ben şuanda hastanedeyim. Merak etmeyin iyiyim, anestezi doktoruyla ve kardiyoloji doktoruyla görüşmeye geldim uygulanacak anestezi yöntemi için. Kalp hastası olduğum için çok riskli senin için dediler. Hiç istemememe rağmen, genel anestezi yapılması gerektiğini öğrendimŞuan çok üzgünüm. Uyutulmak istemiyorum Anestezinin etkisinin 1-1,5 saat sürecek olmasından ötürü nefret ediyorum
Genel anestezide bebekte etkileniyor canım her yerin uyuştuğu için zaten bebekler uykulu gibi oluyo baya doğduktan sonra normal doğan bi bebekle arasında fark oluyor. Bide annenin uyanma süreci sıkıntılı doktorlar bile risk almak istemiyor. Bide bence bebeğin doğum anını görmek herkesin hakkı.Genel anesteziye niye çok karşıydın canım? Bende belden anestezi de bel ağrısı oluyor diye korkuyorum biraz açıkçası daha karar veremedim o yüzden
Şifa olsun da hemencecik iyileş inşEkran görüntüsü aldım deneyecegim canım
Umrarim ise yarar evde hepsi var Allahtan yapıyım. Hepsini birlikte değil ama ayrı ayrı kullandım bende çubuk tarçın ve karanfil çok severim normal çayı bile karanfil atıp içerim..
Teşekkür ediyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?