2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ekran görüntüsü aldım deneyecegim canım
Umrarim ise yarar evde hepsi var Allahtan yapıyım. Hepsini birlikte değil ama ayrı ayrı kullandım bende çubuk tarçın ve karanfil çok severim normal çayı bile karanfil atıp içerim..
Teşekkür ediyorum canımm

Niye bu kadar erken alıyor ki canım bı sebebi var mıydı hayırlısıyla gelsin inşallah

Instagram hesapları paylaşılmış ben de bıkac kişiyi eklemeye çalıştım umarım başarılı olabilmişimdir benim buradaki adımla oranın alakası yok o yüzden mesaj da atıyorum kendimi tanıtmak için

Herkese merhaba, ben şuanda hastanedeyim. Merak etmeyin iyiyim, anestezi doktoruyla ve kardiyoloji doktoruyla görüşmeye geldim uygulanacak anestezi yöntemi için. Kalp hastası olduğum için çok riskli senin için dediler. Hiç istemememe rağmen, genel anestezi yapılması gerektiğini öğrendim Şuan çok üzgünüm. Uyutulmak istemiyorum Anestezinin etkisinin 1-1,5 saat sürecek olmasından ötürü nefret ediyorum

Anladım canım geçmiş olsun çok sağ salim al kucağına inşallah

Anladım canım geçmiş olsun, bende korkıyorum ama bakalım zaten baş ağrısı oluyomus sonrasında migrenin varsa daha kötü olursun genel daha iyi senin için aynen

Sıkma canını herşeyden önemlisi sağlıklı olabilmek hem bebek için hem senin için benim deneyimim yok bilemiyorum tabiki ama bak buradaki arkadaşlar o kadar uzun olmadığını söylüyorlar herkesin bir olmuyor demek ki canını sıkıp bebişi de üzme annesi

Haftası çok küçük değil önemli olan kilosu değil sağlıklı olsun doktor yolunda görmese demez öyle haftaya miniğin kollarında olacak desene

Sağlığımız neye el veriyorsa öyle yapıcaz canım sıkma canını ben korkudan arada ağzımdan kaçıracak oluyorum genel olayım mı diye doktora

Yapacak bişey yok. Doğurmicam diyecek halim yok malesef. Seve seve genel anestezi olucak

Çok küçük degil canım gerçekten 3 e yaklaşır haftaya kadar.hakkınızda hayırlısı olsun.doğum başlamış yavaş yavaş demek ki.

Tamamdir anlastik o zaman buralarda tek kalicam diye korkuyordum gerci Freckless ve @kanaryam Bitttter benim gibi bekleyeceklerden
ben Haziran’ın 20 sini görürüm gibi geliyor
Bogazimin sizlamasi ve genzimin akmasiyla uyandim.gelmeden geri gitsin.cok pis gecer griplerim.nerden cikti ki simdi bu
kızlar Benim de son hastalığım çok uzun sürdü bi arkadaşım tavsiye etti burdan mı okuldan mı hatırlamıyorum ama bardağa 1 limonu sıkıp üzerine toz zencefil ve bal ekledim üzerine kaynar su. İçerken terletiyor böyle atıyor hastalığı hissediyorsunuz.
Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
geçmiş olsun umarım ikiniz de sağlıklısınızdır
benim kız kardeşim birisi tekil birisi ikiz iki Doğumunu da genel anestezi yaptı canım hiçbir şey olmuyor sıkma canını sizin için en sağlıklısı neyse öyle olsun

Genel anesteziye niye çok karşıydın canım? Bende belden anestezi de bel ağrısı oluyor diye korkuyorum biraz açıkçası daha karar veremedim o yüzden
Genel anestezide bebekte etkileniyor canım her yerin uyuştuğu için zaten bebekler uykulu gibi oluyo baya doğduktan sonra normal doğan bi bebekle arasında fark oluyor. Bide annenin uyanma süreci sıkıntılı doktorlar bile risk almak istemiyor. Bide bence bebeğin doğum anını görmek herkesin hakkı.

Şifa olsun da hemencecik iyileş inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…