2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin cnm çok sağol

Evet 28. Haftada vurmuştu
Doktorum da öyle diyor
Sezeryan olacak normal değil

Haklısın ama korkuyorum, bebeğimden 1dk bile ayrı kalmak istemiyorum Ya uyanamazsam
Herkes uyanmış sen niye uyanamıyacaksın canım kötü düşünme ayrı 2 hafta önce Doğum yapan arkadaşımı parkta gördüm oda normal Doğum yapıcam hemen bebiğime kavuşsam diye seviniyordu ay valla fenalık geldi bi hava alayım diye kaçtım diyor

Üzülme
Ben de öyle olacagım
Hem dr korktuğum için kendi isteğim ile
Ayılmak o kadar uzun sürmez ayrıca

Bebeğim de anestezinin etkisi altında olucak

Minik degil 2500 uzeri bebekler normal sayiliyor.hatta 2 kg uzeri bile.
Takilip kiloya canini sıkma.
Doktoruna guveniyorsa rahat ol canim.

Hic canini sıkma canim. Ne guzel haftani doldurdun bebisi buyuttun bu zamanlara kadar geldin. Eskisi gibi uzun sureli uyutulmuyor zaten. Onemli olan ikinizinde saglikli olmasi. Oglusumla gelip sen ayilana kadar bebege bakalim biz olur mu

Hic canini sıkma canim. Ne guzel haftani doldurdun bebisi buyuttun bu zamanlara kadar geldin. Eskisi gibi uzun sureli uyutulmuyor zaten. Onemli olan ikinizinde saglikli olmasi. Oglusumla gelip sen ayilana kadar bebege bakalim biz olur mu
Moralim bozuldu tamam gelin oğluşunla beraber ama uslu dursunlar Oğlun kızımı görünce çıkmak istemesin sonra, karışmam bak

Guzel haberler al bebeginle ılgili. Genel azestezi 1 saat sürmüyor ki bebege narkoz gitmesin diye 10 dak.aliyorlar.ardindan sen cikiyorsun.yarim saat ancak.bunu hic takma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…