2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Neeee gözünaydın canımm bize müsait olunca ayrıntıları bildir nasılsın iyisinizdir inş

Calisan anne olacaksan almani oneririm ama calismayacaksan elle sagma manuel falan hepsi olabilir ben bayadir kurcaliyorum sanirim mochi sut sagma makinasi alicam dogumdan once

Geçmiş olsun canım zencefil balı da yapmalısın muhakkak iyi geliyor ateşe de dikkat et acil şifalar diliyorum

Kızlar günaydınn instagram hesabını yazanları ekledim kimseyi atlamamışımdır umarım
Hepinizi çok sevdiğim için özelden yamaya çalıştım kızlar yazamadıklarıma da bugün yazcam sizleri her yerde görmek istiyorum
Kızlar beni de ekleyinnn
ozelden yyaziorm size

Günaydın kızlar.. Ben de yazanları ekledim umarım atlamamışımdır. tugbagnn adım
Ben seni ekledmm canim adaşızz

Ewet canım sigara kullanıyor,sigara içmediği için zaten bu kadar gergin,normalde bu kadar sinirli değil
Sigaranin sinir yaptigi dogru eskiden icen biri olarak biliyorum ama bunu yansitmasi seni uzmesi vebali sana demesi cok yanlis bu zamanlar onların bizi idare etmesi gereken zamanlar birde hic stres yapma uzerine gitme hatasını snlar diye umuyorum

Ayy yok dünyanin en iyi doktoruna gitsem ben dayanamazdim bu iptal etmelere dunya da en ifrit oldugum konularin basinda gelir eşin bu duruma sinirlendi ise hakli bende sinirlenirdim kesin

Bende çok istyorum inş yanımda olur

Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Aaaa hayırlısı olsun canım ya kanama neden olmuş bişi dediler mi bebişin nasıl sen nasılsın

Benimki sadece 3 tane yelek ördü baska hicbirsey yapmadi bebek icin teklif bile etmedi yani eltimin cocugu icin ben ona da yapmadım sana da yapmayacagim dedi hatta kaldi ki hazirliklara yardim etmedigi gibi hep benim islerime karisti o yapti ben bozdum falan gecen gunde bebegin kiyafetlerinden birini normal deterjanla bizim kiyafetlerle yikamis cildiriyordum az kalsin dedim birdaha bebegin hicbirseyini benden habersiz yikama benim kendi ailem babam falan cok destek oldu saolsunlar babannem dedem keza oyle kv saolsun bir yedirir iki söylenir ondan birsey beklemiyorum hatta sezeryan olursam bakmasını da istemiyorum

Bogazimin sizlamasi ve genzimin akmasiyla uyandim.gelmeden geri gitsin.cok pis gecer griplerim.nerden cikti ki simdi bu

Bende pazartesi sabahına öyle uyanıp dun hapşırık vs eklendi bugün tamamen kötüyüm..
Gerçekten geri gitsin hasta olmayalım..

ayyy hadi gözünaydın canım çok şükür.. şimdi nasılsın bebişin nasıl

geçmiş olsun canım.. bana da hasta olunca hep zencefili önerdiler.. kuru zencefil aktarlarda satılıyo, balla karıştırıp bi kaç sefer yedirdiler.. öksürüğe falan iyi geliyor ama..
bi yan etki yaparmı son zamanlar bilemiyorum

Bizimki de inatci ne yaptim ne diller doktum.bir kere yuzunu gostermedi donme konusunda da ayni sekilde inatci doktor hareketli bir cocuk.alani da var istese doner diyor ama bizimki inat etti donmuyor dogsun kicini isiracagim onun
Benimki dönmüş kızlar darısı sizinkine inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…