2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen görümcem iyi sağolsunben 8 senedir bekliyorum bu bebişi bi çok ameliyat tedavi geçirdim. Onunda eşindeki problem yüzünden 10 sene bebeği olmamış eşi ameliyat olduktan sonra tedavisiz üç kızı oldu maşaAllah beni anlıyor o yüzden öncesinde oda tüp bebek tedavisi olmuş tutmamış
Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Ya maşAllah hadi gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah nasılsınız şimdi
Ayy yok dünyanin en iyi doktoruna gitsem ben dayanamazdim bu iptal etmelere dunya da en ifrit oldugum konularin basinda gelir eşin bu duruma sinirlendi ise hakli bende sinirlenirdim kesin
İlk başlarda eşim diyodu ki bu kasti bize yapılıyor gebelik öncesinde iki ağır ameliyatını yapan artı geçen seneki kürtajımı yapan Dr o yüzden başka bi doktora alışmam zaman alacaktı beni tanıyıp hikayemi biliyor
O yüzden biraz sabrettim. Benim bu yaşadıklarım hiç kolay değildi ben önce Allah sonra bu Dr sayesinde toparladım kendimi çünkü öyle büyük miyomlarım vardı ki hiç bi Dr yanaşmadı almaya asla çocuğun olmaz demişlerdi Rabbime şükürler olsun inşaAllah sağ salim kucagımıza da alırız

Kuru zencefil pek iyi değilmiş canım yaş zencefil öneriyorlar.
Kaynamakta olan suya yaş zencefili böl koy,tarçın ve karanfil de az ekle ve de bir limon kes koy 5-7dk kaynasın kuzum. Balla karıştır içç. Kış boyu dostum oldu bu formül S sandyy

Doktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Geçen başka odada baktı ultrasona bebek 2660 dı
Bugun kendi odasında baktı 2700 çıktı

Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, doktorun seni başından beri takip eden doktor olduğu için senin ve bebek için en doğru kararı vericektir hemde 37.hafta ya girmiş oluyosun 37 den sonrası zamanında doğum olarak geçiyo bence hiç endişe etme.Benim doktorum kendi gelmek isteyen bebek küvoze girmez demişti bak seninki de gelmeye çalışıyo allahin izniyle hic bisey olmaz

Günaydın
Bebeğinin boynunda kordon dolanmış olan var mı aranızda? Dün kontrolüm vardı, doktorum normal doğum için küçük bir risk oluşturur, hiçbirşey olmayadabilir karar sizin dedi. Çok kararsız kaldım Haftaya kadar bi karar vermem lazım, doğum yaklaşıyor

Hayırrr hiç de minik değil canım önemli olan ciğerleri. Ciğer geliştirici vurulmuş muydu ?
Hem zayıf bebekler daha hızlı toparlanıyor emin olll ve bu haftalara geldin şükür
Normal mi olacak sezaryen mii

Harikasın canım gittin demek.herşey gönlünce olsun arkadaşım.
Ben de 2014 Aralık annesiyim. Dediğin gibi hala görüşürüz.
Ya ben 2009 eylûl annesiyim.ilkokuldan mezun ediyoruz şimdi hepsini.sizlerle de o günleri görürüz insallah.
Bende genel anestezili bi ameliyat geçirdim ama doğum farklı tabiki ilk dogumum olacak bu benim. Bel ağrısı en büyük korkum spinal anestezi de karar verebilsem bi türlü..
Ben spinal ve epidurel ikisini de yasadim hiç bel ağrım sikayetim olmadi.hangi daha iyi dersen epidurel daha rahatti derim.
Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Ağlamak istiyorum.dogumlar başladı.plesantan mı ayrılmış? sağlıkla büyüt bebegini.prensesin nasıl? sen nasılsın?

2700 güzel bir kilo, 1 haftaya kadar biraz daha alır. Kaşar, ayran ve portakal suyuna ağırlık vermeyi dene yine, hayırlısı olsun, sağlıkla doğsun da büyür nasılsa hızla

Kızlarr bebişler doğduktan sonra ve 1 yaşına gelene kadarki süreçte nasıl besleyeceğimize dair kitap falan var mı okuyup bilgileneyim çok eksiğim

Hayirli olsun canim erken degil kilosuda iyi masallah 2500 ile 4 arasini normal degerlendiriyorlar. Ben erken dogum riskim olnca bol bol kasar sut muz yedim 12 gunde 1 kg aldi sende biraz bunlardan tüket 3 i gecer insallah

Belden niye düşünmüyorsun canım sebebini öğrenebilir miyim
Korkuyorum canım
Migrenim var benim hiç strese gelemiyorum
Hemen başıma ağrılar girip midem bulanıyor saatlerce geçmiyor

15 dakika belki ama orda zaman geçmekte bilmez
En iyisi genel anestesi bence

3kere yumurta toplama toplama oldum genel anestezi ile
20,25dk lik bi anesteziydi çok rahattı uyanırken hiç zorlanmadım
15 dkde kendime gelip çıktım hastaneden

Inşallah sezeryanda tahmin ettiğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…