O nasıl kuzen ya neden kafayı senin Doğum şekline takmış, deli mi ne. Hamile hamilenin halinden anlamıyorsa diğerlerinin anlamaması çok normalBin defa soyledim. Aradan 10 yil gecti bahane bulma diyor
Cİğerleri gelişiyor ne kadar çok o kadar iyi:)Kızlar bebekleriniz günde kaç kez hıçkırıyor? Benimki günde 5-6 kez hıçkırmaya başladı fazla değilmi sizce
Hayırlı olsun bebeğin, Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Hayırlı olsun bebeğin canım Allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallahGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Aynen görümcem iyi sağolsunBir iyi gorumce daha diyorsun yanibiz uzakta oldugumuz icin birlikte cikamiyoruz oyuzden bazi seyleri kafama gore aldim yedek dursun kenarda diye. Birde benim oglum olcak kardesimin kizi pembe kiyafetler almak cok keyifli oldu.. allah herkesin gonlune gore versin
Ya maşAllahGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
İlk başlarda eşim diyodu ki bu kasti bize yapılıyorAyy yok dünyanin en iyi doktoruna gitsem ben dayanamazdim bu iptal etmelere dunya da en ifrit oldugum konularin basinda gelir eşin bu duruma sinirlendi ise hakli bende sinirlenirdim kesin
Yeni mi döndü canım ? Hangi pozisyonda duruyordu ben 35+6 yım dün kontrolüm vardı hala dönmemiştiBenimki dönmüş kızlar darısı sizinkine inşallah.
Teşekkür ederim canımAy ne guzel
Gunlerdi ya bizde ne heyecan yapmıştik
Erkek bence
Kuru zencefil pek iyi değilmiş canım yaş zencefil öneriyorlar.geçmiş olsun canım.. bana da hasta olunca hep zencefili önerdiler.. kuru zencefil aktarlarda satılıyo, balla karıştırıp bi kaç sefer yedirdiler.. öksürüğe falan iyi geliyor ama..
bi yan etki yaparmı son zamanlar bilemiyorum
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, doktorun seni başından beri takip eden doktor olduğu için senin ve bebek için en doğru kararı vericektir hemde 37.hafta ya girmiş oluyosun 37 den sonrası zamanında doğum olarak geçiyo bence hiç endişe etme.Benim doktorum kendi gelmek isteyen bebek küvoze girmez demişti bak seninki de gelmeye çalışıyo allahin izniyle hic bisey olmazDoktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Geçen başka odada baktı ultrasona bebek 2660 dı
Bugun kendi odasında baktı 2700 çıktı
Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi
Hayırrr hiç de minik değil canım önemli olan ciğerleri. Ciğer geliştirici vurulmuş muydu ?Doktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi
Harikasın canım gittin demek.herşey gönlünce olsun arkadaşım.Masrafın haddi hesabı yok. 20 katı kadara mâl olacak benim de galiba . Kanada'dan selam kizlar. Benim de randevum var yarın, Türk doktorumla kismetse. Ultrason hâyâl tabi, artık kaç kg, ne kadar boyunda onu doğumda öğreneceğim kismetse. Tek deli cesaretli ben değilmişim, kaldığım yerde Türk ailelerden doğum yapmış ,yapacak olanlar var,ortalıkta bir bebek ağlama sesi, sıra bize geliyor galiba . Bu arada 35+0 oldum, Kanada polisleri beni sadece şişman sandılar, iri yarı hatunlarin olduğu memlekete gitmenin faydaları . 10 buçuk saatlik bir uçak yolculuğu yaptığım için Türkiye'deki doktorum,sakın doğurma uçakta,başımız belaya girer,dedi,ona söz vermiştim,dogurmadan geldim .
Ya ben 2009 eylûl annesiyim.ilkokuldan mezun ediyoruz şimdi hepsini.sizlerle de o günleri görürüz insallah.Ben de 2014 Aralık annesiyim. Dediğin gibi hala görüşürüz.
Ben spinal ve epidurel ikisini de yasadim hiç bel ağrım sikayetim olmadi.hangi daha iyi dersen epidurel daha rahatti derim.Bende genel anestezili bi ameliyat geçirdim ama doğum farklı tabiki ilk dogumum olacak bu benim. Bel ağrısı en büyük korkum spinal anestezi dekarar verebilsem bi türlü..
Ağlamak istiyorum.dogumlar başladı.plesantan mı ayrılmış? sağlıkla büyüt bebegini.prensesin nasıl? sen nasılsın?Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
2700 güzel bir kilo, 1 haftaya kadar biraz daha alır. Kaşar, ayran ve portakal suyuna ağırlık vermeyi dene yine, hayırlısı olsun, sağlıkla doğsun da büyür nasılsa hızlaDoktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi
Aaa hayırlı olsun bebiş de sen de sağlıklısınızdır inşallahGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin bir an önce evinize dönersiniz inşallahGünaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Hayirli olsun canim erken degil kilosuda iyi masallah 2500 ile 4 arasini normal degerlendiriyorlar. Ben erken dogum riskim olnca bol bol kasar sut muz yedim 12 gunde 1 kg aldi sende biraz bunlardan tüket 3 i gecer insallahDoktordan çıktım
Rahim ağzı 2 cm e düşmüş
Haftaya alırız dedi dr
Çok minik değil mi ya
Ağrılarım da var
Belirtiler başlamış dedi
Korkuyorum canımBelden niye düşünmüyorsun canım sebebini öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?