2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ablamda baş ağrısı oldu ama sadece 1 nescafe içti daha çok içmesi gerekiyordu sanırım

Son zamanlar aksine bende okadar iştahsızlaştım ki zorla yiyorum artık özellikle kahvaltı bana işkence gibi gelio yarıda midem bulanıyor 5,10 dk bekleyim tekrar yiyorum
Ben de öyle oldum ya. Başlarda kiloları üçer beşer alırken şimdi kilo alımım bile durdu sanki. Herkes son ay çok alacaksın diyodu niye böyle olduk acaba

Whatsapp grubumu instagram mı canım olur bana uyar tabi burda yasak değilse

Kız hissetmemek mümkünmü. 10 dl boyunca aynı yerde 4 saniyede bir tık tık tık atıyor kalp gibi ama çok şiddetli yani karnın dışardan belli oluyo atışı benimkinin en sevdiği aktivite @aysegul34
Kız seninki keyif ağası yiyo hıçkırıyo yiyo hıçkırıyo 10 dk nedir benimki maximum 5 dk hıçkırıyo

Sen yine 12 de uyaniyormuşsun ben sahur yapıp 9 da aç uyanıyorum
Günde 4_5 kez kalp atısı gibi aralikli 10 dk fln suruyo hıçkırık ayırt edersi muhakkakk

Benim sıpa da hıçkırıyordu günde 3-5 kez artık arada nadir hıçkırıyor iyi mi kötü mü bilmiyorum artık

Benim sezeryan olursa görmem 20sini yoksa kesin görürüm

Bu kışta Allah nasip ederse emziriyo olucaz o yüzden lazım bize böyle formüller..

Amin canim benim senin durumun farkliymis o sebepten dayaniyorsun demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…