2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
annem balkonda halı yıkadığında rulo gibi katlar kenara koyardı orda süzülürdü.. en son iyice süzüldüğünde balkon demirlerine atardı.

Ben de iştahı kesilenlerdenim bu hafta hiç yemek yemesem hiç acıkmıcam neredeyse niye böyle oldu ben de anlamadım

Evet canım sezeryan olacak
İnş 3 doğar :)
inşallah ben de ne sevinirim bebeğim 3 kilo doğsa.. sen yine yediklerini artır istersen, doktor bana kilo yapsın diye karbonhidrat al bol bol dedi.
Şimdi sütlü tatlı yemediğim her gün vicdan azabı çekiyorum resmen

Aynen canım:) ya aaslında azönce de yazdım da görülmedii. Bu ek gıda vs için anneleri eğitici kitap falan var mıı
hiç bilmiyorum canım ben daha oraya gelemedim bebeğim nasıl doğar ne zaman doğar, sütüm gelir mi, hamile çekimi ne zaman yaptırıcam dertlerinden sıyrılamadım henüz

Haftaya kadar iyice büyür inşaAllah canım çok çabuk büyüyorlar maşaAllah
Benimki eger sezeryan oldugu kesinlesirse o tarihlerde alacagim dedi bakalim 36. Haftada belli olacak
Hadi hayırlısı olsun canım
Amin canim benim senin durumun farkliymis o sebepten dayaniyorsun demekki
Aynen doktorumla aramızda farklı bi bağ oluştu bazen çok kızsamda çok seviyorum hep rüyalarıma giriyor ilk zamanlar acaba değişsem yakın bi hastanede mi takip olsam diyordum rüyamda hep onu görüyordum fikrim değişiyordu rüyaları eşime anlatınca anlaşıldı yine vazgeçmeyeceksin diyordu

Güzelce kıvır dik şekilde beklesin süzülür kolay gelsin

Aynen benimki de eskiden günde 5-6 ydı şimdi 2-3 bazen daha az oluyo bilemedim
Çoğu gün hıçkırmıyor bile artık
Maşallah hareketli ama endişe etmiyorum değil hani.bi de ani pat pat vuruyor saniyelik ard arda bir bebeğin refleksleri bu kadar hızlı olabilir mi

Bana kilosu 2700 dedi
2500 doğar en az dedi

Senşn kaç hafta kg cnm

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.gerek olursa hangi mamayı vermeyi düşünüyorsunuz araştırdınız mı hiç.tabi önceliğimiz anne sütü mutlaka ama ilk günler bi düzene oturana kadar sıkıntı olabiliyor.var mı bi fikriniz?

Golden goat aldım görümcem kullandı hiç gaz yapmıyormuş

Ben doktor tavsiyesi üzerine kullanırım ama çoğu kişi hipp combiotic kullanıyormuş

Koltukta otururken alt karnım resmen üst bacaklarıma baskı yapıo sonra bebişim rahatsız olup her seferinde tepiklio yarı yatar pozisyonunda durumca oda bende rahatım sizinde böylemi yaa çok mu aşğıda benim karnım anlamadım

Benim karnım kesin aşağıda çünkü önceden göğüs kafesimin altı çok sertti şimdi aşağı komple birikti..
Bence artık yavaş yavaş kanala indiği için çok normal inmiştir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…