bizim için önemli olan haftası demişti bana doktorum. haftası iyi, kilosu da 2,5'u geçtikten sonra sorun olacağını sanmam. ki 1 haftada 3 kiloya yaklaşır.
Sezeryanla mı olacaktı doğum..
bizim için önemli olan haftası demişti bana doktorum. haftası iyi, kilosu da 2,5'u geçtikten sonra sorun olacağını sanmam. ki 1 haftada 3 kiloya yaklaşır.
Sezeryanla mı olacaktı doğum..
Anaa valla ya yarın kaç kilo olmuş aşırı merak ediyorum hayatımda girceğim en heycanlı randevum olucak kilosunu öğrenicem dönüp dönmediğini öğrenicem eğer dönmediyse sezaryen tarihi alıcaz ayyy bir an önce yarın gelsin
Kız hissetmemek mümkünmü. 10 dl boyunca aynı yerde 4 saniyede bir tık tık tık atıyor kalp gibi ama çok şiddetli yani karnın dışardan belli oluyo atışı benimkinin en sevdiği aktivite aysegul34
Evet enaz 4 5 dk oluyor can yakmadan hafif hafif tekme. Birine söyledim hastanede yanlışın var 1 dk ya sürer ya sürmez o hıçkırik değil-dir falan dedi . O zaman benimkide hıçkırıyor:)))
Sezeryan çeşitlerinden konu açılmışken ;
Genel anestezide ameliyat bittikten sonra annenin ayılma süreci 1,5 saatmiş,o sırada bebek ağlarsa ya da bebeği durduramazlarsa ne yapıyorlar acaba ben de onu merak ediyorum
Epidural anestezide de ;ben iğneden çok korkuyorum ,belden yaptıkları iğne beni çok ürkütüyor
Genel anestezi ile doğumda ayılman bebeğin alınması vs. en fazla 1 saat sürüyor hatta benim arkadaşım 40 dk içinde çıkmıştı. Herhangi bir sorun olursa uzayabiliyor.
Artık eskisi gibi değil sezeryanlar anneyi erken ayıltıyorlar.
Epidural normaldede sezeryanda da daha rahat bence, omiriliğinde katater duruyor doğumdan sonrada rahat oluyormuş benim eğer normal olursa epidural yaptırcam.
Spinalde doğrudan iğneyle bel altını uyuşturuyorlar ama o sıra korkudan adrenalin salgılyacağımızdan bazen uyuşma olmayabiliyor benden spinalden korkuyorum yani ayıkken yaptıkları her işlemi hissetmek ürkütüyor
Son zamanlar aksine bende okadar iştahsızlaştım ki zorla yiyorum artık özellikle kahvaltı bana işkence gibi gelio yarıda midem bulanıyor 5,10 dk bekleyim tekrar yiyorum
teşekkür ederim canım genel diye duydum ama bebegin doğum anını görmek isterim sezeryan olursam eğer.
bende yarın yada cuma gideceğim bakalim bizimkinin kilosu kaç olmuş bende çok merak ediyorum:))
Evet enaz 4 5 dk oluyor can yakmadan hafif hafif tekme. Birine söyledim hastanede yanlışın var 1 dk ya sürer ya sürmez o hıçkırik değil-dir falan dedi . O zaman benimkide hıçkırıyor:)))
Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Kızlar bişey sorucam ufak ufak halılarım var makineye atmak istemiyorum balkonum müsait havalarda güzel gidiyo onları balkonda eşime yıkatıyım diyorum. 1 tanesi kilim, 1 tanesi şu yeni ince halılardan, 1 tanesi de shaggy gibi ama tüyleri o kadar uzun değil. Şöyle foşur foşur yıkansın benim de ayaklarım serinlesin. Süzdürme işini nasıl yapıcam onu bilemedim
Kızlar bişey sorucam ufak ufak halılarım var makineye atmak istemiyorum balkonum müsait havalarda güzel gidiyo onları balkonda eşime yıkatıyım diyorum. 1 tanesi kilim, 1 tanesi şu yeni ince halılardan, 1 tanesi de shaggy gibi ama tüyleri o kadar uzun değil. Şöyle foşur foşur yıkansın benim de ayaklarım serinlesin. Süzdürme işini nasıl yapıcam onu bilemedim
Ayaklarini üşütme dikkat et. Son dakika enfeksiyon olma
Haliyi yıkadıktan sonra rulo yapip sarın.Dik bir şekilde duvara ya da balkon demirine yaslayın gece boyu kalsin iyice suyunu salsin. Hatta altina bisey koyarsan yere degmezse daha iyi süzer suyunu. Sabaha da tersinden serersin balkon demirine