2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aptamil alırım sanırım inşallah gerek olmaz bazı durumlarda bebekler sevmiyor her mamayı belkide baştan almam doktor al derse alırım biberonla vermeyi asla düşünmüyorum önümüzdeki ay sağlık ocağında son kontrolüm var oradaki ebeye Sorucam neyle vereyim gerekirse diye

Kızlar benim birkaç aydır sağ tarafıma yatınca göğsümde batma oluyor göğsüm sıkışıyor hep soluma yatıyorum sonra da uyuşuyorum
Doğumdan sonra geçer mi bu durum ?

Roxy olan agartici içeriyor. Açık renklileri onunla yıkayın sadece.
Gülesim geldi

Ailenin aldıklarını dile getir her zaman belki yüzleri kızarır utanırlar biraz

Golden goat aldım görümcem kullandı hiç gaz yapmıyormuş
Bir grup doktorda keçi sütü mamayı tavsiye etmiyor.kafam karışık
Ben doktor tavsiyesi üzerine kullanırım ama çoğu kişi hipp combiotic kullanıyormuş
Evet o benim de aklımda
Aynı canım aynı oturunca karnım kucağımda
Benim göbeğim çok aşağıda zaten bu bir gerçek.normal oturunca sıkışıyor kuzum da geriye doğru oturmak yada uzanmamı istiyor.
Inşallah canım cok sütümüz olur da gerek kalmaz bende almadım.oglumda aptamil kullanmıştım.ama bi ara sansasyonel haberleri çıkmıştı piyasadan toplanmıştı.şimdi piyasa da ama emin olamadım.

Çoğu gün hıçkırmıyor bile artık
Maşallah hareketli ama endişe etmiyorum değil hani.bi de ani pat pat vuruyor saniyelik ard arda bir bebeğin refleksleri bu kadar hızlı olabilir mi
Aynı aynı bizim minnoşlar arada bir korkutmayı seviyolar bence bizi doktor bakıyo herşey yolunda diyo ama eve gelince herşeyi kafama takıyorum.
Çok hıçkırdığı zaman da niye bu kadar hıçkırıyo diye kafama takıyodum

Benim karnım kesin aşağıda çünkü önceden göğüs kafesimin altı çok sertti şimdi aşağı komple birikti..
Bence artık yavaş yavaş kanala indiği için çok normal inmiştir o
Kanaldaymış benim ki hatta baya baya ağaşıda erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor ama otururken çok rahasız oluyorum bikaç jaftaya daha da büyücek karnım yaşıyamıcam bu gidişle elimle tutup gezicem

Ewet ya arkaya yaslanmazsam kesinlikle rahat edemiyorum

Kanaldaymış benim ki hatta baya baya ağaşıda erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor ama otururken çok rahasız oluyorum bikaç jaftaya daha da büyücek karnım yaşıyamıcam bu gidişle elimle tutup gezicem

Ya öylemi oluyormuş bende kaç tane yastıkla oturup kalkıyorum hele uzandığım yerden kalkmak facia

Annelik böyle birşey işte doğunca da farklı olmucak.yıllarca hep oğlumu inceledim.mesela dudağının içine,gözünün icine baktım hep kansızlık var mı diye.avuç içine vs. vs. Bunun gibi biçok şey
Şimdi koca adam oldu bıraktım artık yenisi geliyor :))

Bana kilosu 2700 dedi
2500 doğar en az dedi

Senşn kaç hafta kg cnm
valla canım 35. haftada(35+3) 2100 dedi, bu hafta cuma gidicez kaç oldu bilmem.
34. haftada perinatoloğa gittiğimde 1600 gr dedi ve doğduğunda en fazla 2,250 gr doğar dedi. şimdi takip ediyor bakalım doktorumuz. ikisinin ölçümleri birbirinden farklı

ben doktordan ciktim.28 mayis sali gunune tarih aldim minik bu defa az buyumus.
Kaldi 13 gun heyecan korku panik yetisirmiyim telasi hosgeldin
Bizden birgün öncee mı oluyorrr bak bak bizi yalnız bıraktınız oglusunla Hayırlısı olsun ınsallah kuzucuk saglıkla gelsınnnnnnnn

Haklısın ama korkuyorum, bebeğimden 1dk bile ayrı kalmak istemiyorum Ya uyanamazsam
Canım güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah niyet hayır akıbet hayır bu söz tüp bebek tedavilerimde hep aklıma geldi inşaAllah hepimiz sağ salim girip çıkalım doğuma uyutulurken güzel düşünüp uyuyunca güzel uyanıyorsun 6 kez anestezi almış biri olaraktan şimdi bebişimize kavuşmak için alıcaz o anesteziyi kısa süreli anestezide risk yok zaten Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…