Görümcemin 2 sene önce oğlu oldu.
Kayınvalidemgil, tüm oda takımını, sepet beşik, mama sandalyesini, bebek arabasını, koli koli ıslak mendil, bez, havlu takımı birsürü kıyafet hastane çıkışı her ihtiyacını aldılar.
Damatlarına hiç iş kalmadı :)
Benim 2 düşüğüm var tüm ailem Almanyada burda kimsem yok onlardan başka.
9. Ayımızdayız toplasanız 3 kez bebek konusunu açıp sormadılar. Oğullarını çok severler hep öyle der kendisi ama sadece bir tanr hazır battaniye almış onuda yeni geçen hafta, överek gösteriyor.
Kendimi değersiz ve yanlız hissettim burda hamileliğiö boyunca, ailemin yokluğunu yanlızlığını çok hissettim..
Benim ailem bebek arabasını, çantasını, pusetini, anne yanı beşşiğini, birsürü marka ayakkabı ve kıyafet, kendi örüyor bişeyler hem maddi hem manevi çok hediyeleri destekleri oldu sağolsunlar.
Ve annem babam öyle herkese bizim aldığımızı söyleme kızım gösteriş gibi diye bana söyletmedi. Kayın validemgilde biz aldık sanıyorlar ama yeri gelince söylicem içimde kaldı.
Beklenti içine girmek istemedim hiç ama zoruma gitti hiç destek olmamaları, ailem yok sonuçta kimsem yok türkiyede, bu torunları kızından olan torun kadar kıymetli olmıcal demekki...