Genel anestezide bebekte etkileniyor canım her yerin uyuştuğu için zaten bebekler uykulu gibi oluyo baya doğduktan sonra normal doğan bi bebekle arasında fark oluyor. Bide annenin uyanma süreci sıkıntılı doktorlar bile risk almak istemiyor. Bide bence bebeğin doğum anını görmek herkesin hakkı.
Ewet canım senin ki dönmüşmüydü döndüyse kanala yerleşmiş olabilir soröa gece uyurken oğlum ağlayarak uyanıo bazen yukardan ses gelio diye çıldırmış gibi ağlıo o yataktan nasıl kalktığımı ben bile bilmiyorum gören olsa 2 saat güler halime
valla canım 35. haftada(35+3) 2100 dedi, bu hafta cuma gidicez kaç oldu bilmem.
34. haftada perinatoloğa gittiğimde 1600 gr dedi ve doğduğunda en fazla 2,250 gr doğar dedi. şimdi takip ediyor bakalım doktorumuz. ikisinin ölçümleri birbirinden farklı
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.gerek olursa hangi mamayı vermeyi düşünüyorsunuz araştırdınız mı hiç.tabi önceliğimiz anne sütü mutlaka ama ilk günler bi düzene oturana kadar sıkıntı olabiliyor.var mı bi fikriniz?
genelde aptamil ile başlanıyor her ihtimale karşı biberon aldım ama ama gerekirse alırız diye düşündüm o yüzden öncesinde almadım hastanede veriyorlar genelde zaten inşaAllah gerek kalmaz
Canım o anestezi uzmanıyla alakalı bişeymiş eğer hastanendeki anestezi uzmanı iyiyse inan ne bel ağrısı oluyo ne baş ağrısı. Benim çoğu arkadaşım yaptı birinde oldu bel ağrısı oda doktor 1 sene içinde geçer demiş 9 aylık bebeği geçti bile diyor
Kızlarrr 37+6 oldum yarın 38. haftam dolacak. Dün aile hekimindeki ebe hala cocugun aşagı ya ınmedığini ve2 hafta kadar bekleyebileceğini söyledi.. Şu an sancı vs de cıkmıyor nstde.Ağrım sızımda yok. Ben ise artık hayırlısı ile bir an önce doğsun istiyorum. Fakat bebişin daha geleceği yok
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.gerek olursa hangi mamayı vermeyi düşünüyorsunuz araştırdınız mı hiç.tabi önceliğimiz anne sütü mutlaka ama ilk günler bi düzene oturana kadar sıkıntı olabiliyor.var mı bi fikriniz?
Kaç kilo olmuş
Benimki de az büyümüş bu sefer
Evet telaş çok fena
Aynı durumlar bende de var
Pazartesiye temizlikçi ayarladım karmakarışığım :)
Günün hayırlı olsun
Kanaldaymış benim ki hatta baya baya ağaşıda erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor ama otururken çok rahasız oluyorum bikaç jaftaya daha da büyücek karnım yaşıyamıcam bu gidişle elimle tutup gezicem