2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doğum anını görmek çok güzel bişey kesinlikle.. Ama bel ağrısı çeken o kadar kişiyi duyunca ister istemez bi korku oluştu bende de

Ya öylemi oluyormuş bende kaç tane yastıkla oturup kalkıyorum hele uzandığım yerden kalkmak facia
Ewet canım senin ki dönmüşmüydü döndüyse kanala yerleşmiş olabilir soröa gece uyurken oğlum ağlayarak uyanıo bazen yukardan ses gelio diye çıldırmış gibi ağlıo o yataktan nasıl kalktığımı ben bile bilmiyorum gören olsa 2 saat güler halime

İnsallah seninki de güzel kilolarla doğar
Kilo önemli değil 2500 ğ geçişin yeter diyorlar
Sağlıklı olsunlar da insallah

genelde aptamil ile başlanıyor her ihtimale karşı biberon aldım ama ama gerekirse alırız diye düşündüm o yüzden öncesinde almadım hastanede veriyorlar genelde zaten inşaAllah gerek kalmaz

Doğum anını görmek çok güzel bişey kesinlikle.. Ama bel ağrısı çeken o kadar kişiyi duyunca ister istemez bi korku oluştu bende de
Canım o anestezi uzmanıyla alakalı bişeymiş eğer hastanendeki anestezi uzmanı iyiyse inan ne bel ağrısı oluyo ne baş ağrısı. Benim çoğu arkadaşım yaptı birinde oldu bel ağrısı oda doktor 1 sene içinde geçer demiş 9 aylık bebeği geçti bile diyor

Kızlarrr 37+6 oldum yarın 38. haftam dolacak. Dün aile hekimindeki ebe hala cocugun aşagı ya ınmedığini ve2 hafta kadar bekleyebileceğini söyledi.. Şu an sancı vs de cıkmıyor nstde.Ağrım sızımda yok. Ben ise artık hayırlısı ile bir an önce doğsun istiyorum. Fakat bebişin daha geleceği yok

ben doktordan ciktim.28 mayis sali gunune tarih aldim minik bu defa az buyumus.
Kaldi 13 gun heyecan korku panik yetisirmiyim telasi hosgeldin
Kaç kilo olmuş
Benimki de az büyümüş bu sefer
Evet telaş çok fena
Aynı durumlar bende de var
Pazartesiye temizlikçi ayarladım karmakarışığım :)
Günün hayırlı olsun

Kanaldaymış benim ki hatta baya baya ağaşıda erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor ama otururken çok rahasız oluyorum bikaç jaftaya daha da büyücek karnım yaşıyamıcam bu gidişle elimle tutup gezicem
Ben de oturamıyorum
Benimki de asagı inmıs dr bugun fark etti
Gelmek istiyor dedi

Hayırlı olsun cnm
Ben hepinizden önce Doğuma gideceğim sanırım
Pzt gel konuşalım dedi
Minik gelmeye hazırlanıyormuş benim
Allah bir avazda kurtarsın canım ,ama en müsait olduğun zaman da bize de yaz olur mu ,deneyimlerini bizimle de paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…