2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de bebek hiç istemiyordum
İstemeye istemeye 35 yasa geldim
Sonra anne olmak istedim ama bu sefer de olmadığını öğrendik
3 sene uğraştık çok sorunlar çıktı bizde
Ama ben yine de hiç ağlamadım
Hep kısmet dedim ona odaklı yaşamadım yani
Olmazsa vardır bir sebebi dedim

Şükür ilkinde tuttu senin de Beniim de

Evet çok şükür bugünleri gördük

Aynen mama konusunda katı kurallarım yok illa emzircem diye inşaAllah emerler ama hazır süt işte

Yok tarih almadım ben daha
Pzt netleşecek
Benden 5 gün önce olmuşsun:))
evet o zamanlar eylül forumu vardı yazışmıştık hatta açan kişinin nicki çocukoloji diyeydi galiba ne yaptı aklıma geliyor arada bakıyorum bulamıyorum Allah isteyen herkese versin

evet o zamanlar eylül forumu vardı yazışmıştık hatta açan kişinin nicki çocukoloji diyeydi galiba ne yaptı aklıma geliyor arada bakıyorum bulamıyorum Allah isteyen herkese versin
Hım evet onun tutmamıştı biliyorum
İns kalmıştır hamile
Ben burdan arkadaşın da forumundaydım
Yukarıda yazdım hatta
Nicki çok uzun aklımda tutamadım şimdi

Hadi ya 3 kilo olsun da gelcekse öyle gelsin diye kaşara dayandım bende doktor doğuma engel bişi yok doğsada sıkıntı değil dedi de biraz daha dursun büyüsün diye dua ediyorum

Zaten sürekli birşeyler yemekten fenalık geldi
Benim dr kasarla falan alakası YOk
Tamamen yapısal diyor :)

Selam kızlarr bugün kontrolümüz vardı bizim bebiş kilo vermiş 2 hafta önce 2500 dü şimdi 2300 çıktı doktor önceki hasta küçüktü ondan öyle çıkmıştır dedi bakarken 37 haftalık dedi kağıtta 33 yazıyor valla deli oldum tektar ölçmedide beynimi yaktı çıktım yanından

Daha gelmesin iste ne güzel
İyice gelişsin büyüsün
Biz de gelsin istemiyoruz az daha Dursun istiyoruz

Benim de beynim yandı bugun
Geçen hafta 2680 di
Bugun 2700
Sadece 20 gram mi almış

Bebek nasıl kilo veriyor ya anne karnında inanmadım ben

Benim de geçen boyunu öyle ölçtüler.. duruş şeklinden mi acaba öyle bir fark çıkmış .. doktora sorunca ne dedi.. benimki de 36-37 haftalarda çok az kilo aldı

Benim de beynim yandı bugun
Geçen hafta 2680 di
Bugun 2700
Sadece 20 gram mi almış

Bebek nasıl kilo veriyor ya anne karnında inanmadım ben
kilo vermiş diye ben dedm sinirimden artık gülüyormda yani yok ya bu ultrasona güvenim tamamen bitti yani dr a da dedim ee 2 hafta önce 2500 dü nasıl yani dedm önceki hasta küçükmüş onla karışmıştır karnın iyi küçük değl dedi oda hiç umursamadı yeniden de ölçmedi demek ki öyle yanlış çıkabiliyor zaten şu aralar haftada 200 250 almaları gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…