2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sorucam yarın çok sağolun inşallah dediğiniz gibidir allah hepimizin bebişlerini korusun
Canım geç okuduğum için çoğu zaman yorum yazmıyorum ama akıntı değilde kaşıntıyı muhakkak Dr danış belirtiye gelince herkesde farklı bende de 7. Haftadayım şimdiye kadar kistlerden dolayı ara ara kaşık ağrısı dışında hiç bir farklılık YÖK olmasın içini rahat tut

rainbow4607 zor bir gece gecirmissin ama cok sukur minigin iyiymis Allah miniklerimizi korusun
Evet çok şükür canım en azından artık hazırlıklıyım çekilen acı sorun değil de ne olduğunu bilmiyosun normal bir durum olmadığını hissediyorsun , tamam dedim buraya kadarmış bitti bebeğim gidiyor o düşünce berbattı allah kimseye yaşatmasın
Artık ağrım olursa paşa paşa gidip serumumu yiyip uslu uslu bekliycem :))

Kızlar aranızda öğretmen olan var mı ben dün okulda ayakta çok durduğum için akintim çok gelmişti mesela çok zorlaniliyor mu kusma evrelerinde felan
Aynen canım sürekli ayakta olmak yüksek sesle konuşmak bel ağrısı kaşık ağrısı herşeyi yapıyor
Bide ben bişey sorucam öğretmen arkadaşlardan bilen varsa hamikeyken nöbet tutuluyor mu söylesek nöbetten düşermiyizki illa Dr raporumu gerekir

Kızlar uyku sorunu çekenlere kötü bi haberim var hamileyken uyku düzeniniz bebek doğduktan sonra onun düzeni oluyormuş yani genelde sık idrara çıkma gece sık sık uyanma vs bebeği çok etkiliyormuş bunu kitapta okudum sizinle de paylaşaym dedim

Evet hepsi yapıldı
Pıhtılaşma için iki adet iğne yapıyorum göbekten
Bariz bir sorunumuz da Yok başka
Hepsi yapıldı

Tüp bebekle embriyolara ngs (pgt) yaptırmanız ve sağlıklı embriyo transfer ettirmeniz lazım. Tahminim sağlıksız embriyodan böyle oluyor..

Hangi kitabı okuyosun

Evet hem vajinadan daha etkili yan etkisi de hiç YÖK

Ya kızlar ne dicem .
Şu çiğ eti elleme işine ne diyorsunuz .
Aklım çıkıyor yemek yaparken yanlışlıkla bıyerımı ellıcem de bebeğimde iz çıkcak diye
Hurafedır demi

Ama annem ablamlara ve bana hamıleyken beline böğürtlen sürmüş . Hepimzin aynı yerınde leke var

Çiğ ete ellememek mi gerekiyor,ben de köfte yapmayı düşünüyordum

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…