Canım geç okuduğum için çoğu zaman yorum yazmıyorum ama akıntı değilde kaşıntıyı muhakkak Dr danış belirtiye gelince herkesde farklı bende de 7. Haftadayım şimdiye kadar kistlerden dolayı ara ara kaşık ağrısı dışında hiç bir farklılık YÖK olmasın içini rahat tut
Evet çok şükür canım en azından artık hazırlıklıyım çekilen acı sorun değil de ne olduğunu bilmiyosun normal bir durum olmadığını hissediyorsun , tamam dedim buraya kadarmış bitti bebeğim gidiyor o düşünce berbattı allah kimseye yaşatmasın
Artık ağrım olursa paşa paşa gidip serumumu yiyip uslu uslu bekliycem :))
Aynen canım sürekli ayakta olmak yüksek sesle konuşmak bel ağrısı kaşık ağrısı herşeyi yapıyor
Bide ben bişey sorucam öğretmen arkadaşlardan bilen varsa hamikeyken nöbet tutuluyor mu söylesek nöbetten düşermiyizki illa Dr raporumu gerekir
Kızlar uyku sorunu çekenlere kötü bi haberim var hamileyken uyku düzeniniz bebek doğduktan sonra onun düzeni oluyormuş yani genelde sık idrara çıkma gece sık sık uyanma vs bebeği çok etkiliyormuş bunu kitapta okudum sizinle de paylaşaym dedim
Kızlar uyku sorunu çekenlere kötü bi haberim var hamileyken uyku düzeniniz bebek doğduktan sonra onun düzeni oluyormuş yani genelde sık idrara çıkma gece sık sık uyanma vs bebeği çok etkiliyormuş bunu kitapta okudum sizinle de paylaşaym dedim
Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.
Ya kızlar ne dicem .
Şu çiğ eti elleme işine ne diyorsunuz .
Aklım çıkıyor yemek yaparken yanlışlıkla bıyerımı ellıcem de bebeğimde iz çıkcak diye
Hurafedır demi
Ama annem ablamlara ve bana hamıleyken beline böğürtlen sürmüş . Hepimzin aynı yerınde leke var
Ya kızlar ne dicem .
Şu çiğ eti elleme işine ne diyorsunuz .
Aklım çıkıyor yemek yaparken yanlışlıkla bıyerımı ellıcem de bebeğimde iz çıkcak diye
Hurafedır demi
Ama annem ablamlara ve bana hamıleyken beline böğürtlen sürmüş . Hepimzin aynı yerınde leke var