2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay çok güldüm bebiş diyet yapıyo galiba dünyaya fit gelmek için şaka bi yana önceki hastayla nasıl karışır aklım almadı belli ki hatalı ölçmüş keşke tekrar ölçseymiş

Demek ki o gözüyle ölçüyor artık uzmanlık ben de boyunu kafaya takmıştım ama artık dediğin gibi o cihazlara güvenmiyorum boşver doğunca canlı görücez ne kadar ☺
aynen artık iyice büyüdüler zaten ölçemiyorlar bide bizim devletin makinesi de çok eski nst bile doğru düzgün ölçmüyor

Ay çok güldüm bebiş diyet yapıyo galiba dünyaya fit gelmek için şaka bi yana önceki hastayla nasıl karışır aklım almadı belli ki hatalı ölçmüş keşke tekrar ölçseymiş
evet zaten aşırı hareketli diyorum bende kilo verdi zaar bencede hadi 2500 de kalsa yada 35 haftada kalsa tamam dicem de 2300 ve 33 hafta çıkmış yani bide doğumum 1 ay ileri attı temmuz annesiyim ona göre

Arkadaşlar hepinize güzel dileklerinden dolayı tşk ederim biz çok şükür iyiyiz .nöbetçi doktor plesanta ayrilmasi dedi amaliyattan önce ameliyat esnesindada herşey gayet güzel yolunda dedi.simdi bebisle ilgileniyorum dünden beri hiç uyumadım.insallah sizlerde biran önce vaktinde bebislere kavuşursunuz çok muhteşem bir duygu.

canım bende devlet hastanesinde doğum yapacağım,benim gittiğim hastanede genel anestezi istesen bile yapmıyormuşlar. Bence hastaneden hastaneye fark eder.

Bende 38+2 oldum bende de tık yok son zamanlara doğru insan çok sabırsızlanıyormuş gerçekten.
Evde balon gibi patlayacağım zamanı bekliyorum

Aynen ole oldu.bir suru son yapilacaklar var ama bende hem bir rehavet hem bir donukluk hem korku bilemiyorum.

Mecburi bir durumun mu var yoksa senmi bu haftada istedin ? Benim doğumum bayrama denk geliyo doktor biraz erken almak istiyo onun için soruyorum
Kalp hastasıyım canım o yüzden. Doktorum bu şekilde karar verdi. Aslında doğumum çok da erken olmuyor. 37. Hafta içerisinde oluyor. Sezeryan olacak zaten

Kaç kilo olmuş
Benimki de az büyümüş bu sefer
Evet telaş çok fena
Aynı durumlar bende de var
Pazartesiye temizlikçi ayarladım karmakarışığım :)
Günün hayırlı olsun
2900 kusur olmus.
150 gram falan almis.
Bende pazar gunune ayarladım hemen gelio bi temizlesinler.
Sonrada bekleyeyim diger haftayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…