2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ikinizinde iyi olmasina cokk sevindim

Evet aynen hep sağlıklı şeyler yedim
Dr yapısal dedi
Aynen öyle pofur pofur olsun isterdim ama tek derdimiz bu olsun
Aynen ole.zaten sıkıntılı gecirdik.sen yattin.benim tek damardan bu kadar beslendi.solunumu iyi olsun saglikli olsunlar dogunca pofuduk yapariz biz : )

Kalp hastasıyım canım o yüzden. Doktorum bu şekilde karar verdi. Aslında doğumum çok da erken olmuyor. 37. Hafta içerisinde oluyor. Sezeryan olacak zaten ☺
Çok erken değil canım hayırlısı olsun benimkide bayrama denk geliyo diye doktor 37-6 da falan almak istiyo da benim bi sıkıntım yok o yüzden erken geliyo bana

Ay inşallah iyidir benim gittiğim hastanedeki anestezi uzmanı işimiz şansa kaldı desene o zaman hayırlısı olsun hakkımızda bakalım sağolasınn canım

Canım iyiki bişey olmamış plesanta ayrılması ciddi bir durum allah korusun sağ sağlim kavuşmuşsunuz.

Ay inşallah iyidir benim gittiğim hastanedeki anestezi uzmanı işimiz şansa kaldı desene o zaman hayırlısı olsun hakkımızda bakalım sağolasınn canım
Allahtan benim gittiğim hastane anestezi uzmanlarıyla meşhur ben normal istediğim için buna hiç dikkat ederek gitmedim doktor için gittim ama şuan sezaryen gözüküyor iyikide bu hastaneyi seçmişim diyorum anestezi uzmanı çok çok önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…