Arkadaşlar hepinize güzel dileklerinden dolayı tşk ederim biz çok şükür iyiyiz .nöbetçi doktor plesanta ayrilmasi dedi amaliyattan önce ameliyat esnesindada herşey gayet güzel yolunda dedi.simdi bebisle ilgileniyorum dünden beri hiç uyumadım.insallah sizlerde biran önce vaktinde bebislere kavuşursunuz çok muhteşem bir duygu.
Aynen ole.zaten sıkıntılı gecirdik.sen yattin.benim tek damardan bu kadar beslendi.solunumu iyi olsun saglikli olsunlar dogunca pofuduk yapariz biz : )
Kalp hastasıyım canım o yüzden. Doktorum bu şekilde karar verdi. Aslında doğumum çok da erken olmuyor. 37. Hafta içerisinde oluyor. Sezeryan olacak zaten ☺
Çok erken değil canım hayırlısı olsun benimkide bayrama denk geliyo diye doktor 37-6 da falan almak istiyo da benim bi sıkıntım yok o yüzden erken geliyo bana
Canım o anestezi uzmanıyla alakalı bişeymiş eğer hastanendeki anestezi uzmanı iyiyse inan ne bel ağrısı oluyo ne baş ağrısı. Benim çoğu arkadaşım yaptı birinde oldu bel ağrısı oda doktor 1 sene içinde geçer demiş 9 aylık bebeği geçti bile diyor
Allahtan benim gittiğim hastane anestezi uzmanlarıyla meşhur ben normal istediğim için buna hiç dikkat ederek gitmedim doktor için gittim ama şuan sezaryen gözüküyor iyikide bu hastaneyi seçmişim diyorum anestezi uzmanı çok çok önemli çünkü