2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yarın gidicem işte saat 1 de randevum var bakalım ne dicek doktor. Ama yarın 38+0 oluyorum 31 mayısta 40 haftam doluyor
Belki doktorun bekleyelim der ,40 haftan dolsun diyecek,ama Maşallah Arden dönse bile toplu bir bebek,sen normal Doğum yapabilecekmisin?Benim ki de toplu,uzun boylu ,onun için de biraz sezeryan istiyorum

Allah sabır versin şu hamileliğin de onu çekmek daha zordur en azından senle kalmıyor

Eğer anne de ve Bebek de sıkıntı olmazsa ,biz Pazar günü çıkış yapacağız canım ,doktorumun onay vermesi ya da telefon etmesi yeterliymiş,onu ben de araştırdım,hafta sonu sıkıntı olurmu diye
Tabi ki onayla cikiyorsunda islemler yarim kalirsa benim dogum raporu almam ve muhasebeye vermem lazim bayramdan once

Tabi ki onayla cikiyorsunda islemler yarim kalirsa benim dogum raporu almam ve muhasebeye vermem lazim bayramdan once
Rapor parası almak için mi canım ?ben de ssk yaptırdım,37.hafta çalışamaz raporu aldım

Bende yapısal olduğunu düşünüyorum canım tam 22 kilo aldım 34+2 de bebek 2378 gr her hafta 150 gr alıyor sebze et kaşar muz maden suyu hersey yiyiyorum ama bu kadar oluyor
Kızlar internette okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama ;bebekler boyunu babadan,kgsını da anneden alıyormuş.Ben 3,5 kg doğmuşum mesela ama daha sonra çok ağır ateşli bir hastalık geçirmişim ve aldığım kglar hep gitmiş.Şu yaşıma kadar hep 50 kgdım,nişan,kına abiyeleri hep 38 bedenden başlıyordu ,ben hepsini daraltırdım mesela ,kg alıyım diye gece yatmadan önce bir ekmekle ,patates kızartması yediğim günleri bilirim.O yüzden zorlama bazı faktörler de genetik,herkesin bebeği ayni olamaz

Boyu babadan aldığına inanirim.kizim cok uzun dogdu.oglum kisa suan.kiloya inanmam ben zayif dogmusum kizim tombikti.oglum zayif.ama tabi oglumda beslenme durumuda tek damar.
Ama 3kilo var yokmuşum ben annem miniciktin diyor

Önceden mışıl mışıl uyuyan ben 2 gündür uyuyamıyorum ve gram uyku yok.
Yeni birşeyler yememe rağmen yine acıkmam da cabası bu saatte.
Yalnız mıyım kızlarr bu uyuyamama da neyin nesi?

Doğrudur ben 4 kilo doğmuşum. Birde ablam bi keresinde demiştiki bebek rahme düştüğü an doğucak kilosu aşağı yukarı belli olurmuş genetik faktörlere bağlı olurmuş beslenmeye ne kadar dikkat edilirse edilsin 300-400 gram oynarmış en fazla ne kadar doğru bilmiyorum tabii

Bugun benim de kontrolüm vardi kizlar.
Doğum tarihimiz 28 mayis sabahtan gidicem. Öğlene kadar aliriz dedi dr.
Epidural olacakmis ama anestezistle görüşemedim çıkmış.
Sut konusunda tereddütlerim vardi takviye kullanayim mi dedim benim dr dogumdan sonra odaya geldigimde beslenmeye baslayacagimi buyuk ihtimalle sutun geleceğini soyledi. Hadi hayirlisi bakalim

Bende yapısal olduğunu düşünüyorum canım tam 22 kilo aldım 34+2 de bebek 2378 gr her hafta 150 gr alıyor sebze et kaşar muz maden suyu hersey yiyiyorum ama bu kadar oluyor
%70 genetik %30beslenmedir büyümede ki factor.diğer gebeliğimde pekmezi çay bardağı ile içtiğim günler oldu.ne yaparsan yap almayınca almıyor kimi zaman.

Hayırlı olsun arkadaşım Yavaş yavaş tarihler alınıyor yaa çok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…