2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar gebeligimin başından beri aynı doktora gittim doktorum raporluymus 1 ay sonra gelecekmiş mecburi başka doktora gitmem gerekecek devlete gidiyorum başka doktor bakar inşallah bugün gideceğim 1 ay oldu neredeyse gitmeyeli kontrole

Ben zaten banu çiftçinin videosunda izlemiştim. Ne kdr uğraşsan da 500 gram anca etkilermiş bebeği

Aynen canım çok önemli ama bende iyi olup olmadığını nasıl anlayacam kii hangi hastane hangi il senin ben adanadayım

Baya ara vermissin canim normalde son zamanlarda 2 haftada bir gider herkes bundan sonrakinde dogurmaya gidersin artik saniyorum

3 kız kardeşiz, üçümüzde boyumuzu anneden almışız genetik faktörler kesinlikle önemli. mesela benim bebeğim geriden gelince doktor bana kaç kilo doğduğumu sordu. Kendi doğum kilom, eşimin doğum kilosu önemliymiş bu durumda..

Yeni mi döndü canım ? Hangi pozisyonda duruyordu ben 35+6 yım dün kontrolüm vardı hala dönmemişti ☹
Canım Travers mi ne yan yatıp duruyordu.
Ben döndüğüne dair birşey hissetmedim alttan baskı falan
En Son 10 gün önce gitmiştim.
Bu cumartesi gittiğimde 36+2 de doktora dönmedi hala di mi dedim yooo döndü dedi. Cumartesi az sancım var diye randevusuz gitmiştim. Az baktı. Bugün tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.
İyi haberlerinizi bekliyorum

Kızlar ben oğluma oyuncak almamışim hiç
Ev tipi oyuncakli ana kucağındaki sabit oyuncaklar beşiğinde ki dönence de var birkaç oyuncak..
Ne almalıyım bilmiyorum ne zaman oyuncak vermeliyiz onu da bilmiyorum..
Bu hasta halimle oyuncak düşünmem de cabası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…