2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oyuncak için çok erken cnm, 3 Aydan sonra yavaş yavaş tutabilir inceler bi şeyleri o zaman alırsın

Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle hepimiz
Nerden nerelere geldik hepimiz.
38-39.haftalar çok uzak gelirdi sanki hiç geçmeyecek gibi.şimdi tam ortasındayız son günlerin.
Sevinç,korku,heyecan,özlem,endişe karma karışığım.

Döndüyse öyle kalır artık canım yerleri iyice daraldı çünkü ama aferin nasıl yapmış döndürmüş kendini
Darısı başımıza

Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim yine geriden gelmeye devam ediyor.. Ama doktor çok önemli değil minyon Bi bebek olacak dedi. Kilosu 2300 olmuş. 1 haftada 100 gr almış. Suyu yine sınırdaymış bu sıkıntılı bir durum dedi. Haftalık kontrole çağırdı daha fazla azalırsa erken almak durumunda kalınıyormuş.. Doktor suyu artırmak için yapılacak birşey olmadığını söyledi. Gebelik diyabeti olduğu için havuç suyu tüketemiyorum suyu artırmak için başka önerisi olan var mı?

Ya kızlar genel anestezi ile Doğum yapanlar,yakın zamanda yapacak olanlar lütfen bize de yazın deneyimlerinizi ,dün gece internetten biraz okuyum dedim,resmen Bilgi kirliliği kum torbası filan konuluyor mu ?

Bir ay haftan itibariyle çok uzun bir süre. Artık daha sık gitmelisin. Doktor yedeklemekte fayda var, doğum yaklaştığnda bir aksilik olursa diye.

Ya kızlar genel anestezi ile Doğum yapanlar,yakın zamanda yapacak olanlar lütfen bize de yazın deneyimlerinizi ,dün gece internetten biraz okuyum dedim,resmen Bilgi kirliliği kum torbası filan konuluyor mu ?
Canım ben kardeşimi yazayım sana :) 2011 yılında ilk bebeği 41. Haftada hala dönmediği için genel anestezi ile İstanbul’da bir özel hastanede sezeryan oldu. Daha sonra çok vakit geçmeden ikizlere hamile kaldı kendiliğinden 2013 Eylül ayında da yine genel anestezi ile aynı doktor aynı hastanede sezeryan oldu . Çok şükür hiçbir şey olmadı ayılması odaya gelmesi gecikmedi ki bahsettiğim yıllar çok eski yeğenlerim 8 ve 5,5 yaşındalar zehir gibiler narkoz onlara bir şey yapmadı

Teşekkür ederim canım ,narkozun bebeğe birşey yaptığına hiç inanmıyorum ,bizim buralarda bir tabir vardır “deli saçması ,delinin birisi kuyuya taş atıyor,sonra diğerleri de çıkartıcam “diye uğraşıyor.Geneş anestezide de narkoz var,epiduralde de narkoz var ,olsa ikisinde de bebeğe zararı olur ve hiçbir doktor yapmaz.Ben ayılma sürecini,kaç saat sonra ayağa kalkabileceğimi filan çok merak ediyorum

Bebeğin arkasından hemen geldi zaten çok sürmedi tam saati hatırlamıyorum ama ilk bebekte 2 saatte kalktı sanırım . İkinci ikizler doğar doğmaz yoğun bakıma girdikleri için onda hatta hemen kalktı annelik gücü işte

Kızlar sizin kadar aktif olamasam da süreçlerinizi takip ediyorum,geçirdiğiniz deneyimleri okuyorum,sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize benim 1-2 günüdür birden boşalan yoğun akıntım var.havlu kağıt koyuyorum normalde bir anda sırılsıklam oluyor.erken Doğum olmasından korkuyorum benzer belirtileri olan var mı

Bizim abla bir minik ayicik bir el kuklasi aldi oynatacakmis.besik ve anakucagi donenveleri var.oyuncak iicim cor erken zaten ilk oyuncagi dis kasiyicisi olacak : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…