Kızlar sizin kadar aktif olamasam da süreçlerinizi takip ediyorum,geçirdiğiniz deneyimleri okuyorum,sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize benim 1-2 günüdür birden boşalan yoğun akıntım var.havlu kağıt koyuyorum normalde bir anda sırılsıklam oluyor.erken Doğum olmasından korkuyorum benzer belirtileri olan var mı
Kızlar sizin kadar aktif olamasam da süreçlerinizi takip ediyorum,geçirdiğiniz deneyimleri okuyorum,sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize benim 1-2 günüdür birden boşalan yoğun akıntım var.havlu kağıt koyuyorum normalde bir anda sırılsıklam oluyor.erken Doğum olmasından korkuyorum benzer belirtileri olan var mı
Ya kızlar genel anestezi ile Doğum yapanlar,yakın zamanda yapacak olanlar lütfen bize de yazın deneyimlerinizi ,dün gece internetten biraz okuyum dedim,resmen Bilgi kirliliği kum torbası filan konuluyor mu ?
Doktoru mu bekledim ama gelmicekmis o yüzden böyle oldu biraz canım sıkkın acikcasi kendi doktorumda 9 ayda 12 haziran görünüyordu doğum 23 görünüyor şimdi de
Doktor değişikliği oldu son dakika ama doğum tarihim değişti 23 haziran görünüyor ayrintilida kendi doktorumun tarihiyle aynıydı sağlık ocagindaki ebe de çok beklemez tarihini hazırlıklı ol dedi hangisine uyacagim sasirdim acikcasi böyle birsey yaşayan var mi aranizda
Kızlar selam
Tahlillerim vardı bugün devlette yaptırayım dedim
Dr aynı zamanda muayene etti
Bebeğin bir hafta geriden geliyor dedi
Suanda 36 hf 2900 gram dedi
Dün de dr um bir hafta geriden eliyor 2700 dedi ama haftaya alalım bebeği dedi
Bugünkü dr da yazık günah
Daha sezeryan için 2 haftan falan var aldırma kalabildiği kadar kalsın dedi
Yoğun mu akıntın su gibi mi benimde oluyor arada doktorum yoğunsa sıkıntı yok dedi koku varsa enfeksiyon olabilir fitil vereyim dedi koku yok dedim biraz daha idare et çoğalırsa kullanırsın dedi
Kızlar selam
Kızlar selam
Öyle diyeceğim işte ama biraz benden iyi mi bileceksin kafasında bir dr
Bebeği de o yaptı ya
Yani ben de dün haftaya alalım dediğinde geriden geliyor deyince düşündüm aslında
Ağrılarım falan çok dedim belki de ondan dedi
İstenmiyorum erkenden alınsın
Öyle diyeceğim işte ama biraz benden iyi mi bileceksin kafasında bir dr
Bebeği de o yaptı ya
Yani ben de dün haftaya alalım dediğinde geriden geliyor deyince düşündüm aslında
Ağrılarım falan çok dedim belki de ondan dedi
İstenmiyorum erkenden alınsın
Bendede başından beri 2 hagta geç döllenme war doktor satı baz alıcaz demişti son tarih 30 mayıs dedi geçen jafta gittiğimde tekrar doğum tarihini sordum 10 haziran dedi zaman azaldı diye sevinirken 10 gün ileri gitti gerçi okadar bekliceni sanmıyorum kanala yerleşmiş be normalden fazla aşağıda erken doğumu tetikleyebilr dedi
Bendede başından beri 2 hagta geç döllenme war doktor satı baz alıcaz demişti son tarih 30 mayıs dedi geçen jafta gittiğimde tekrar doğum tarihini sordum 10 haziran dedi zaman azaldı diye sevinirken 10 gün ileri gitti gerçi okadar bekliceni sanmıyorum kanala yerleşmiş be normalden fazla aşağıda erken doğumu tetikleyebilr dedi
Aynen canım benimde sat ile ultrason farklı cikiyo bebeklere bağlıyız artık o zaman kilosu 2500 dedi az geldi bana da doğuma kadar biraz daha alsa çok iyi olucak
Ben de bebek hiç istemiyordum
İstemeye istemeye 35 yasa geldim
Sonra anne olmak istedim ama bu sefer de olmadığını öğrendik
3 sene uğraştık çok sorunlar çıktı bizde
Ama ben yine de hiç ağlamadım
Hep kısmet dedim ona odaklı yaşamadım yani
Olmazsa vardır bir sebebi dedim
Bana verilen tarihte ben 38 6 oluyorum.ama son adete gore zaten gecerli oluyor tarih.
P.tesi çağırmış ya o zaman son defa bakacaktir belki biraz erteler olmadi aen bi teklif et.
Dedigin gibi aciklikta onemli aniden dogumun baslarsa diye düşünmüştür