2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktoruna danışmalısın bence suyu azalmasın

Benimde artti bu aralar normel artik

Ya kızlar genel anestezi ile Doğum yapanlar,yakın zamanda yapacak olanlar lütfen bize de yazın deneyimlerinizi ,dün gece internetten biraz okuyum dedim,resmen Bilgi kirliliği kum torbası filan konuluyor mu ?
Ben istedim koydular ama 10 yil onceydi hala var mi soruluyor mu bilmiyorum

Baya ara vermissin canim normalde son zamanlarda 2 haftada bir gider herkes bundan sonrakinde dogurmaya gidersin artik saniyorum
Doktoru mu bekledim ama gelmicekmis o yüzden böyle oldu biraz canım sıkkın acikcasi kendi doktorumda 9 ayda 12 haziran görünüyordu doğum 23 görünüyor şimdi de

Bir ay haftan itibariyle çok uzun bir süre. Artık daha sık gitmelisin. Doktor yedeklemekte fayda var, doğum yaklaştığnda bir aksilik olursa diye.
Doktorumu bekledim ama gelmicekmis canım haftada geri attı anlamadım hangisine uyacagimi 23 haziran görünüyor şimdi de dogum ultrasonda

Doktor değişikliği oldu son dakika ama doğum tarihim değişti 23 haziran görünüyor ayrintilida kendi doktorumun tarihiyle aynıydı sağlık ocagindaki ebe de çok beklemez tarihini hazırlıklı ol dedi hangisine uyacagim sasirdim acikcasi böyle birsey yaşayan var mi aranizda

Kızlar selam
Tahlillerim vardı bugün devlette yaptırayım dedim
Dr aynı zamanda muayene etti
Bebeğin bir hafta geriden geliyor dedi
Suanda 36 hf 2900 gram dedi

Dün de dr um bir hafta geriden eliyor 2700 dedi ama haftaya alalım bebeği dedi

Bugünkü dr da yazık günah
Daha sezeryan için 2 haftan falan var aldırma kalabildiği kadar kalsın dedi

Sorunlu bir durum görünmüyor dedi

Bunu kendi dr uma nasıl diyeceğim

Yoğun mu akıntın su gibi mi benimde oluyor arada doktorum yoğunsa sıkıntı yok dedi koku varsa enfeksiyon olabilir fitil vereyim dedi koku yok dedim biraz daha idare et çoğalırsa kullanırsın dedi

Kendi doktoruna ne zaman gideceksin bidaha canım?

Oo farkli olmus.
Kendi doktoruna ben yatarak 1 hafta daha gecirsem ne kadar kalirsa kâr olur diye dusunuyorum falan gibi 1 sey soyle.

telim donuyor ekleyebildiklerimi ekledim kızlar ekleyemediklerim varsa biravucdenizz benimki

Oo farkli olmus.
Kendi doktoruna ben yatarak 1 hafta daha gecirsem ne kadar kalirsa kâr olur diye dusunuyorum falan gibi 1 sey soyle.
Öyle diyeceğim işte ama biraz benden iyi mi bileceksin kafasında bir dr
Bebeği de o yaptı ya
Yani ben de dün haftaya alalım dediğinde geriden geliyor deyince düşündüm aslında

Ağrılarım falan çok dedim belki de ondan dedi
İstenmiyorum erkenden alınsın

Alalim dedigi tarihte tam kac oluyorsun

Doktorumu bekledim ama gelmicekmis canım haftada geri attı anlamadım hangisine uyacagimi 23 haziran görünüyor şimdi de dogum ultrasonda
Bendede başından beri 2 hagta geç döllenme war doktor satı baz alıcaz demişti son tarih 30 mayıs dedi geçen jafta gittiğimde tekrar doğum tarihini sordum 10 haziran dedi zaman azaldı diye sevinirken 10 gün ileri gitti gerçi okadar bekliceni sanmıyorum kanala yerleşmiş be normalden fazla aşağıda erken doğumu tetikleyebilr dedi

Aynen canım benimde sat ile ultrason farklı cikiyo bebeklere bağlıyız artık o zaman kilosu 2500 dedi az geldi bana da doğuma kadar biraz daha alsa çok iyi olucak

Maşallah kızlar.
Sağlıkla kucağıniza alın
Allah kimseyi aratmasin
Evlat büyük nimet

Bana verilen tarihte ben 38 6 oluyorum.ama son adete gore zaten gecerli oluyor tarih.
P.tesi çağırmış ya o zaman son defa bakacaktir belki biraz erteler olmadi aen bi teklif et.
Dedigin gibi aciklikta onemli aniden dogumun baslarsa diye düşünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…