Selam kızlar, heyecanla takip ediyorum yazdıklarınızı, hergün doğum yapan var mı diye merakla giriyorumBugün kontrolum vardı benim de, 9 gün önce 2000 gr olan bebiş bugün 2300 çıktı, karın çevresi yine 10 gün geriden geliyormuş ama önemli olan kilo almasıymış. Tansiyonum 14/9 çıktı yalnız, bi kaç akşamdır evde de 13/9 fln çıkıyordu, drum evde sabah akşam ölç ve günde 2 kez magnezyum al dedi öyle yapacağım. Bir de kardiyoloğa git dedi ona neden gitmem gerekiyor anlamadım. @Serylady canım sen galiba tansiyon problemi yaşamıştın, kardiyoloğa gittin mi ve ilaç başladı mı drun?
Dimi.gramlardan haftalardan dusuk tehlikelrinden nerelere geldik : )
Dur daha once gazi var kaka yapmadi az mi emdi doymuyor mu diyecegiz daha
Benimki de endişelendi, ama magnezyum düzene sokarmış öyle dedi, bir de muayeneden sonra nst ye girdim nstden sonra da ölçsünler dedi 11/7 çıktı. Stres yapmışsındr belki ondan çıkmıştır sen evde sabah akşam ölç 14 veya 15leri görürsen gel dedi. Bi de tansiyon takibini nasıl yapıosun canım yemeklerden sonra yarım saat dinlenip ölç dedi dr. Düşsün diye limon fln içio musun?14/9 yüksek değil mi ?
Bende tansiyon takibi yapıyorum 13/8 lerde seyrediyor 14/5 oldu bir defa sinirden..
doktorum 14/9 olursa hemen hastaneye gece gündüz demeden dedi.
Ben bi 40 çıkana kadar temizleme pamuğuyla silicem yaz zaten bol bol popişini yıkarım sonra ıslak mendile geçerimEki Görüntüle 2269395
Kizlar yenidogan diye Eşim bundan almis 3,4 paket
Kendimde kullandım nasılmış diye
Kolanyalı mendil sanki inanılmaz yaktı
Bide safsu+pamuk yazıyor tamemen yalan
Benim bile yaktiysa bebeklerin narin popişleri ne olur düşünemiyorum artık ☹
Sizde aldıklarınızı kendinizde deneyin bi kızlar
Benim geçen 15/8 çıktı doktor hergün ölç bir hafta boyunca takipte kal bir hagta somra gel dedi şimdilik 11/7 gidio normalde çok düşüktür hep 8/5 7 /6 gibi çıkar niye yükselio anlamadım doğum yaklaştı diye mi acaba14/9 yüksek değil mi ?
Bende tansiyon takibi yapıyorum 13/8 lerde seyrediyor 14/5 oldu bir defa sinirden..
doktorum 14/9 olursa hemen hastaneye gece gündüz demeden dedi.
bnde öyle duydum yaa toparlanma anlamında iyi olurdu aslında sbaha 6 da kalkmak hırpalıyor gece uyku düzeni yokohh başladı mı nihayet iznin canım
Benim bildiğim 32 de çalışabilir raporu aldıysan eğer ondan sonra herhangi bir izin- rapor kullanım anında Doğum iznine otomatik ayrılmış oluyorsun sistemde . Yani özetle madem izin rapor alıyorsun o zaman çalışamazsın diyor bürokrasi Doğum iznini başlatıyor
Gebelik takviminde yazıyordu doğum yaklaştıkça kan basıncınızda bir miktar artış olabilir diye ondandır sanırım.Benim geçen 15/8 çıktı doktor hergün ölç bir hafta boyunca takipte kal bir hagta somra gel dedi şimdilik 11/7 gidio normalde çok düşüktür hep 8/5 7 /6 gibi çıkar niye yükselio anlamadım doğum yaklaştı diye mi acaba
Şimdi haftaya perşembe bebiş mi geliyor yaniKızlar merhaba bugün ravdevum var hemen anlatayım. Doktor bugün çatı muanesi yapcaktık demi dedi bende evet ama önce ultrasonla baksak olurmu kilosuna duruşuna kilosu geçen hafta 3buçuktu fazlaydı eğer şimdi çok çıkarsa hiç yapmayalım normal istemiyorum dedim oda illa sezaryen istiyosun yani dedi eğer duruşu aynıysa kilosuda fazlaysa evet dedim tamam bakalım ama genede çatı muanesi yapalım eğer açılman varsa deneriz dedi peki dedim neyse baktı sırtı aynı dedi kilosu ama değişebilir 3buçuk ölçmüşümdür 3 kilo doğar dedi. Neyse kilosunuda 3600 ölçtü ama ben anladım az ölçtü ben sezaryen diye diretmiyim diye. Dedimki geçen hafta 3buçuktu 100 grammı almış dedim oda göbek kısmını yanlış ölçtüm galiba dedi neyse alttan bakalım bide dedi baktı tabi ben kastım kendimi ah uh dedim sezaryen yapmak bencede mantıklı buna bile dayamamadın dedi gülerek zaten açılmamda yokmuş haftaya Perşembeye gün verdi ❤
Ayyy çok heyecanlııı haftaya paşa doğuyor muuuKızlar merhaba bugün ravdevum var hemen anlatayım. Doktor bugün çatı muanesi yapcaktık demi dedi bende evet ama önce ultrasonla baksak olurmu kilosuna duruşuna kilosu geçen hafta 3buçuktu fazlaydı eğer şimdi çok çıkarsa hiç yapmayalım normal istemiyorum dedim oda illa sezaryen istiyosun yani dedi eğer duruşu aynıysa kilosuda fazlaysa evet dedim tamam bakalım ama genede çatı muanesi yapalım eğer açılman varsa deneriz dedi peki dedim neyse baktı sırtı aynı dedi kilosu ama değişebilir 3buçuk ölçmüşümdür 3 kilo doğar dedi. Neyse kilosunuda 3600 ölçtü ama ben anladım az ölçtü ben sezaryen diye diretmiyim diye. Dedimki geçen hafta 3buçuktu 100 grammı almış dedim oda göbek kısmını yanlış ölçtüm galiba dedi neyse alttan bakalım bide dedi baktı tabi ben kastım kendimi ah uh dedim sezaryen yapmak bencede mantıklı buna bile dayamamadın dedi gülerek zaten açılmamda yokmuş haftaya Perşembeye gün verdi ❤
Senin doktor da ne kadar normal Doğum meraklısı çıktıKızlar merhaba bugün ravdevum var hemen anlatayım. Doktor bugün çatı muanesi yapcaktık demi dedi bende evet ama önce ultrasonla baksak olurmu kilosuna duruşuna kilosu geçen hafta 3buçuktu fazlaydı eğer şimdi çok çıkarsa hiç yapmayalım normal istemiyorum dedim oda illa sezaryen istiyosun yani dedi eğer duruşu aynıysa kilosuda fazlaysa evet dedim tamam bakalım ama genede çatı muanesi yapalım eğer açılman varsa deneriz dedi peki dedim neyse baktı sırtı aynı dedi kilosu ama değişebilir 3buçuk ölçmüşümdür 3 kilo doğar dedi. Neyse kilosunuda 3600 ölçtü ama ben anladım az ölçtü ben sezaryen diye diretmiyim diye. Dedimki geçen hafta 3buçuktu 100 grammı almış dedim oda göbek kısmını yanlış ölçtüm galiba dedi neyse alttan bakalım bide dedi baktı tabi ben kastım kendimi ah uh dedim sezaryen yapmak bencede mantıklı buna bile dayamamadın dedi gülerek zaten açılmamda yokmuş haftaya Perşembeye gün verdi
Benimde 15-9 a çıktı doktor hergün sabah akşam ölç dedi yine yüksek çıkıyor bakalım nolcakHayır bende sadece hafif puslu görme oluyor o da sanırım belirtisiymiş, mide bulantısını hiç duymadm. Bugün hemşire tansiyonun çıkınca kafanı iki taraftan sıkıştırıorlarmış gibi olur ya da ensende sert bir cisim varmış gibi olur dedi.Tuzsuz yoğurt ve limon ye dedi yükseldiğinde. Senin kaç çıkıyor? Bu saatten sonra ilaca başlamayı pek istemeyiz yüksek seyrederse yatışın yapılıp takibe alırız seni dedi. Tahlillerimi yarın yaptrcam inş temiz çıkar benim de
güzel haberlerini bekliyoruzFreckless evet evet çıktım canım bu hafta evdeyim ama her gün evde temizlik ütü bişeyler buldum yapılacak dün detaylı temizlik yapıldı artık rahatım ne zaman gelse kabulüm
Ben öğretmenim bir arkadaşım sömestr tatilinde Doğum yapacaktı izne ayrılmadı 32 de çalışır almıştı sonra rahatsızlandı biraz rapor alması gerekiyordu çalışır raporunu bozdular madem rapor alacaksın Doğum iznine çık diye sistem öyle kabul etmiyormuş 35 de ayrıldı o da mecburenbnde öyle duydum yaa toparlanma anlamında iyi olurdu aslında sbaha 6 da kalkmak hırpalıyor gece uyku düzeni yok
Benim doktorum tam haftan dolduğunda rapor yazabilirim demişti. Çalışabilir raporunu 32+0 da, son raporu da 37+0 da aldım. Ben memurum, bir iş yerine danış istersen.Çalışamaz raporunu ben 37+1 de alacam sorun olur mu
Benimki de endişelendi, ama magnezyum düzene sokarmış öyle dedi, bir de muayeneden sonra nst ye girdim nstden sonra da ölçsünler dedi 11/7 çıktı. Stres yapmışsındr belki ondan çıkmıştır sen evde sabah akşam ölç 14 veya 15leri görürsen gel dedi. Bi de tansiyon takibini nasıl yapıosun canım yemeklerden sonra yarım saat dinlenip ölç dedi dr. Düşsün diye limon fln içio musun?
Evet dünyadan koptum :))2 gün kaldı heyecan tavandır
Benim sinir stres yükseltiyor amaBenim geçen 15/8 çıktı doktor hergün ölç bir hafta boyunca takipte kal bir hagta somra gel dedi şimdilik 11/7 gidio normalde çok düşüktür hep 8/5 7 /6 gibi çıkar niye yükselio anlamadım doğum yaklaştı diye mi acaba
HeheheAaaaa ne güzelbrn88 5.olacak ozaman mayis sonuna dogru baya bosalacak burasi umarim dükkani ben kapamam sona kalipta
ben o kitaba çok baktım ama almadım. doğru dürüst kitap okuduğum da yok zaten bıraktım elimdeki kitabı.. doğmamış çocuğun hikayesi mi neydi, kitabın adını bile unuttum. halbuki ilk hamile kaldığımda ne hayallerim vardı.. neyse sen iyi yapmışsın yani,Ayşe Öner in kitabını aldım canım
Doğuma kadar gebelik sürecini okudum doğumdan sonrasini okumadım
bebek odası alışveriş eşyaları yıkama vs derken ara verdim kitaba biraz bakayım tekrar belki orda da yazmıştır.
Doğum sonrası bölümde.
Cinsiyetci çocuklar yetiştirmiyoruz ne güzel yapmış baba :)
Bende eşime toz pembe gömlek almıştım :)
Oğluma da neler alacağım kim bilir
zamanında doğması önemliymiş.. inşallah bizimki de bekler zamanınıZamanında doğmuşum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?