2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

14/9 yüksek değil mi ?
Bende tansiyon takibi yapıyorum 13/8 lerde seyrediyor 14/5 oldu bir defa sinirden..
doktorum 14/9 olursa hemen hastaneye gece gündüz demeden dedi.

Dimi.gramlardan haftalardan dusuk tehlikelrinden nerelere geldik : )
Dur daha once gazi var kaka yapmadi az mi emdi doymuyor mu diyecegiz daha

Ben bilerek atlamıştim oraları lohusa olayını falan ☺ azcık güzel hayal kurayım dedim tatil vs 1 sene ileri attım

14/9 yüksek değil mi ?
Bende tansiyon takibi yapıyorum 13/8 lerde seyrediyor 14/5 oldu bir defa sinirden..
Benimki de endişelendi, ama magnezyum düzene sokarmış öyle dedi, bir de muayeneden sonra nst ye girdim nstden sonra da ölçsünler dedi 11/7 çıktı. Stres yapmışsındr belki ondan çıkmıştır sen evde sabah akşam ölç 14 veya 15leri görürsen gel dedi. Bi de tansiyon takibini nasıl yapıosun canım yemeklerden sonra yarım saat dinlenip ölç dedi dr. Düşsün diye limon fln içio musun?

Ben bi 40 çıkana kadar temizleme pamuğuyla silicem yaz zaten bol bol popişini yıkarım sonra ıslak mendile geçerim

14/9 yüksek değil mi ?
Benim geçen 15/8 çıktı doktor hergün ölç bir hafta boyunca takipte kal bir hagta somra gel dedi şimdilik 11/7 gidio normalde çok düşüktür hep 8/5 7 /6 gibi çıkar niye yükselio anlamadım doğum yaklaştı diye mi acaba

bnde öyle duydum yaa toparlanma anlamında iyi olurdu aslında sbaha 6 da kalkmak hırpalıyor gece uyku düzeni yok

Gebelik takviminde yazıyordu doğum yaklaştıkça kan basıncınızda bir miktar artış olabilir diye ondandır sanırım.

Şimdi haftaya perşembe bebiş mi geliyor yani

Ayyy çok heyecanlııı haftaya paşa doğuyor muuu Gözün aydın günün hayırlı olsun canım

Senin doktor da ne kadar normal Doğum meraklısı çıktı ayyy hadi gözün aydın canım tam da 39 oluyorsun sağlıkla gelsin paşa

Benimde 15-9 a çıktı doktor hergün sabah akşam ölç dedi yine yüksek çıkıyor bakalım nolcak

Freckless evet evet çıktım canım bu hafta evdeyim ama her gün evde temizlik ütü bişeyler buldum yapılacak dün detaylı temizlik yapıldı artık rahatım ne zaman gelse kabulüm
güzel haberlerini bekliyoruz
bnde öyle duydum yaa toparlanma anlamında iyi olurdu aslında sbaha 6 da kalkmak hırpalıyor gece uyku düzeni yok
Ben öğretmenim bir arkadaşım sömestr tatilinde Doğum yapacaktı izne ayrılmadı 32 de çalışır almıştı sonra rahatsızlandı biraz rapor alması gerekiyordu çalışır raporunu bozdular madem rapor alacaksın Doğum iznine çık diye sistem öyle kabul etmiyormuş 35 de ayrıldı o da mecburen

Ben günde 3 defa ölçüyorum onun dışında baş ağrısı hissedersem hemen tansiyonuma bakıyorum
çayımı ihlamuru mu limon dilimi atıp içiyorum normalde de..
Ama direk limon suyu içmiyorum.
Benim stres ve sinir yapınca yükseliyor..

Benim sinir stres yükseltiyor ama
Tabi doğum yaklaştıkça hassaslastik herşeyi stres yapıyoruz bünye şaşkın dengemiz şaştı değerler oynuyor bir şekilde..

ben o kitaba çok baktım ama almadım. doğru dürüst kitap okuduğum da yok zaten bıraktım elimdeki kitabı.. doğmamış çocuğun hikayesi mi neydi, kitabın adını bile unuttum. halbuki ilk hamile kaldığımda ne hayallerim vardı.. neyse sen iyi yapmışsın yani,
öyle tabi kız da olsa arabası da olsun, bebeği de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…