2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım doktoruna güveniyorsan ki güveniyorsun ona bırak kararı. Sadece 1 hafta daha kalsa mı ne dersiniz de.
Hakkından hayırlısı olsun sağlıkla kavuş yavruna

Benim de 7. Ayda doktorum değişti dediğin gibi mesajla öğrendim canım
Seni çok iyi anlıyorum
Bunda da vardır bir hayır de rahatlat kendini sıkma canını
Az kaldı şükür doğuma

Hayırlı olsun canım ben 32 de direkt ayrıldım

S sandyy sana birsey sorayim ben yakin sayiliriz ya biz sen dogum fotografcisi tuttun mu

Benim gittigim hastanenin anlasmali fotoğrafcisi var yarın doğum şeklim karar verilsin ona göre konuşaçağım.

Tam doğumhane den başlayan çekim olmazda ertesi gün çekimi yaparız diyorum.

S sandyy sana birsey sorayim ben yakin sayiliriz ya biz sen dogum fotografcisi tuttun mu

Benim gittigim hastanenin anlasmali fotoğrafcisi var yarın doğum şeklim karar verilsin ona göre konuşaçağım.

Evet fark ediliyor :) iyi istirahatler canım ben de izne çıktım bu hafta evde yapılacaklar falan var onlarla oyalanıyorum da haftaya falan kesin sıkılırım bu arada senin doktorun mu değişti hatırlamıyorum ben kaçırdım galiba yada sen yazmadın buraya

Kaçta aldın canım

Benimde ilk karar verdigim haatanede vardi.sonra doktorumun diger anlasmali oldugu hastaneyi sectik.
Ilkinde ki fotografci gelirim dedi ama fiyatı yuksek geldi.
Belki tuttuysan fikir verirsin diye sordum

doğar doğmaz eline vermek için uyku oyuncakları oluyor. alıştıkları zaman o oyuncak bebeklere güven veriyormuş. hatta arkadaşımda gördüm yatırırken eline verdi, çok hoşuma gitti.. daha rahat uykuya dalmasını sağlıyormuş güven verdiğinden dolayı..
ayşe öner var bebek hemşiresi, youtube da ondan duydum.
dönence ben de aldım, onun haricinde babası kız çocuğuna araba aldı.. kız çocuğu diye hep bebekle oynamasınmış.

benim de son günlerim. haftaya da ben çıkıyorum.. çalışacağım toplam 4 günüm kaldı Amin canım inşallah güzel doğum haberleri başlasın artık

tek sorun 1 hafta geriden gelmesi mi gerçekten? sezeryan olmasının başka nedeni var mı?

Benimde ilk karar verdigim haatanede vardi.sonra doktorumun diger anlasmali oldugu hastaneyi sectik.
Ilkinde ki fotografci gelirim dedi ama fiyatı yuksek geldi.
Belki tuttuysan fikir verirsin diye sordum

Anladim canim bununla konuşayım bakayım fiyat aliyim yine de yazarım sana.
Tarihim belli olsun öyle netleşirim diye acele etmedim.
hastane içinde daha uygun sanki paketler.
Dışarı gidince fiyat artıyor o zaman.
Ben hep iki hastaneye gittim bu aya kadar diğer hastanede broşür falan vardı incelemistim bana baya uygun gelmişti birkaç paket vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…