2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu açılmanın ne kadar olması gerekiyor Doğum olacak demek için
Ya da yaklaşması için
Benim dün 2 cm çıktı
Senin rahim ağzı uzunluğu 2 cm demi açılma değildir o?
Açılma dediği rahim ağzının yanlara doğru açılması, 2cm bile olsa doğum başlamış oluyor 10 cm açılınca bebek doğuyor

freyahel fotoğrafla ilgili konuşmuşsunuz canım, ben hamilelik çekimi Doğum anı çekimi, ilk muayenesi, odaya gelişi falan sonra da 2. Gün çekimi için 1 büyük 2 küçük albüm 1500 tl ye anlaştım. Fiyat nasıl sence? Senden ne kdr istiyorlar? Doğum anı ve 2. Gün çekimi albümsüz 400 tl hamile dış çekimide albümsüz 500 tl
Ben memurum canım adliyede. 32. Haftada çalışabilir raporu aldm. Sonra rahatsızlandım ve Perşembe Cuma için 2 gün rapor aldım. Bir sonraki hafta Salı günü 33. Hafta çalışamaz aldım. Aldığım 2 gün rapor iznini aktarmadılar. Sadece 5 gün aktardılar Doğum sonrasına. Pis cimriler

Kızlar ya doğum yaklaşıyor diye midir nedir inanılmaz gergin agresifim erken izne ayrıldım oğlumla vakit geçircem diye ama birbirimizi yemekle meşgulüz ki dahasını 2,5 yaşında eşime ve anneme çemkirip duruyorum, herkesle kavga edesim var

Kızlar bebek beşşiğin iç yatağını alacağım ama hangi markayı tercih etmeliyim?

Siz nasıl bi yatak aldınız? :)

Ben 800 tl ye anlaştım
Doğum öncesi
Doğum ani
Ve ertesi gün hastane cekimi
Bir büyük albüm30 adet foto
Ama ertesi gün halim olacak mi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…