Normaller ben gibi beklicez artıkAyy herkes günlerini alıyor şaka gibi, sırayla gelecek bebisler çok heyecanlıbakalım normal yolla gelecek bebisler ne zaman gelecek
Canım hiç riske atma derim istersen çatı muanesi ol ben hiç olmak istemiyodum boşuna canımı yakmıyım diye ama olmasaydım acaba açılmam varmıydı diye merak ederdim hep ama şimdi açılmam hiç yokmuş içim daha rahat her konuda normale zıt bende saygı duyuyorum bebeğime nasıl gelmek isterse öyle gelsin bebeğim❤
Senin ilk Doğum hikayen gibi bir Doğum hikayesi için dua ediyorum ben de canımNormaller ben gibi beklicez artıkçok sıkıcı yaw böyle ne zaman doğurcanı bilmemek
Bende hamile cekimi yok.freyahel fotoğrafla ilgili konuşmuşsunuz canım, ben hamilelik çekimi Doğum anı çekimi, ilk muayenesi, odaya gelişi falan sonra da 2. Gün çekimi için 1 büyük 2 küçük albüm 1500 tl ye anlaştım. Fiyat nasıl sence? Senden ne kdr istiyorlar? Doğum anı ve 2. Gün çekimi albümsüz 400 tl hamile dış çekimide albümsüz 500 tl
Ben memurum canım adliyede. 32. Haftada çalışabilir raporu aldm. Sonra rahatsızlandım ve Perşembe Cuma için 2 gün rapor aldım. Bir sonraki hafta Salı günü 33. Hafta çalışamaz aldım. Aldığım 2 gün rapor iznini aktarmadılar. Sadece 5 gün aktardılar Doğum sonrasına. Pis cimriler
Yatas kraft aldim e bebek indiriminden.cit tarafli 1 tarafi 0 2 yas digeri 2 4 yasKızlar bebek beşşiğin iç yatağını alacağım ama hangi markayı tercih etmeliyim?
Siz nasıl bi yatak aldınız? :)
Rahim boyuyla aciklik farkli seyler.Azaldıkça mi başlıyor arttıkça mi anlamadım
Benim dr azaldıkça başlıyor değer dedi
Geçen hafta 3 dü bu hafta 2
Anlamadım birsey
Ben anlamadım ya
Geçen hafta 3 cm imiş
Bu hafta 2 cm e düşmüş açılman artmış dedi dr
Kuzum senin ki açılma değil o zaman rahim ağzı uzunluğudurAzaldıkça mi başlıyor arttıkça mi anlamadım
Benim dr azaldıkça başlıyor değer dedi
Geçen hafta 3 dü bu hafta 2
Anlamadım birsey
Benimde ailem bursadaSende mi Bursa lısın
Ben deee
Evet sanırım rahşm boyuRahim boyuyla aciklik farkli seyler.
Rahim boyunun 2.5 cm ustu olmasi beklenir.altina duserse dogumun yakin oldugunu ( kesin olmamakla birlikte) gosterir
Aciklik ise arttiginda dogum baslamistir demektir. 1cm le baslar arttikca dogum olur
Senin deger muhtemelen rahim boyu aciklik olsa simdiye kadar dogurmustun
Kıyamam ya bana gel dicem de bende aynı durumdayım bende gurbetteyim vede bulantılarım geçmediği için hala yemek yapmakta zorlanıyorumEşime diyorum ki biri beni iftara çağırsa fakire yemek vermiş kadar sevap kazanır bence. Yemek yapmaya mecalim yok ama şöyle çorbası salatası ana yemeği pilavı herşeyi tastamam masaya oturmayı çok istiyorum. Dışarda da en son hamburgerden midemi bozunca dışarı iftara da gidemiyoruz korkudan. E bi de gutbetteyiz tanıdık vs yok.
Araba fırçasının tersiyle yapabilirsin ama o şagi halın kolay durulanmaz durulama suyuna üzim sirkesi koy köpük falan kalmıyor hem deterjan kalıntısıda kalmıyor aşırı tavsiye ediyorum bende banyo halılarını yıkadım kova ile taşorken zorladı baya sonunda duulama suyuna sirke koydum dünya varmış dedim hemencecik durulandıKızlar bişey sorucam ufak ufak halılarım var makineye atmak istemiyorum balkonum müsait havalarda güzel gidiyo onları balkonda eşime yıkatıyım diyorum. 1 tanesi kilim, 1 tanesi şu yeni ince halılardan, 1 tanesi de shaggy gibi ama tüyleri o kadar uzun değil. Şöyle foşur foşur yıkansın benim de ayaklarım serinlesin. Süzdürme işini nasıl yapıcam onu bilemedim
Canım bebek gelecekse geliyor. Sen bol bol dinlenmeye bak. Bence zorunlu olmadıkça hic kalkma. Yemek bulasik hicbisey. Sadece tuvalet banyo o kadar. 1 hafta kadar daha dursa yeter.Evet sanırım rahşm boyu
Benim yaklaşmış o zaman öyle mi
Geçen hafta 3 dü
Dr um haftaya alırız dedi bebeği buna dayanarak ama zaten bir hafta geriden geliyormuş 37 de almak istiyor yani gelişime göre
Devlette bir dr a gittim vajinal muayene yapmadı
Çok erken haftaya alırsa yazık ginah sorun yok dedi
O anda aklıma gelmedi acaba o da asagıdan baksa alınmasi mi gerekir haftaya derdi
Kendi dr um karnın da iyice inmiş artık aşağı dedi
Kafam Allah bullak oldu
İyi o zaman canım fiyatlar aynı neredeyseBende hamile cekimi yok.
Sabah gelecek hastanede cekim.dogum ani cekimi.bebegin ilk anlari.sonra odada ilk emzirme vs.ertesi gun yine gelecek cekirdek aile pozlarimiz.isimli cicilerini giydiricem.fotogracci konsept kiyafet ve fon getirecek onlarla yeni dogan cekimi yapacak bebege.yine ailece cekim.600 fotograf flash bellekte 30 tanesi secicem kutlu buyuk album poster vs vs.800 tl
Hayırlısı olsun canım inşallah 39a giricem tam haftaya doktor daha fazla bekleyemeyiz sezaryen için dedi bende kabul ettimcanim sen gene iyi devlette aynı doktora gidebilmişsin ben 3 defa aynı gidebildim sonra hep farklı farklı denk geldi
bende ne isim olursa olsun burayı okumayı hiç kaçırmıyorum en yakın arkadaşlarımdan haber bekler gibi :)) en son 4 haftalikti zaman nasıl geçecek diyordum şimdi sizlerden haber aldıkça bir kalp çarpıntısı oluyor :))
canim hayırlı olsun sende tarih almışsın maşallah bizde senle aynı gidiyorduk sen benden önce doğum yapican sanırım. Benim de haftaya çarşamba perinotoloji randevum var o belirleyecek sanırım doğum şeklini. Yarında normal kontrol var bakalim bizim tosuncuk ne kadar olmus:))
Canim hayırlısı olsun son dakika döner inşallah . Dönmezse bile sende bebis te sağlıklı bir şekilde sezeryan olup hemen ayağa kalkarsın inşallah
Yok canım olmak istemem sanırım direk karar verip sezeryan istediğimi soyleyecegim
Hatta geçen hafta söyledim riske atmasak diye doktoruma haftaya çatı muayenesi yapalım ona göre bakalım boynunda kordon normal doğum yapilir stres yapma demişti normal doğum yanlisi bir doktor.
Bende bu bir hafta düşündüm taşındım riske atamam.
[/QUOTE. Cati muayenesimi olmak istemiyosun normal dogummu anlayamadim tam
Fotograf mevzusu olmus.ben de araştırdım cok para istiyolar.Sonucta herkes bütçesine gore yapiyor biseyler.
Beyaz bir elbise aldim. Baya da bi hamile fotosu inceledim.Bizim profesyonel makinemiz var. Bir arkadaştan rica ettik. Attik kendimizi dağ bayir 500 kadar foto cekildik. Içinden 10-15 kadar gayet guzel foto çıktı. Hastanede de kardesim cekecek
Begendiklerimizden bir album yapıcaz.
Iyi yapmissin canim. Cok dogal fotolar olmus cekildiklerimiz. Cok poz cekin secersiniz ıçindenBende öyle yapıcam prof Makinam var doğum öncesi ve sonrası ablam arkadaşlarım çekicek doğum anında izin yokmuş onun içinde bi kızla anlaştım 150 lira alıyomuş kabul ettim artık napıyım ilk doğduğu anıda ölümsüzleştirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?