- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
Çok iyiymiş. Ben senin gibi yaptırırsam 1100 tl demişti tabi 2 küçük albüm de var ama. Hamilelik çekimi olduğu için 1500 tl oldu.Ben 800 tl ye anlaştım
Doğum öncesi
Doğum ani
Ve ertesi gün hastane cekimi
Bir büyük albüm30 adet foto
Ama ertesi gün halim olacak mi çok merak ediyorum
Ben bundan aldım canımKızlar bebek beşşiğin iç yatağını alacağım ama hangi markayı tercih etmeliyim?
Siz nasıl bi yatak aldınız? :)
Ayy çok az varKızlar merhaba bugün ravdevum var hemen anlatayım. Doktor bugün çatı muanesi yapcaktık demi dedi bende evet ama önce ultrasonla baksak olurmu kilosuna duruşuna kilosu geçen hafta 3buçuktu fazlaydı eğer şimdi çok çıkarsa hiç yapmayalım normal istemiyorum dedim oda illa sezaryen istiyosun yani dedi eğer duruşu aynıysa kilosuda fazlaysa evet dedim tamam bakalım ama genede çatı muanesi yapalım eğer açılman varsa deneriz dedi peki dedim neyse baktı sırtı aynı dedi kilosu ama değişebilir 3buçuk ölçmüşümdür 3 kilo doğar dedi. Neyse kilosunuda 3600 ölçtü ama ben anladım az ölçtü ben sezaryen diye diretmiyim diye. Dedimki geçen hafta 3buçuktu 100 grammı almış dedim oda göbek kısmını yanlış ölçtüm galiba dedi neyse alttan bakalım bide dedi baktı tabi ben kastım kendimi ah uh dedim sezaryen yapmak bencede mantıklı buna bile dayamamadın dedi gülerek zaten açılmamda yokmuş haftaya Perşembeye gün verdi ❤
Ben de Mudanya yoluEvet merkezde bende
İki küçük albümlü 1200 dediÇok iyiymiş. Ben senin gibi yaptırırsam 1100 tl demişti tabi 2 küçük albüm de var ama. Hamilelik çekimi olduğu için 1500 tl oldu.
Ben de unibaby yenidoğan ıslak mendili aldım kokusu bile yok ama beni de inanılmaz yaktı. Onun nedeni bu ıslak mendiller yenidoğan cildi ph'ına uygunmuş. Bizi yakması normal. Muhendisinoğlunun yıldızlar listesinde var mı acaba bu ıslak mendil varsa kullanabilirsin benceEki Görüntüle 2269395
Kizlar yenidogan diye Eşim bundan almis 3,4 paket
Kendimde kullandım nasılmış diye
Kolanyalı mendil sanki inanılmaz yaktı
Bide safsu+pamuk yazıyor tamemen yalan
Benim bile yaktiysa bebeklerin narin popişleri ne olur düşünemiyorum artık ☹
Sizde aldıklarınızı kendinizde deneyin bi kızlar
Kızlar merhaba bugün ravdevum var hemen anlatayım. Doktor bugün çatı muanesi yapcaktık demi dedi bende evet ama önce ultrasonla baksak olurmu kilosuna duruşuna kilosu geçen hafta 3buçuktu fazlaydı eğer şimdi çok çıkarsa hiç yapmayalım normal istemiyorum dedim oda illa sezaryen istiyosun yani dedi eğer duruşu aynıysa kilosuda fazlaysa evet dedim tamam bakalım ama genede çatı muanesi yapalım eğer açılman varsa deneriz dedi peki dedim neyse baktı sırtı aynı dedi kilosu ama değişebilir 3buçuk ölçmüşümdür 3 kilo doğar dedi. Neyse kilosunuda 3600 ölçtü ama ben anladım az ölçtü ben sezaryen diye diretmiyim diye. Dedimki geçen hafta 3buçuktu 100 grammı almış dedim oda göbek kısmını yanlış ölçtüm galiba dedi neyse alttan bakalım bide dedi baktı tabi ben kastım kendimi ah uh dedim sezaryen yapmak bencede mantıklı buna bile dayamamadın dedi gülerek zaten açılmamda yokmuş haftaya Perşembeye gün verdi ❤
Seninki açıklık değil cnm o tıkaç dediğimiz şeyin kalınlığı sanırım. Çünkü 1,5 açıklıkla Benim suyum gelmiştiAzaldıkça mi başlıyor arttıkça mi anlamadım
Benim dr azaldıkça başlıyor değer dedi
Geçen hafta 3 dü bu hafta 2
Anlamadım birsey
Evet şimdi baktım nettenSeninki açıklık değil cnm o tıkaç dediğimiz şeyin kalınlığı sanırım. Çünkü 1,5 açıklıkla Benim suyum gelmişti
Bursa da okudum burnumda tütüyorBitttter yakın mıyız cidden victoryvivi eveeeet ben de Bursalıyım bu arada seninki açıklık değil serviks uzunluğu galiba ama onun azalmasının ardı da zaten açılma yani ben öyle biliyorum
Mikan evet Bursa çok içli söyledin Bursa mı diye doğum yaklaştıkça gerginlik olması normal bence daha hassas oluyoruz daha kolay arızaya bağlıyoruz şimdiden böyleyiz bakalım lohusalıkta nasıl olacaz
Atarım canım özeldenAyy çok az varfotoğrafını bekliyorum tosuncuğun
Canım hiç riske atma derim istersen çatı muanesi ol ben hiç olmak istemiyodum boşuna canımı yakmıyım diye ama olmasaydım acaba açılmam varmıydı diye merak ederdim hep ama şimdi açılmam hiç yokmuş içim daha rahat her konuda normale zıt bende saygı duyuyorum bebeğime nasıl gelmek isterse öyle gelsin bebeğimBende aynı durumdayım bebiş hem haftası önde gelişim ve kilo olarak hem boynuna kordon dolanmış doktorum normal deneyelim diyor çatı muayenesi yapıp
Bende düşündüm riske atmak istemedim yarın sezeryan istediğimi söyleyeceğim
Hayırlı olsun canım.
Sağlıkla gelsinler geri sayım başladı sende de
Kıyamam ya çok üzüldüm şuandaEşime diyorum ki biri beni iftara çağırsa fakire yemek vermiş kadar sevap kazanır bence. Yemek yapmaya mecalim yok ama şöyle çorbası salatası ana yemeği pilavı herşeyi tastamam masaya oturmayı çok istiyorum. Dışarda da en son hamburgerden midemi bozunca dışarı iftara da gidemiyoruz korkudan. E bi de gutbetteyiz tanıdık vs yok.
canim sen gene iyi devlette aynı doktora gidebilmişsin ben 3 defa aynı gidebildim sonra hep farklı farklı denk geldiGünaydın kızlar gebeligimin başından beri aynı doktora gittim doktorum raporluymus 1 ay sonra gelecekmiş mecburi başka doktora gitmem gerekecek devlete gidiyorum başka doktor bakar inşallah bugün gideceğim 1 ay oldu neredeyse gitmeyeli kontrole
bende ne isim olursa olsun burayı okumayı hiç kaçırmıyorum en yakın arkadaşlarımdan haber bekler gibi :)) en son 4 haftalikti zaman nasıl geçecek diyordum şimdi sizlerden haber aldıkça bir kalp çarpıntısı oluyor :))Hamilelik günlüğümde 39. Hafta yazması
Kese göründü
Kalp atışını duyduk
Ikili test sonucu nasıl
Cinsiyeti ne acaba
Sağlıklı mı
Yüzünü gösterecek mi
Derken derken buralara geldik resmen
Şükürler olsun
Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
canim hayırlı olsun sende tarih almışsın maşallah bizde senle aynı gidiyorduk sen benden önce doğum yapican sanırım. Benim de haftaya çarşamba perinotoloji randevum var o belirleyecek sanırım doğum şeklini. Yarında normal kontrol var bakalim bizim tosuncuk ne kadar olmus:))Evet canım hayırlısıyla inşallah☺
Canim hayırlısı olsun son dakika döner inşallah . Dönmezse bile sende bebis te sağlıklı bir şekilde sezeryan olup hemen ayağa kalkarsın inşallahKızlar bebeğim yine dönmemiş 2920 kilosu 49 cm
Haftaya kadar bekleyip yine dönmemiş olursa gün verecek doktorum
Canim hayırlısı olsun son dakika döner inşallah . Dönmezse bile sende bebis te sağlıklı bir şekilde sezeryan olup hemen ayağa kalkarsın inşallah
Canım benim Allah razı olsunKıyamam ya çok üzüldüm şuandakeşke yakın olsakta ben çağırsam seni allahtan yemek yapmayı seviyorumda dört dörtlük yemeğimi yapıyorum senide çağırırdım nolucak☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?