2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsallah hepimiz için güzel olsun

Rapor alamiyorsun ama izin alabiliyorsun :)

Keşke kendi doktorum olsaydı canım evet çok şükür gittim ama son dakika değişti oda herşey allak bullak oldu tarih bile değişti 9 hazirandan 23 e cikti

S smyy58
Normal doğum istemiyorum.
Bayrama falan denk gelir doktorum izinde olur nöbetci doktorlara kalırım.
Bebegimin boynuna kordon dolanmış her yemek sonrası hareket takibi yapıyorum sorun yaşamayalım diye bu durumda doktorum ne kadar tecrübeli dahi olsa riske atmak istemiyorum. Normal doğum olmayacaksa da çatı muayenesine gerek yok diye düşünüyorum.

İyi canım çok şükür küveze girmedi normal Doğum yapamadım erken olduğu için sezeryanla aldılar
Allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun canım .Epidural sezeryan mı ,genel anestezimi yapıldı ?Ne kadar sürede ayıldın,kaç saat sonra ayağa kalktın,dikişlerin çok acıdı mı ?Kusura bakma tatlım çok uzun oldu belki ama hepimizin aklındaki sorular bunlar

Spinal istedim canım. Çoook güzel biandı aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Ama daha iki gündür iyiyim ağrılarım geçti. Acısı ağrısı gerçekten çok kötü ve zor. Bebeğimin altını ilk ben değiştiremedim, yanımda olmasına rağmen kalkıp kucağıma alamadım bisürü eksiklik yaşıyorsun o acılarla. Keşke normal Doğum elimde olsaydı Allah kimseyi muhtaç ettirmesin Ama herşeye rağmen tarifsiz mükemmel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…