Canım bebek gelecekse geliyor. Sen bol bol dinlenmeye bak. Bence zorunlu olmadıkça hic kalkma. Yemek bulasik hicbisey. Sadece tuvalet banyo o kadar. 1 hafta kadar daha dursa yeter.
Biliyorum çok sıkıldın yat yat. Ama ha gayret birazcik daha...
Dogum stresi korkusu bak hepimizde var. Sen icini ferah tut. Hersey guzel olacak de buna inan
Benim sağlık ocağı son kontrolde yapmış doktoruma gösteremedim daha ama yüksek baya.. aile hekimi Doğum olduktan hemen sonra dahiliyeye görün hemen dedi
kızlarrr bir bakarmısınız aranızda memur olan var mı 32 haftadan sonra çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanabiliyormuyuz ben 2 hafta oldu çalışabilir raporunu vereli sonuna kadar çalışmak istiyorum ama arada vücudum kendini toplasın diye 2-3 gün yıllık izin alabilirmiyim işyerim olur dedi ama bir başkası da fazladan çalıştığın haftalar yanar dedi bilgisi olan var mı
canim sen gene iyi devlette aynı doktora gidebilmişsin ben 3 defa aynı gidebildim sonra hep farklı farklı denk geldi
bende ne isim olursa olsun burayı okumayı hiç kaçırmıyorum en yakın arkadaşlarımdan haber bekler gibi :)) en son 4 haftalikti zaman nasıl geçecek diyordum şimdi sizlerden haber aldıkça bir kalp çarpıntısı oluyor :))
canim hayırlı olsun sende tarih almışsın maşallah bizde senle aynı gidiyorduk sen benden önce doğum yapican sanırım. Benim de haftaya çarşamba perinotoloji randevum var o belirleyecek sanırım doğum şeklini. Yarında normal kontrol var bakalim bizim tosuncuk ne kadar olmus:))
Canim hayırlısı olsun son dakika döner inşallah . Dönmezse bile sende bebis te sağlıklı bir şekilde sezeryan olup hemen ayağa kalkarsın inşallah
Keşke kendi doktorum olsaydı canım evet çok şükür gittim ama son dakika değişti oda herşey allak bullak oldu tarih bile değişti 9 hazirandan 23 e cikti
Ssmyy58
Normal doğum istemiyorum.
Bayrama falan denk gelir doktorum izinde olur nöbetci doktorlara kalırım.
Bebegimin boynuna kordon dolanmış her yemek sonrası hareket takibi yapıyorum sorun yaşamayalım diye bu durumda doktorum ne kadar tecrübeli dahi olsa riske atmak istemiyorum. Normal doğum olmayacaksa da çatı muayenesine gerek yok diye düşünüyorum.
Benim sağlık ocağı son kontrolde yapmış doktoruma gösteremedim daha ama yüksek baya.. aile hekimi Doğum olduktan hemen sonra dahiliyeye görün hemen dedi
Allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun canım .Epidural sezeryan mı ,genel anestezimi yapıldı ?Ne kadar sürede ayıldın,kaç saat sonra ayağa kalktın,dikişlerin çok acıdı mı ?Kusura bakma tatlım çok uzun oldu belki ama hepimizin aklındaki sorular bunlar
Allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun canım .Epidural sezeryan mı ,genel anestezimi yapıldı ?Ne kadar sürede ayıldın,kaç saat sonra ayağa kalktın,dikişlerin çok acıdı mı ?Kusura bakma tatlım çok uzun oldu belki ama hepimizin aklındaki sorular bunlar
Spinal istedim canım. Çoook güzel biandı aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Ama daha iki gündür iyiyim ağrılarım geçti. Acısı ağrısı gerçekten çok kötü ve zor. Bebeğimin altını ilk ben değiştiremedim, yanımda olmasına rağmen kalkıp kucağıma alamadım bisürü eksiklik yaşıyorsun o acılarla. Keşke normal Doğum elimde olsaydı Allah kimseyi muhtaç ettirmesin Ama herşeye rağmen tarifsiz mükemmel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin