Benim belirli olaylarda değilde birden oluyor bilinç altından galiba.. ilk transferimde titreme geldi bacaklarımı kontrol edemedim ama yaptılar.. ikinci farklı yerde oldu doktor anestezi vererek transfer yaptı.. moralim ne kadar yüksek olursa olsun o ameliyathanede titreme geliyorSalı günü ben anestezi doktoruyla konuşacağım kızlar size de bilgisini veririm.Benim doktor muayenesinde ,kan verirken,dişçi koltuğunda nefes alışverişim hızlanıyor,ağlıyorum filan.Mesela dişim için kanal tedavisi yaptıracaktım ,doktor bana sen bu işleme dayanamazsın,genel anestezi ile yaptır dedi,sizin sıkıntılarınız ne mesela
Bende bugün diyorum ki benim bu bulantılar nolcakBugün doktora dedim ki bana bundan bahsetmemiştiniz,son zamanlar gecmez dememiştinizgüldü az kaldı dayan diyor
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahIyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
Olsun canım bizim ölculerinde33 haftalık çıktı bu hafta... Bi 3 hafta geri yani
Ben aslında çok soğukkanlıyım ilk opu işleminde uyutacakları sırada ilk anestezi olacağı için çok korkmuştum taşikardi oldum nabzım 140larda uyumayın dedim İlkin sonra da çabuk uyutun artık demiştimBenim belirli olaylarda değilde birden oluyor bilinç altından galiba.. ilk transferimde titreme geldi bacaklarımı kontrol edemedim ama yaptılar.. ikinci farklı yerde oldu doktor anestezi vererek transfer yaptı.. moralim be kadar yüksek olursa olsun o ameliyathanede titreme geliyor
MaşaAllah canım gözün aydın kaç kilo doğduIyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
Herzaman için Ünv Hastaneleri daha iyidir ,kendi doktorundan imzalı,kaşeli sevk kağıdını almayı unutma,doktorun seni sevk etsin,ünv hastaneleri 9.haftadan sonra kabul etmiyor (Ankara ‘da böyle ,İzmir nasıl bilmiyorum amaİnşallah canım vardır Bi hayır bunda da
Evet öyleymiş :) benimki iki hafta önce 33. Haftada 2700 gr idi, on gün kadar önden gidiyor başından beri. Doktor da biraz iri bir bebek olacak dedi ama erken doğum riski yok çok şükür. Haftaya gideceğim kontrole. Senin bebiş nasılBiz sizinle cok yakınız :) bende 34+3 üm.. ne kadar bebişiniz şmdi? bnmki beklemeyebilirmiş haftasını Dr.umuza göre :/ anlamaya calışıyorum bende erken doğum riskimi
Aynen bende ilkini sezeryan oldum fakat şansım olsa normal doğum isterdim hatta 2. Bebeğimi ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum)bile yapmayı düşündüm,eşim yüzde 1 de olsa risk var dediğinden Dr. Kabul etmedi...herşeyin normali en güzeli tabi takıntı yapmanın da alemi yok...hayırlısı deyip biraz doğum işini akışına bırakmak lazım sanki...Kızlar bu şekilde yorum yaparak korkutmayın.
Çoğu kişi nasıl Doğum yapacağının belli olacağı dönemde ve siz Doğumun doğal olanını kötülüyorsunuz. Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Kimisi vajinal Doğumda kesisiz dikişsiz Doğum yapar kimisinin de dikişleri olur. Genelleme yapılmaz herkesin vücudu farklı. O yüzden kötü örnekler vermeyin lütfen nasıl sezaryen için kötü şeyler yazılmıyorsa.
Ssvd yi her doktor desteklemiyor diye biliyorum canım. Sağlığın için en doğrusu hangisiyse o olmalı. Benim doktorum da ssvd yapıyor ama koşulları ne bilmiyorumAynen bende ilkini sezeryan oldum fakat şansım olsa normal doğum isterdim hatta 2. Bebeğimi ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum)bile yapmayı düşündüm,eşim yüzde 1 de olsa risk var dediğinden Dr. Kabul etmedi...herşeyin normali en güzeli tabi takıntı yapmanın da alemi yok...hayırlısı deyip biraz doğum işini akışına bırakmak lazım sanki...
Konuyla alakasi yok ama kısaltman çok hoşuma gittiSsvd yi her doktor desteklemiyor diye biliyorum canım. Sağlığın için en doğrusu hangisiyse o olmalı. Benim doktorum da ssvd yapıyor ama koşulları ne bilmiyorum
Konuyla alakasi yok ama kısaltman çok hoşuma gitti
Ssvd
Ben Ilk defa duydum ama bu terimio zaten öyle canım ben bulmadım ki
shewall yeni doktorundan da memnunsan sıkıntı yok ama ani değişiklikler insanı kaygılandırıyor canım tahmin edebiliyorum.. ben alıştım sayılır doktora evet gerçi şunun şurasında ne kaldı bı iki kez daha görcem o kadar alışsam da alışmasam da çok fark etmiyor tabi artık
Bu arada evet bütün Bursa lılar belli oldu benim de bilmediklerim vardı belki bı Bursalı lar buluşması yaparız biz de ilerde
Kızlar saçını boyatanlar hamilelik boyunca naptı yada doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz ben hamilelik boyunca askıya aldım boyayı beyazım da olmadığı için sıkıntı olmamıştı fakat doğum sonrası kesim ve boya yaptırmak istiyorum ama lohusalıkta boya oluyor mu çocuğa sıkıntı oluyor mu bilginiz var mı
Kızlar bu şekilde yorum yaparak korkutmayın.
Çoğu kişi nasıl Doğum yapacağının belli olacağı dönemde ve siz Doğumun doğal olanını kötülüyorsunuz. Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Kimisi vajinal Doğumda kesisiz dikişsiz Doğum yapar kimisinin de dikişleri olur. Genelleme yapılmaz herkesin vücudu farklı. O yüzden kötü örnekler vermeyin lütfen nasıl sezaryen için kötü şeyler yazılmıyorsa.
Tahmin ettiğim gibi suyum geliyormuş,doktorum yatış verdi,ara ara az bir şekilde sızıntı gibi geliyor.daha çok minik umarım atlatabiliriz
Kızlar özele gidenler sizin doktorunuz bayram tatilinde doğum olsa bile gelip giriyor mu doğuma?
Doktordan geldim. 36+4 te bebeğim 2200 grözel hastaneye gidiyordum ama artık devlette devam edicem çünkü doktorum artık risk almak istemiyor. Kadın Doğum evine yönlendirdi ve ben bu ana kadar devlette doğumu hiç düşünmemiştim. Düşük doğum ağırlıklı olacağı için küveze girebilir.. O da ayrı bir sorun.
Hastane güzel aslında.. Suda doğum bile var, ama nazının geçebileceği Bi yer değil. Yine de hayırlısı diyelim ne yapalım.. Koca koca özel hastanelerin Bi yoğun bakım ünitesi yok, anca odayı süsleyelim kapıya tül takalım, gelin kuaföre saçınızı yaptıralım
tek istediğim beni strese sokmayacak hemşireler, güven duyabileceğim bir doktordu. Nasip böyleymiş.. İnşallah bebeğim küveze girmez de, beraber çıkarız hastaneden
Iyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
Tahmin ettiğim gibi suyum geliyormuş,doktorum yatış verdi,ara ara az bir şekilde sızıntı gibi geliyor.daha çok minik umarım atlatabiliriz
İçini ferah tut,kilosu gayet iyi....Kilosu 2400 umarım herşey yolunda gider,kendim için bişeyden korkmuyorum bebeğim sağlıklı olsun,iyi olsun
Benim için 140 nabız normal hayatta olan bişeyBen aslında çok soğukkanlıyım ilk opu işleminde uyutacakları sırada ilk anestezi olacağı için çok korkmuştum taşikardi oldum nabzım 140larda uyumayın dedim İlkin sonra da çabuk uyutun artık demiştim
20 yaşındayken sol göğsümden lokal anestezi ile fibrokist aldırdım çok sakin bi şekildeepidural olursa o elleri bağlama hoş değil bence ya bi yerimiz kaşınınca çok kötü en son kürtaj olduğumda yattım hemen bağladılar burnum kaşındı sinir olmuştum
Benim için 140 nabız normal hayatta olan bişeybenim safra ameliyatım var 7 yıl önce oradan kalan bilinçaltı pek iyi geçmemişti.. sağlıkla kurtulalım inşallah.. Benim de kürtaj anım var onda da geç uyudum normalden fazla vermek zorunda kalmışlar nasıl bünyem varsa
Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimiz çoğalıyorIyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?