2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim belirli olaylarda değilde birden oluyor bilinç altından galiba.. ilk transferimde titreme geldi bacaklarımı kontrol edemedim ama yaptılar.. ikinci farklı yerde oldu doktor anestezi vererek transfer yaptı.. moralim ne kadar yüksek olursa olsun o ameliyathanede titreme geliyor

Bugün doktora dedim ki bana bundan bahsetmemiştiniz,son zamanlar gecmez dememiştiniz güldü az kaldı dayan diyor
Bende bugün diyorum ki benim bu bulantılar nolcak Aaa artık son aydasın şimdiye kadar bişey yapamadık artık yapacak bişey yok senin için diyor :) bide eşim çok kilo verdi yaklaşık 25 kilo kadar evde yemek yok napsın adamcağız bende size geleyim o zaman diyo Dr

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

33 haftalık çıktı bu hafta... Bi 3 hafta geri yani
Olsun canım bizim ölculerinde
bazilari ileri baziları geri çıkıyor
Hiç korkma sen Kilosu gayet iyi halam 1800 gram dogurmuştu bebeğini gayet sağlıklı şimdi 10 yaşında oldu oğlu

Sen kendini hiç üzme hem kilosu düşük doğan bebekler daha çabuk toparlanıp büyüyorlar

Ben aslında çok soğukkanlıyım ilk opu işleminde uyutacakları sırada ilk anestezi olacağı için çok korkmuştum taşikardi oldum nabzım 140larda uyumayın dedim İlkin sonra da çabuk uyutun artık demiştim
20 yaşındayken sol göğsümden lokal anestezi ile fibrokist aldırdım çok sakin bi şekilde epidural olursa o elleri bağlama hoş değil bence ya bi yerimiz kaşınınca çok kötü en son kürtaj olduğumda yattım hemen bağladılar burnum kaşındı sinir olmuştum

MaşaAllah canım gözün aydın kaç kilo doğdu

İnşallah canım vardır Bi hayır bunda da
Herzaman için Ünv Hastaneleri daha iyidir ,kendi doktorundan imzalı,kaşeli sevk kağıdını almayı unutma,doktorun seni sevk etsin,ünv hastaneleri 9.haftadan sonra kabul etmiyor (Ankara ‘da böyle ,İzmir nasıl bilmiyorum ama )

Biz sizinle cok yakınız :) bende 34+3 üm.. ne kadar bebişiniz şmdi? bnmki beklemeyebilirmiş haftasını Dr.umuza göre :/ anlamaya calışıyorum bende erken doğum riskimi
Evet öyleymiş :) benimki iki hafta önce 33. Haftada 2700 gr idi, on gün kadar önden gidiyor başından beri. Doktor da biraz iri bir bebek olacak dedi ama erken doğum riski yok çok şükür. Haftaya gideceğim kontrole. Senin bebiş nasıl

Aynen bende ilkini sezeryan oldum fakat şansım olsa normal doğum isterdim hatta 2. Bebeğimi ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum)bile yapmayı düşündüm,eşim yüzde 1 de olsa risk var dediğinden Dr. Kabul etmedi...herşeyin normali en güzeli tabi takıntı yapmanın da alemi yok...hayırlısı deyip biraz doğum işini akışına bırakmak lazım sanki...

Ssvd yi her doktor desteklemiyor diye biliyorum canım. Sağlığın için en doğrusu hangisiyse o olmalı. Benim doktorum da ssvd yapıyor ama koşulları ne bilmiyorum

Aynen mirketcim inşallah bi doğuralim da.

Ben ilk oglumda 2 yıl emzirme döneminde de boyamamistim.

Allah herkese iki türlü de olsa kolay doğum nasip etsin

Tahmin ettiğim gibi suyum geliyormuş,doktorum yatış verdi,ara ara az bir şekilde sızıntı gibi geliyor.daha çok minik umarım atlatabiliriz

Allahım şifa versin inşallah canım. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
İyi haberlerini bekliyoruz, sıkma canını Moral önemli

Kızlar özele gidenler sizin doktorunuz bayram tatilinde doğum olsa bile gelip giriyor mu doğuma?

Bizim doktor bu bayram nöbetçi değilmiş. Eğer bayrama denk gelirse başka 3 doktor varmış hastanede. Hayırlısı herşeyin.

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım
Allah kavuştursun bebeğine sağlıkla

Hayırlı olsun canım
Allah bağışlasın yavrunu
Amin hepimizin sağlıkla doğsun
Aynen kızlar plansız doğumlar geliyor aradan
Bakalım biz ne yapacağız

Evde olmak Süper birşeymis
Bitek beşiğin nevresimleri yıkamadim.
Haftaya yikarim
Cibinlik aldım onu da hastaneye de götürmek planım uyar heralde hastane beşiğine de
Hastane için hediyelik olarak sukulent düşündüm
Haftaya organize edeceğim o işi de
İnşallah yetişir
Kapı süsüm bayrama yakın gelecekmiş
O da yetişmezse acilen birşey ayarlayacagim hastanedeki organizasyon şirketinden
Fazla mı rahatım ne
Çikolatalarimi sipariş ettim
Bir kutuda kızımın adı yazıyor
Diğerinde ise oğlumun adı ve abi oldu yazıyor
Oğlum anaokulunda arkadaşlarına dağıtacak kitap hediyesi ile birlikte
Doğumlar arttıkça panik yaptım

Tahmin ettiğim gibi suyum geliyormuş,doktorum yatış verdi,ara ara az bir şekilde sızıntı gibi geliyor.daha çok minik umarım atlatabiliriz

Canım nasıl anladılar? Benimde ara ara su gibi sizintim oluyor ama yarın kontrolün var sorarım.testmi yaptılar?

Benim için 140 nabız normal hayatta olan bişey benim safra ameliyatım var 7 yıl önce oradan kalan bilinçaltı pek iyi geçmemişti.. sağlıkla kurtulalım inşallah.. Benim de kürtaj anım var onda da geç uyudum normalden fazla vermek zorunda kalmışlar nasıl bünyem varsa

İnşaAllah sağ salim alırız kucağımıza canım

Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimiz çoğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…