Turkuazvesarıyı bekliyoruz canım bugün birde ikisininde hayırlı haberleri gelir inşallah sibelak arkadaşında geldi bebeği
Amin "anim insallah hepimiz icinÇok şükür canım herşey iyi şimdilik hayırlısı olsun senin için en güzeli olsun canım
Ben superim Kayserideyim suanda gezmelere devam Aladaglardan selam olsun sizlere. Zirvede kus pesindeyimCanım hoşgeldin
Şu anlık bir çoğumuz beklemedeyiz nasipse bugün iki arkadaşımızda hareketlilikler var..
Sen nasılsın ❤
Teyzesi tum yegenlerine kurban olsun. Hepiniz yegenlerim dogunca bir dfada benim icin o mis kokulu yanaklarindan opun lutfenHoşgeldin bebişlerimizin teyzesi :))
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah bekliyoruz :)
Siz ne yaptınız istediğiniz kuşları fotoğrafladınız mı :)
Canim gozun aydin anali babali buyutsun insallah. Hic canini sikma En kisa zamanda bebegini kucagina alip o mis kokusunu icine cekip opup sarilacaksin ve bir anda herseyi unutacaksin simdi senin sutunle hemen kiloda almaya baslar. Sonra burda diyeceksinki ya o kadar kiyafet aldim 2 defa giydiremeden ufaldi cok cabuk buyuyorSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Canim nisan falan denmis ama tecrubemi soyle aktarayim. Biliyorsun suni sanci ile dogum baslattilar 23 cm.di kizim o yuzden rahat cikacagini dusunuyordum. Sancilar siklasti falan sonra birsey kayip cikti ben dogal olarak ufak bir bebek bekliyorum o kayinca dogurdum doktorlari cagirin diye bagirdim. Dr. Geldi o nisan dedi sonra dogum oldu. Yani demem o ki o nisani cok rahat hissedersiniz bence. Allah hepinizin yardimcisi olsun.Kizlar ben de az once uyandım afedersiniz lavaboda bir damla kan geldi minicik pıhtıyla beraber
Gecen haftalarda da ara ara kahve lekelenmeler oldu ama bugunki degisik gibi. Çok agrim yok uzandım tekrar bakalim. Takip edicem
Gözün aydın canım geçmiş olsun kiloyu takma canım önemli olan sağlıklı olsun inşallah herşey hemen yoluna girerSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Canım şimdi senin de hassas dönemin. Olsun yaz sonunda tekrar denersinTuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim?haber ver demiştin öyle hatırlıyorum söyliyeyim dedim malesef hazır değilmişiz ikimiZde temiz bir ağlama krizinden sonra 19. Gün pes ettim
Vallahi öyleymiş, ben sütten kesme ne emziği bıraktırma böyle zorlamadı. Yanlış zaman seçmişim bi de geri dönüş Yapmayın diyor uzmanlar ondan inat ettim de her çocuk farklıymışCanım şimdi senin de hassas dönemin. Olsun yaz sonunda tekrar denersin
Hakkaten dediğim gibi en zor süreç annelikteki
Aldım senden cesareti gittim geldim , pamuk gibi oldum yaHallettim çok şükür, hafif aldı acımadı birşey hissetmedim.
Darısı sana
Vallahi öyleymiş, ben sütten kesme ne emziği bıraktırma böyle zorlamadı. Yanlış zaman seçmişim bi de geri dönüş Yapmayın diyor uzmanlar ondan inat ettim de her çocuk farklıymış ☹
Aldım senden cesareti gittim geldim , pamuk gibi oldum yaçok sağ ol canım
Amin canim insallah. Soylemesi ayiptir bizimki tatilde costu. Ilk gebeligimde gecen sene yine mayista ayni tatilde olmustu. Kismet bakalim ay basinda regl tarihim neler olacak gorecegiz.
Amin cok tesekkur ederim grubun 4,5 ayinda yogun sekilde vardim ama talihsizlik sonra cok giremedim ama arada mutlu haberleri okumaya giriyorum. Her gonlunuzce olsun.
sen benim en sonki ağdamı görseydin başkası olsa doğururdu yeminle
Rabbim hayırlısını nasip etsinAmin canim insallah. Soylemesi ayiptir bizimki tatilde costu. Ilk gebeligimde gecen sene yine mayista ayni tatilde olmustu. Kismet bakalim ay basinda regl tarihim neler olacak gorecegiz.
Amin cok tesekkur ederim grubun 4,5 ayinda yogun sekilde vardim ama talihsizlik sonra cok giremedim ama arada mutlu haberleri okumaya giriyorum. Her gonlunuzce olsun.
Allah analı babalı büyütsün cnm merak etme hemen toparlar kendiniSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Ben geçen hafta gittim muayene sabahı aynı gün sancım çıktı nst de o haftaya kadar çıkmamıştı..Bende bugün gideceğim misafirim gelmezse eğer ama korkuyorum ya kasılırım doğumu tetikler diye
Benim oğlum da 3 yaşını dolduracak gelecek ay 2 defa deneme yaptık ama olmadı hamileyken hiç olmuyo zaten ben 3 günde pes ettim artık ne zaman isterse o zaman olur seninki kaç yaşında?Tuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim?haber ver demiştin öyle hatırlıyorum söyliyeyim dedim malesef hazır değilmişiz ikimiZde temiz bir ağlama krizinden sonra 19. Gün pes ettim
Olmayınca olmuyormuş gerçekten, benimki de 30 aylık. Artık ne zaman hazır olurlarsa bekleyeceğiz mecburBenim oğlum da 3 yaşını dolduracak gelecek ay 2 defa deneme yaptık ama olmadı hamileyken hiç olmuyo zaten ben 3 günde pes ettim artık ne zaman isterse o zaman olur seninki kaç yaşında?
Aynen yapacak bişey yokOlmayınca olmuyormuş gerçekten, benimki de 30 aylık. Artık ne zaman hazır olurlarsa bekleyeceğiz mecbur
Bende de sancı çıkıyor nst de ama düzensiz olduğu için bir anlam ifade etmiyor. Yaptırdım ağda şu saate kadar sorun yaşamadım çok şükür ama senin haftab benden ileri de ya dikkat etmen de fayda var.Ben geçen hafta gittim muayene sabahı aynı gün sancım çıktı nst de o haftaya kadar çıkmamıştı..
Birde birazcık canım yandı oda benim hep gittigim arkadas izine ayrılmış başka biri yaptı onun elinden sanırım bacaklarımda pütür kırmızılik oldu..
Ama büyük rahatlık tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?