2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Turkuazvesarıyı bekliyoruz canım bugün birde ikisininde hayırlı haberleri gelir inşallah sibelak arkadaşında geldi bebeği

Sibelak canim gozun aydin.Allah anali babali saglik bolluk icinde buyutmeyi nasip etsin insallah. Gozun aydin darisi bekleyen hamislere
Çok şükür canım herşey iyi şimdilik hayırlısı olsun senin için en güzeli olsun canım
Amin "anim insallah hepimiz icin
Canım hoşgeldin
Şu anlık bir çoğumuz beklemedeyiz nasipse bugün iki arkadaşımızda hareketlilikler var..
Sen nasılsın ❤
Ben superim Kayserideyim suanda gezmelere devam Aladaglardan selam olsun sizlere. Zirvede kus pesindeyimAllah herkesi b9r avazda kurtarsin insallah
Hoşgeldin bebişlerimizin teyzesi :))
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah bekliyoruz :)
Siz ne yaptınız istediğiniz kuşları fotoğrafladınız mı :)
Teyzesi tum yegenlerine kurban olsun. Hepiniz yegenlerim dogunca bir dfada benim icin o mis kokulu yanaklarindan opun lutfen ben calismalara basladim canim bakalim hayirlisi ile insallah
Canim gozun aydin anali babali buyutsun insallah. Hic canini sikma En kisa zamanda bebegini kucagina alip o mis kokusunu icine cekip opup sarilacaksin ve bir anda herseyi unutacaksin simdi senin sutunle hemen kiloda almaya baslar. Sonra burda diyeceksinki ya o kadar kiyafet aldim 2 defa giydiremeden ufaldi cok cabuk buyuyor Tekrardan gozun aydin hersey gonlunce olsun.

Kizlar ben de az once uyandım afedersiniz lavaboda bir damla kan geldi minicik pıhtıyla beraber
Gecen haftalarda da ara ara kahve lekelenmeler oldu ama bugunki degisik gibi. Çok agrim yok uzandım tekrar bakalim. Takip edicem
Canim nisan falan denmis ama tecrubemi soyle aktarayim. Biliyorsun suni sanci ile dogum baslattilar 23 cm.di kizim o yuzden rahat cikacagini dusunuyordum. Sancilar siklasti falan sonra birsey kayip cikti ben dogal olarak ufak bir bebek bekliyorum o kayinca dogurdum doktorlari cagirin diye bagirdim. Dr. Geldi o nisan dedi sonra dogum oldu. Yani demem o ki o nisani cok rahat hissedersiniz bence. Allah hepinizin yardimcisi olsun.

Gözün aydın canım geçmiş olsun kiloyu takma canım önemli olan sağlıklı olsun inşallah herşey hemen yoluna girer

Tuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim? haber ver demiştin öyle hatırlıyorum söyliyeyim dedim malesef hazır değilmişiz ikimiZde temiz bir ağlama krizinden sonra 19. Gün pes ettim
Canım şimdi senin de hassas dönemin. Olsun yaz sonunda tekrar denersin
Hakkaten dediğim gibi en zor süreç annelikteki

Canım şimdi senin de hassas dönemin. Olsun yaz sonunda tekrar denersin
Hakkaten dediğim gibi en zor süreç annelikteki
Vallahi öyleymiş, ben sütten kesme ne emziği bıraktırma böyle zorlamadı. Yanlış zaman seçmişim bi de geri dönüş Yapmayın diyor uzmanlar ondan inat ettim de her çocuk farklıymış

Vallahi öyleymiş, ben sütten kesme ne emziği bıraktırma böyle zorlamadı. Yanlış zaman seçmişim bi de geri dönüş Yapmayın diyor uzmanlar ondan inat ettim de her çocuk farklıymış ☹

Sen elinden geleni yapmışsın canım 19 gün az değil.
Halleder o kuzu annesine kolaylık yapar. Kardeşi doğsun bi.

Aldım senden cesareti gittim geldim , pamuk gibi oldum ya çok sağ ol canım

Oh güle güle doğuma git canım şimdi vakti zamanı gelince.

Turkuazvesari nasıl acaba?

B BYV cancağızım iyi olmana çok çok sevindim en yakın zaman da güzel haberlerini alacağız öyle hissediyorum tatil de belki sürpriz sonlu olur tez zaman da alırız haberini .
Amin canim insallah. Soylemesi ayiptir bizimki tatilde costu. Ilk gebeligimde gecen sene yine mayista ayni tatilde olmustu. Kismet bakalim ay basinda regl tarihim neler olacak gorecegiz.
B BYV seninle tanışmadik ama Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana da
İyi tatiller
Amin cok tesekkur ederim grubun 4,5 ayinda yogun sekilde vardim ama talihsizlik sonra cok giremedim ama arada mutlu haberleri okumaya giriyorum. Her gonlunuzce olsun.

Rabbim hayırlısını nasip etsin
Hep duamdasin benim

Reactions: BYV
Allah analı babalı büyütsün cnm merak etme hemen toparlar kendini

Bende bugün gideceğim misafirim gelmezse eğer ama korkuyorum ya kasılırım doğumu tetikler diye
Ben geçen hafta gittim muayene sabahı aynı gün sancım çıktı nst de o haftaya kadar çıkmamıştı..
Birde birazcık canım yandı oda benim hep gittigim arkadas izine ayrılmış başka biri yaptı onun elinden sanırım bacaklarımda pütür kırmızılik oldu..
Ama büyük rahatlık tabi...

Tuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim? haber ver demiştin öyle hatırlıyorum söyliyeyim dedim malesef hazır değilmişiz ikimiZde temiz bir ağlama krizinden sonra 19. Gün pes ettim
Benim oğlum da 3 yaşını dolduracak gelecek ay 2 defa deneme yaptık ama olmadı hamileyken hiç olmuyo zaten ben 3 günde pes ettim artık ne zaman isterse o zaman olur seninki kaç yaşında?

Benim oğlum da 3 yaşını dolduracak gelecek ay 2 defa deneme yaptık ama olmadı hamileyken hiç olmuyo zaten ben 3 günde pes ettim artık ne zaman isterse o zaman olur seninki kaç yaşında?
Olmayınca olmuyormuş gerçekten, benimki de 30 aylık. Artık ne zaman hazır olurlarsa bekleyeceğiz mecbur

Bende de sancı çıkıyor nst de ama düzensiz olduğu için bir anlam ifade etmiyor. Yaptırdım ağda şu saate kadar sorun yaşamadım çok şükür ama senin haftab benden ileri de ya dikkat etmen de fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…