Canımm happymomda 26 haftalık bir bebek 750 gram doğmuş 2-3 ay hastanede yatmış solunum cihazına bağlı ve sonunda çıkarmışlardı şuan 6 aylık gayet sağlıklıymış 750 gram diyorum bak seninkinin kilosu çok çok iyi lütfen üzülme bebeğinin daha iyi olabilmesi için senin sütüne ihtiyacı var mutlu ol ki bebeğine kavuşmayı düşünki sütün güzelce gelsinBebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Allah sana bağışlasın yavrunuBebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Üzülme canım nolur. Her geçen gün nasıl ilerleyecek solunumu gör bak çok kısa sürede çıkacaksınız hastaneden. Hepimizin duaları sizinleBebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Canim sakin uzme kendini hersey cok guzel olacak. En kisa zamanda toplayacak bebegin ve o minicik el ayaklari opmelere doyamayacaksin. Simdi senin guclu olman lazim stress ve uzuntuden uzak durman lazimki sutun bol bol olsun. Dualarim sizinle.Bebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Bebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Gözünaydın canım Allah analı babalı buyutsun inşallahSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Canım bu günlerde gececek sadece sabret.. En kısa sürede bebeğinle hastaneden çıkarsınız inşallahBebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Amin inşallah.. Bir an önce güzelce toparlanır inşallah, çok şükür doğumu atlattınız bu da geçerBebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Çok iyi aldım da kafam karıştı sezeryan sonrası Nasıl halim olacak hata mi ettim ki
Benim fotocu hastanenin içinde dükkanlı olan bir yer
Bursa’da misin ?
Ayy önce o sonra ben veya @mutluanneadayi sanırımm
Allah düz kurtarsın belki açıklık başlar normal Doğum olur... rabbim hayırlısını versin.. benim de suyum azalmış açıklık yok yumuşama da yok rahim ağzında.. nst sancı 30-40 kaydedeğer sancı yok.. sezeryan yolu göründüBende suyum azalmış hastaneye yattım sonra sancı çıktı şimdide idrarda protein hafif preeklemsi belki pazartesi alacaklar beni sezeryana bu kadar sancıya açıklıkla yok Allahım hepimize yardım etsin sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Bebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Kaç cm ölçtüler suyu benim bi 5cm bi 7cm ölçüyorlar sancı 100 ü buluyor düzenli aralıklarla ama ben o kadar hissetmiyorum evde zaten hep çektim ben sancı onlar gibi geliyor budaAllah düz kurtarsın belki açıklık başlar normal Doğum olur... rabbim hayırlısını versin.. benim de suyum azalmış açıklık yok yumuşama da yok rahim ağzında.. nst sancı 30-40 kaydedeğer sancı yok.. sezeryan yolu göründü
İyi cesaretlisin maşAllahDaha iyiyim. Akıntının rengi de açıldı.
Yine yanlis alarm galiba.
Yine de takipteyim.
Canım çabucak büyüyecek inş güzel düşün pozitif enerji yolla bebeğine 500 gr bebekler bile yaşıyor tabi bunları sana söylemek kolay biliyorum yaşayan anlar o stresi Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah çabucak toparlarsınız duamdasınızSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Hiç bilmiyorum suyum kaç cm sormadım.. sezeryan günü verilince öyle bir şokla aklıma gelmedi.. sancın iyiymiş benim hiç o kadar yükselmediKaç cm ölçtüler suyu benim bi 5cm bi 7cm ölçüyorlar sancı 100 ü buluyor düzenli aralıklarla ama ben o kadar hissetmiyorum evde zaten hep çektim ben sancı onlar gibi geliyor buda
1000 yaptim bazilarini isimli vs olanlari ve battaniyeleri penye battaniyeler cift kat ya formu degisir diye cekindim 800 yaptim.
Aslinda bu zamanlar yikasam 800 yeterdi hepsine hava sicak kurur hemen : )
Oyle yapmaya calisiyorum baska sansim da yok zatensen gittin mi
Yaaaa gittin demeeekkkk
Her ayrıntıyı isterim hepsini
Nasılsın yolda rahatsız oldunn mu ayakların şişti mi bebiş nasıllll
Hoş geldiin canım geçmiş olsuniyi olmana çok sevindim bakalım nasıl bi deneyim olacak senin için
Ben instagramda bebek cikolatacisi sayfasindan çikolata ve magnet yaptırdım bir de şans bilekliği yaptım
Her şey gönlünce olsun canımçok merak ediyorum sürecini
Superr sorunsuz gitmene cok sevindim. Etrafında bebek ve turk aile cok ise adapte olmanda kolay olacaktir.guzel gecsin surecin bizide haberdar et
Yaaa canımm ne güzel dikkat et kendine ve bebişe lütfen güzel haberlerini alalım
Canım ne güzel saga salim gitmissin. Güzel haberlerini artı orada nasıl davranıyorlar muayene detayları falan yazarsın merak ettim:))
Bu arada gerçekten @Mah-i nev den haber yok hergun yazardı inşallah güzel haberlerle gelir
Canım napıyosun yaz arada
Ah ben neler yapmadım ki beni kullandı resmen hakkımı helal etmiyorum o derece soğumuşum kp çok severim o zaten kredimizede yardımcı oluyor sağolsun. Yardımcı olmasa bile adamın duruşu belli. Kv konusuna hiç girmeyeyim çıkamıyorum
Canım insülin gebelikte bi miktar atarmış buda doğalmış takma kafana
Valla şüphemde olsa üstüne gitmiyorum bi ara ağla ağla bi hal oldum şuan hiç onu düşünecek halde de değilim zatenbenimki ilk günden uzaklaştı bide ama ilk beş ay ben yaklaştormadım eşim temiz titiz bi adam her gün yıkanır temizdir yani aramıza yastık koyuyorum bazen git kanepede yat diyordum bulantım yüzünden adam napsın iyi sabretmiş bana şöyle bi arkamı dönüp baktığımda anlıyorum inan ki ben bana sabredemezmişim. Şimdi de asla soğanlı sarımsaklı şeyler yiyemez salatamız yoğurdumuz gittiğimiz yerlerde bile sade çünkü burnundan getiriyorum yine ses etmiyor
Hosgittin canım hadi sağlıkla al çocuğunu kucağına.
Yanında kimler var eşin ve annen mi?
Hamile olmayan insan dayanamıyor uzun uçak yolculuğuna maşallah sana
Herşey yolunda gitsin inşallah
Kizlar,çoook teşekkür ederim. Her yerde net yok, geç yazıyorum,kusura bakmayın. İlk aşamalar alışma aşamasıydi. Şehri keşfediyorum. Annem ile geldik. Eşimin olmaması beni zorluyor. İngilizcem var ama annemin yok,sancim da olsa markete beraber gidip alışveriş yapmak durumunda kalıyoruz. Bir de naz yaptigim, akşamları beraber baklava yediğim eşimin yokluğunu hissediyorumHarikasın canım gittin demek.herşey gönlünce olsun arkadaşım.
Ya ben 2009 eylûl annesiyim.ilkokuldan mezun ediyoruz şimdi hepsini.sizlerle de o günleri görürüz insallah.
Ben spinal ve epidurel ikisini de yasadim hiç bel ağrım sikayetim olmadi.hangi daha iyi dersen epidurel daha rahatti derim.
Ağlamak istiyorum.dogumlar başladı.plesantan mı ayrılmış? sağlıkla büyüt bebegini.prensesin nasıl? sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?