Arkadaşlar bir sorum var, bebeğim ölçümlerine göre biraz kilolu olacak galiba, hastane çantasında henüz bez yok, yeni doğan bebek bezini 2-5 kg mi alsam, 3-6 kg mi? Kararsız kaldım. 4 e yakın olabilir demişti doktor
Bende de sancı çıkıyor nst de ama düzensiz olduğu için bir anlam ifade etmiyor. Yaptırdım ağda şu saate kadar sorun yaşamadım çok şükür ama senin haftab benden ileri de ya dikkat etmen de fayda var.
Tabi artık gitmem sanırım bu yeterli olur benim için.
Aman sorun da yaşama zqten.
Ben normalde hep giderim alışkinim ağdaya hamilelikte de gittim her ay düzenli kız değişince oldu olan
Arkadaşlar bir sorum var, bebeğim ölçümlerine göre biraz kilolu olacak galiba, hastane çantasında henüz bez yok, yeni doğan bebek bezini 2-5 kg mi alsam, 3-6 kg mi? Kararsız kaldım. 4 e yakın olabilir demişti doktor
Gullbike
Her çocuk elbet farklıdır ama ben kızıma 18-19 aylıkken verdim tuvalet eğitimini ilk günden bıraktık bezi çok şükür şu an 5 yaşında 1 defa bile yatağını islatmadi o günden beri .
Sizlere tavsiyem sevdiği bir çizgi film kahramanının figürü olan bir iç çamaşırı alın . Ben kedili , köpekli almıştım çok seviyor çünkü hayvanları ve geçip karşısına yetişkinmiş gibi anlattım tuvalet ne demek diye . İç çamaşırını giydirdim ve eğer altına içerse kedi üzülür vs dedim belirli aralıklarla da hatirlattim gün boyu da lazimliga oturttum çok şükür 1 günde kurtardım olayı. Cisi vs gelip lazimliga yapınca da alkış vs kurtardım durumu bir deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar.
Tabi artık gitmem sanırım bu yeterli olur benim için.
Aman sorun da yaşama zqten.
Ben normalde hep giderim alışkinim ağdaya hamilelikte de gittim her ay düzenli kız değişince oldu olan
El hafifliği olayı cidden var şu ağda işinde , ağda kalitesi de önemli tabi ki. İnşallah bir daha yasamazsin böyle birşey canım. Dediğin gibi az var zaten doğuma
El hafifliği olayı cidden var şu ağda işinde , ağda kalitesi de önemli tabi ki. İnşallah bir daha yasamazsin böyle birşey canım. Dediğin gibi az var zaten doğuma
Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Bebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Bebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Kızlar ben ağdaya gitmeden önce yıllardır paket bölgesine anestol pomad sürüp giderim ,ben de Doğuma yakın gidicem inşallah bir aksilik yaşamam mimarice
canımmmm Allah analı babalı büyütsün
3-6 al büyük gelirse ilerde kullanırsın en azından her yerde bez var sonuçta hemen alınabilecek bişi hastanede öyle idare edip çıkışta küçük alırsın büyük gelirse
Amin canım ama bu haftalarda normal günüyle doğan kilosu iyi olanlar bile bazı durumlarda solunum sıkıntısı yaşayabiliyor herşey tedbir amaçlı ve bu günler geçecek inşallah sağlıkla çıkacaksınız
Yerim o minik elleri , ayakları
Sen gönlünü ferah tut annesi , bir çıksın o hastaneden gör bak nasıl hızlı toparlanacak sen bile şaşıracaksın . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Biliyorum şu an belki de bu durumdan ötürü mutsuzsun ama şükür de yine de. Allah beterinden korusun. İnşallah tez vakitte birlikte çıkacaksınız hastaneden.
Canim nisan falan denmis ama tecrubemi soyle aktarayim. Biliyorsun suni sanci ile dogum baslattilar 23 cm.di kizim o yuzden rahat cikacagini dusunuyordum. Sancilar siklasti falan sonra birsey kayip cikti ben dogal olarak ufak bir bebek bekliyorum o kayinca dogurdum doktorlari cagirin diye bagirdim. Dr. Geldi o nisan dedi sonra dogum oldu. Yani demem o ki o nisani cok rahat hissedersiniz bence. Allah hepinizin yardimcisi olsun.