2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
2-3 yaş arası en uygun dönem dendiği için ben 2 yaşından önce hiç denemeyi düşünmedim ama geçen yaz denesem olurmuş aslında. Ben baya uğraştım ödül, hikaye, şarkı.. birdahaki sefere sevdiği kahramanın iç çamaşırı olayını deneyeceğim

Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Gözün aydın canım, maşallah kiloları süper Sağlıklı bir şekilde doğdular, ne mutlu sana
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Bir ay önce istemişti doktorum idrar ve kan idrarda hafif enfeksiyon çıkmıştı sağlık ocağında 35. Haftada gel tahlil ve izlemini yapayım dedi
Bende iki gün önce kan ve idrar verdim saglık ocağında düzenli olarak takibimi yaptırdım hep iyi oluyor bence yapılması
Bebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

İnşallah ise yarar sende de canım , aslında utanmayi öğrenip koltuk kapı arkasına geçip bezlerini doldurdukların da tuvalet eğitimi sinyalini veriyorlar. O Zamanı es geçmemek lazım .

Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Gözün aydın canım
Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin , şansları bahtlari açık olsun

Günaydın kızlar
Bakalım sırada kim var?
Günaydın canım salıya kadar planlı bı doğum yok bildiğim plansızlar da her an olabilir çok heyecanlı ay ben artık gelsin istiyorum çünkü her hafta 250 300 kilo aldığı düşünülürse gitgide normal doğum zorlaşacak tabi herşeyden öncesi sağlıkla ve hayırlısıyla gelmesi

Turkuazvesari maşallah size kiloları falan çok iyi ikiz olmalarına rağmen şahane Allah sağlıkla sıhhatle evine gelmeyi de nasip etsin ve tabi o iki kuzuyu da güzel güzel emzirebilmeyi de

mimarice bak adım adım herşey yoluna giriyor bi sonraki adım sağlıkla yanına getirilebilmesi olacak inşallah sonrası emzirmek evine geçmek falan falan... Unutma anne iyiyse bebek iyi o yüzden güçlü ol annesi bebeğin de güçlü bak maşallah

İyi cesaretlisin maşAllah
Canim sen bana bakma. Cesaretten degil de dr um cok rahatlatti beni. Demistim ya gecen haftalarda da lekelenmem olmustu. 2 kez hastanede yattim. En son dr um Kanama artarsa suyun gelirse ya da bebegin hareketleri azalirsa gel demisti. O yuzden rahatim. Kimse beni örnek almasin. Ayni seyleri yaşarsanız sizler sakın beklemeyin

Maşallahh . Ikiz olmalarına rağmen harika kg ları. Ya sana da maşallah nasıl taşıdın öyle 6 kgyu içinde :)) Allah analı babalı büyütsün çok güzel ömürleri olsun inşallah
Ben de artık gelsin istiyorumm. Yalancı sancılar beni çok yoruyor

İnşallah ise yarar sende de canım , aslında utanmayi öğrenip koltuk kapı arkasına geçip bezlerini doldurdukların da tuvalet eğitimi sinyalini veriyorlar. O Zamanı es geçmemek lazım .
Malesef ben o zamanı es geçtim, köşeye gidip tuvalete gidiyorum diyordu hatta. Ama biz klima ile ısınıyoruz, hava çok soğuktu hasta olmasın diye havalar ısınsın dedim ama hata etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…