- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Maşallah bebişlere. Gözün aydın canım :)Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
2-3 yaş arası en uygun dönem dendiği için ben 2 yaşından önce hiç denemeyi düşünmedim ama geçen yaz denesem olurmuş aslında. Ben baya uğraştım ödül, hikaye, şarkı.. birdahaki sefere sevdiği kahramanın iç çamaşırı olayını deneyeceğim@Gullbike
Her çocuk elbet farklıdır ama ben kızıma 18-19 aylıkken verdim tuvalet eğitimini ilk günden bıraktık bezi çok şükür şu an 5 yaşında 1 defa bile yatağını islatmadi o günden beri .
Sizlere tavsiyem sevdiği bir çizgi film kahramanının figürü olan bir iç çamaşırı alın . Ben kedili , köpekli almıştımçok seviyor çünkü hayvanları ve geçip karşısına yetişkinmiş gibi anlattım tuvalet ne demek diye . İç çamaşırını giydirdim ve eğer altına içerse kedi üzülür vs dedim belirli aralıklarla da hatirlattim gün boyu da lazimliga oturttum çok şükür 1 günde kurtardım olayı. Cisi vs gelip lazimliga yapınca da alkış vs kurtardım durumu bir deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar.
Gözün aydın canım, maşallah kiloları süperKusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Allah analı babalı büyütsünKusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
gözün aydın çok sevindim. allah analı babalı sağlık sıhhat içinde büyütsünKusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Bende iki gün önce kan ve idrar verdim saglık ocağında düzenli olarak takibimi yaptırdım hep iyi oluyor bence yapılmasıBir ay önce istemişti doktorum idrar ve kan idrarda hafif enfeksiyon çıkmıştı sağlık ocağında 35. Haftada gel tahlil ve izlemini yapayım dedi
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallahBebeğimi gördüm,çok minik elleri ayaklarıgözleri yumuk,solunum cihazına bağlı şuan kendi ciğerleri işe solunum yapamıyor Allahım hepimizin de bizim de yardımcımız olsun
Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
İnşallah ise yarar sende de canım , aslında utanmayi öğrenip koltuk kapı arkasına geçip bezlerini doldurdukların da tuvalet eğitimi sinyalini veriyorlar. O Zamanı es geçmemek lazım .2-3 yaş arası en uygun dönem dendiği için ben 2 yaşından önce hiç denemeyi düşünmedim ama geçen yaz denesem olurmuş aslında. Ben baya uğraştım ödül, hikaye, şarkı.. birdahaki sefere sevdiği kahramanın iç çamaşırı olayını deneyeceğim
Gözün aydın canımKusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
İkiz olmalarına rağmen kiloları çok iyi hayırlı olsun canım her gün biri doğum yapıyo çok heycan liKusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Günaydın canım salıya kadar planlı bı doğum yok bildiğim plansızlar da her an olabilir çok heyecanlıGünaydın kızlar
Bakalım sırada kim var?
Maşallah ikisinede. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın canım.Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Canim sen bana bakma. Cesaretten degil de dr um cok rahatlatti beni. Demistim ya gecen haftalarda da lekelenmem olmustu. 2 kez hastanede yattim. En son dr um Kanama artarsa suyun gelirse ya da bebegin hareketleri azalirsa gel demisti. O yuzden rahatim. Kimse beni örnek almasin. Ayni seyleri yaşarsanız sizler sakın beklemeyinİyi cesaretlisin maşAllah
Maşallahh . Ikiz olmalarına rağmen harika kg ları. Ya sana da maşallah nasıl taşıdın öyle 6 kgyu içinde :)) Allah analı babalı büyütsün çok güzel ömürleri olsun inşallahKusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Ben de artık gelsin istiyorumm. Yalancı sancılar beni çok yoruyorGünaydın canım salıya kadar planlı bı doğum yok bildiğim plansızlar da her an olabilir çok heyecanlıay ben artık gelsin istiyorum çünkü her hafta 250 300 kilo aldığı düşünülürse gitgide normal doğum zorlaşacak tabi herşeyden öncesi sağlıkla ve hayırlısıyla gelmesi
Maşallah ikizler için çok güzel değerler.Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Malesef ben o zamanı es geçtim, köşeye gidip tuvalete gidiyorum diyordu hatta. Ama biz klima ile ısınıyoruz, hava çok soğuktu hasta olmasın diye havalar ısınsın dedim ama hata etmişimİnşallah ise yarar sende de canım , aslında utanmayi öğrenip koltuk kapı arkasına geçip bezlerini doldurdukların da tuvalet eğitimi sinyalini veriyorlar. O Zamanı es geçmemek lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?