2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende ki rahatlık kimse de yok biraz önce yıkadım bebek kıyafetlerini , çantaları hazır edeceğim daha.
Beşik vs de almadım henüz bu hafta hepsini halletmem lazım keyfim tıkır ama nedense.

Benim de ruh halim senin gibi canım. Ev dağınık şu An ve genelde. Şimdi bi doğum olsa ne yaparım diye düşünüp duruyorum. Topluyorum ama yine dağılıyor.
Kışlık kaldırmam lazım.

Benim de ruh halim senin gibi canım. Ev dağınık şu An ve genelde. Şimdi bi doğum olsa ne yaparım diye düşünüp duruyorum. Topluyorum ama yine dağılıyor.
Kışlık kaldırmam lazım.
Sende de çocuk varsa toplu kalmaması çok normal canım, sende çantanı vs hazır et tamamdır.
Ev işi temizlik nankör derler cidden öyle zaten ben her gün iki defa evi çekiyorum yine aynı oluyor akşama doğru.

Bende ki rahatlık kimse de yok biraz önce yıkadım bebek kıyafetlerini , çantaları hazır edeceğim daha.
Beşik vs de almadım henüz bu hafta hepsini halletmem lazım keyfim tıkır ama nedense.
Bende şimdi yıkıyorum çamaşırları Diyordum bi ben kaldım heralde, yalnız olmamak güzel
Odasını yaptık neyseki ekstra anne yanı beşik alıcam, bitmiyor eksikler

Benim çanta Vs hazır şükür. Hadi siz de Son bi gaz yapın hazırlıkları sıcaklar başlamadan.

Bende şimdi yıkıyorum çamaşırları ☺ Diyordum bi ben kaldım heralde, yalnız olmamak güzel
Odasını yaptık neyseki ekstra anne yanı beşik alıcam, bitmiyor eksikler
Seninle günümüzde aynıymış
Benim ev falan boyandı, kızım bademcik ameliyatı oldu öyle böyle derken bu zamana kaldım
Geç olsun , güç olmasın ne yapalım artık.
Bir şekil de hazır ederiz

mimarice canım Allah büyük bende oğlumu doğum yaptığımda yoğun bakımda kaldı 10 gün su yutmus enfeksiyon kapmış tedavi gördük evet o günler çok zor ama Rabbim yardımcıları oluyor kucağına aldığında evine döndüğünde herşeyi unutacaksin stres yapmamaya çalış ki sütün kesilmesin canım benim emin ol hemen toparlanacak dualarimiz seninle

Ben de aynı şekil ama bebeğime bir şey olmasın korkusuyla sezaryen kabul ediyorum

Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Canım hayırlı olsun kiloları çok iyiymiş maşallah. Eve çıktığında çıktığında ikizlerle olan deneyimlerini okumak isterim :)

Banada haftaya perşembeye verdi canım bende belli olunca çok tuhaf oldum ama şuan alıştırdım kendimi hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun

Turkuazvesari gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.Şansları bantları açık olsun.maşallah ikiz için çok iyi haftada ve çok çok iyi kilolarda doğum yaptın.tebrik ediyorum güle güle büyütsün evlatlarınızı.

mimarice Çokta küçük değil annesi maşallah geçecek bu günler sen güçlü ol.bir hafta 10 güne kadar geçersiniz evinize inşallah.

Bugün 3 kişi olarak son kahvaltımızı yaptık.Allah nasip ederse haftaya 4 kişiyiz.ayın 24 ü cumaya çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…