2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar napıonuz ellerim felaket uyuşuyo ya yorum yazarken bile çok zorlanıyorum artık iş yaparken sürekli dinleniyorum

Kızlar napıonuz ellerim felaket uyuşuyo ya yorum yazarken bile çok zorlanıyorum artık iş yaparken sürekli dinleniyorum
Benim topuklarım şişmiş ayağa kalkınca felaket acıyor. Tuzlu suya yatır diyorlar da yapamadım dahaa

Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Çok sevindim maşallah onlara canım Allah ım sağlıkla analı babalı büyütmeyü nasip etsin

Herkes inzivaya çekildi sanırsam
Son günler,sıcaklarda başladı parmağımı oynatcak halim yok
Valla zaten zor kalkıp iş yapıyorum,doğuma da az kaldı. Eminim herkes benim gibidir buraya bile sürüne sürüne giriyorum sizi merak ettiğim için

Kusuruma bakmayın anca yazabildim.. kızım 3035, oğlum 3026 gr sağlıklı bi şekilde 39. Haftamın ilk gününde dünyaya geldiler. Şaşkın ve çok mutluyum :)
Benimde 39. Haftamın ilk gününde alıcam inşallah bebeğimi. Hayırlı olsun canım benim çok iyi doğmuşlar maşallah doktorda demiştir zaten Vaktin oldukça bizimle duygularını paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…