2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ağrılar gitse rahatlıcam şişliği inmesede olur yaa ellerimide soksam işe yararmı acaba

Canım benim genel olarak hep ödem ve ağrılarım olurdu.. Genelde hep böyle hafifletirdim..
Bazende bir miktar sirkeli su da bekletirdim..
Vücut içinde kovaya çok az sirke koyardım müthiş rahatlatırdı beni son su olarak şöyle bir vücuduma dökünce.. Sende bir dene istersen

Saol canım denicem walla onuda işe yarar umarım

Son 9 gun kaldi.
Bugun ev temizleniyor.hafta ici valiz gozden geçiririm.
Kisisel bakimlari hallederim.
Hafta sonuna dogru nevresim vs degisimi.
Sonrada ins gelsin bebekli yogun zamanlar.

Bizde de aynı canım halılar gitti yıkamaya perdeler makina da camlar biti toz alınıcak mutfak dolapları kalıyor..

Bende de durum aynı 2-5 bir paket alacağım yeni doğan sonra duruma göre ya aynı devam eder ya da 3-6 geçilir diye düşündum
Gecen sene Yiğenim 4 buçuk kilo doğmuştu ilk 15 gün 1 numara
Kullandı ablam

Sonra 2 numaraya geçti canım

Bende 1 paket 1 numara

3paket 2 numara aldım simdilik
3-6 al büyük gelirse ilerde kullanırsın en azından her yerde bez var sonuçta hemen alınabilecek bişi hastanede öyle idare edip çıkışta küçük alırsın büyük gelirse
Çok sağolun fikirleriniz için arkadaşlar, bir paket 2-5 almaya karar verdim, ilk aşama için olur diye düşündüm sonra büyüğe geçeriz inşallah

Benim gündüzleri 10-15 dkda bir
Akşamları ise 4-5 dk da bir kasılmam oluyor
Akşam ve gece olanlar sancılı oluyor. Ama düzensiz diye yalancı doğum sancısı olduğunu düşünüyorum acaba bu şekilde ne kdr devam edecek doğum ne zaman olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…