2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nst de kasılmaların kaç çıkmıştı bayağı çokmuş çünkü akşamları 5 dk birse

Canım benim de benzer akşamları daha rahatsız edici daha zorlayıcı oluyor ben o sancı sırasında hareketler yapıyorum son bı iki gündür süreci hızlandırır belki umuduyla inşallah bı hafta içinde olur yoksa kilosu iyice artacağı için korkmaya başladım hafiften:)))

Kızlar
Bu kasılma denen şey
Bebeğin karnımızda bir tarafta toplanması
Şişmesi çanımızı acıtması mı

Bu Doğum yaklaşma belirtisi mi
Evet canım o toplanma sırasında bende nefes darlığı falan da oluyor ayrıca son zamanlarda o kasılma anında bildiğin vajinamda baskı hissediyorum önceden kasıklarda oluyordu o baskı şimdi direk vajinada oluyor. Ama işte o kasılmalar düzenli olmadan doğumun yakınlaşmış olup olmadığı anlamıyoruz malesef

Evet bende de oluyor alt tarafta
O sırada vc ye gitmem gerekiyor ve işkence oluyor resmen

Kızlar son haftalarda sindirim sistemi sorunları çok oluyor.. Sabah 6 da doğuruyorum sandım acil gittim hastaneye.. Meğersem gaz sancısıymış belimden belimden vurunca ne olduğunu anlayamadım..
Yediklerimize bu ara dikkat etmek gerek..

Geçmiş olsun canım ben geçen hafta yaşamıştım gaz mide bağırsak sorunu hastaneye gitmiştim ben de insan panik yapıyor sona yaklaştıkça

Kızlar
Bu kasılma denen şey
Bebeğin karnımızda bir tarafta toplanması
Şişmesi çanımızı acıtması mı

Bu Doğum yaklaşma belirtisi mi

Doğum yaklaştığını belli eder mi bilmiyorum ama kasılma tam olarak bu..
Sanırım sürekliliği olunca düzenli olunca ciddiye almak gerek..

Çok geçmiş olsun vücut şimdide Doğuma hazırlanıyor herşey değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…