Birde kızlar meryem ana ya da fatma ana eli otunu ben ilk dogumumda kullanmıştım. Temiz suya meryem süresi,yusuf süresi,yasin süresi ve kısa duaların hepsini okumuştum. Sancı başladığında suyun içine koydum bir yudum içmiştim. Onun faydası var mıydı bilmiyorum ama şükür o da kolay doğum olmuştu.
Birde kızlar meryem ana ya da fatma ana eli otunu ben ilk dogumumda kullanmıştım. Temiz suya meryem süresi,yusuf süresi,yasin süresi ve kısa duaların hepsini okumuştum. Sancı başladığında suyun içine koydum bir yudum içmiştim. Onun faydası var mıydı bilmiyorum ama şükür o da kolay doğum olmuştu.
Kusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin. ❤
Kizlar gece çok ağrım vardı bebek saat başı toplanıp taş gibi oluyordu sabah doktora gittim nstde sanci fazla çıkmadı.
2 buçuk cm açılma varmış. bide yumuşama olmuş heran doğabilir.
muayene biraz canımı acıttı normal doğumdan korkmaya başladım biraz şuana kadar hiç düşünmemiştim.İlk doğumum nasıl gecicek bebekim de 2700 olmuş
Aldığımız kiloyla bebeğin aldığı kilo çok alakalı olmuyor sen bebeklere faydalı olacak süt ürünleri muz badem ceviz tüket onun dışında çokta müdahale edilebilen bi durummdeğil
Kusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin. ❤
Canim bana her gidisimde dopler bakiyor. Pihtilasmam var kan akisi yavaslamis mi diye 9 ay bakildi. Simdide haftada bir gidiyorum yine bakiyor direnc olusmusmu diye
Bugün son kıyafetleri yastık kılıfı çarşaf vs ne varsa yıkadım artık yarın bavulumu kapatırım. Daha hastaneye gidicek olan eşyaları kutulara koymam lazım hepside kırılabilcek şeyler inşallah kırılmadan getirir götürürüz valla.