Kızlar çatı muayenesi oldum.
Ön kemiğim biraz basıkmış ve bebeğin kafası geçerken çok yırtığımın olacağını söyledi doktorum. İstersen deneriz ama bence sezaryen dedi.
Ben de doktorumun dediğini yapmaya karar verdim bebeğin kafası geçerken sıkıntı olur falan riske atmaya gerek olmadığını düşündüm, 27 Mayıs’ta ameliyata gireceğim.
Normal doğum gerçekten en güzeli ama olmayınca olmuyor bazen
Kızlar birşey soracağım
Bebeğiniz bu nette Videolar oluyor ya
Karını dalgalı deniz gbi sallıyor baya heryeri belli
Oluyor bebeğin
O şekilde hareket ediyor mu
Benimki pek öyle değil
Daha kısa vurur gbi hareket ediyor
Arada da dalgalı oluyor ama öyle çok değil
El kol ayak sekli gözüküyor videolarda
Sizde de öyle mi
Benim de karın dalgalı oluyor, sert hareketlerle baya indirip kaldırıyor yanlışlıkla dirsegimi koysam, üstümde örtü olsa indirip kaldırıyor mesela, ama ben de el ayak görmedim. Şişkinlik yapan ayak var, onu görüyorum ama net görmedim. Geçen sene arkadaşım hamileydi, toplantidaydik, yanımda otururken karnını hafifçe açıp göstermişti,ayağını yapıştırmışti çocuk,37.hafta falandi
Bugün kontrolüm vardı 36+1 2600 olmuş küçük hanım. 2 haftada 200 gr almis.
Biraz moralim bozulduIyi gidiyorduk ama bu sefer az almis. Doktor minyon olacak dedi. Bende hic kilo almamışım. Yinede çok şükür bir sıkıntımız yok.
Doğum seklide daha belli degil
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum, doğuma 1 ay kaldı beni korkular sarmaya başladı her ne kadar 2. doğumu yapacak olsam da ilkini hiç anlamamışım, perşembe günü kanamam geldi acil hastaneye gittik ve ben 33. haftalığım giderken tamam doğum yapıcam bebekte küveze girecek diye düşünmeye başladım muayene oldum nst ye bağladılar bir kaç kez açılmam yok, sancı yok, doğum yok gerçekleşmedi bebekte iyi içimi rahatlattı doktor, önceden bekleyen kanama olabilirmiş devam eden kanamam da olmadı ama yaşadıklarım beni korkuttu
Aynı kaderi paylaşıyoruz bana da 24 Mayıs’a gün verdi.. ama hala içimde normal Doğumu denesemiydim sorusu var..üstten basık dedi bana doğurursun ama ilk Doğum olduğu için uzunsürer ve suni sancı da bebeğin nabzı düşerse paniklersin dedi. Normali ısraretmediğime pişman olurmuyum bilmiyorum
Ben de bilmiyorum canim ama normal doğum sancısı cekip son anda sıkıntı yasayip sezaryene girersek canimiza yazik. Cati kemigi uygun olsaydi denenebilirdi.
Biraz moralim bozulduIyi gidiyorduk ama bu sefer az almis. Doktor minyon olacak dedi. Bende hic kilo almamışım. Yinede çok şükür bir sıkıntımız yok.
bozmayın moralinizi doğduktan sonra alır kilo, benim kızımda 37. haftada 2800 doğdu küçücüktü kilo da aldı, büyüdü de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gece sağa sola dönerken kalkıp oturuyorum öyle dönüyorum, geçen eşim de uyandı, yazık ya bir dönmek için ne kadar çaba sarf ediyorsun diyor. Ama hayret ediyorum o kadar uykusuzluğa rağmen kalkıp okula geliyorum, zorlanmiyorum maşallah. Son altı günüm kaldı okulda
bozmayın moralinizi doğduktan sonra alır kilo, benim kızımda 37. haftada 2800 doğdu küçücüktü kilo da aldı, büyüdü de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende 36+2 de gidicem kontrole canım bakalım ne kadar olmuş sipa bizimkide az alıyor bir haftada 130 gr almış 34+2 de 2378 di en son niye kilo almıyorlar hiç anlamıyorum