2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ikiniz için en sağlıklısı ne ise öyle olsun. Sag sağlim kucağına almanı dilerim.

Benim de karın dalgalı oluyor, sert hareketlerle baya indirip kaldırıyor yanlışlıkla dirsegimi koysam, üstümde örtü olsa indirip kaldırıyor mesela, ama ben de el ayak görmedim. Şişkinlik yapan ayak var, onu görüyorum ama net görmedim. Geçen sene arkadaşım hamileydi, toplantidaydik, yanımda otururken karnını hafifçe açıp göstermişti,ayağını yapıştırmışti çocuk,37.hafta falandi

Bugün kontrolüm vardı 36+1 2600 olmuş küçük hanım. 2 haftada 200 gr almis.
Biraz moralim bozulduIyi gidiyorduk ama bu sefer az almis. Doktor minyon olacak dedi. Bende hic kilo almamışım. Yinede çok şükür bir sıkıntımız yok.
Doğum seklide daha belli degil

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum, doğuma 1 ay kaldı beni korkular sarmaya başladı her ne kadar 2. doğumu yapacak olsam da ilkini hiç anlamamışım, perşembe günü kanamam geldi acil hastaneye gittik ve ben 33. haftalığım giderken tamam doğum yapıcam bebekte küveze girecek diye düşünmeye başladım muayene oldum nst ye bağladılar bir kaç kez açılmam yok, sancı yok, doğum yok gerçekleşmedi bebekte iyi içimi rahatlattı doktor, önceden bekleyen kanama olabilirmiş devam eden kanamam da olmadı ama yaşadıklarım beni korkuttu

Ben de bilmiyorum canim ama normal doğum sancısı cekip son anda sıkıntı yasayip sezaryene girersek canimiza yazik. Cati kemigi uygun olsaydi denenebilirdi.

bozmayın moralinizi doğduktan sonra alır kilo, benim kızımda 37. haftada 2800 doğdu küçücüktü kilo da aldı, büyüdü de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

bende geceleri çok zorlanıyorum hele şu sıralar uyuyamıyorum, sabahları işe geliyorum, benimde iş yerimde son 7 günüm

bozmayın moralinizi doğduktan sonra alır kilo, benim kızımda 37. haftada 2800 doğdu küçücüktü kilo da aldı, büyüdü de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Normalde kilosunu çok kafaya takmam aslında ama kv moralimi bozdu. Küçük doğanlar çok çabuk toparlaniyor.
Büyümüş maşallah abla oluyor demek

Sizede geçmiş olsun bebiş korkutmuş biraz. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah.

Benimki de minik
38 de 2750 çıkıyor
Dün benim de dr da hiç almamış dedi

Bende 36+2 de gidicem kontrole canım bakalım ne kadar olmuş sipa bizimkide az alıyor bir haftada 130 gr almış 34+2 de 2378 di en son niye kilo almıyorlar hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…