2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende 36+2 de gidicem kontrole canım bakalım ne kadar olmuş sipa bizimkide az alıyor bir haftada 130 gr almış 34+2 de 2378 di en son niye kilo almıyorlar hiç anlamıyorum
Inşallah güzel kilo almıştır. Yaz mutlaka merak ettim. Gerçi sağlıklı olsunlar da çabuk toparlanirlar inşallah.

Kilonun çok fazla önemi yok maşallah en azından riskli sayılar geçilmiş..
Doğumdan sonra çok daha hızlı kilo alıyorlar
Kuzenim 2500 gr doğmuştu. Bu nasıl büyüyecek derken artik önünden yemeği alıyorlar az yesin diye
Sağlık en önemlisi tabi. Kilosu iyi giderken gerilemesi biraz üzdü.

brn88 hayırlı olsun bebişin sağlıklı ömrü olsun bı ara doğum hikayeni paylaşırsın bizimle

Doğum tarihi belli olan arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıklı haberlerinizi alalım inşallah

Ben gibi şimdilik normal olacak arkadaşlar hala beklemede galiba bebislerin keyifleri yerinde hala gelmeye niyetleri yok

Ben de bilmiyorum canim ama normal doğum sancısı cekip son anda sıkıntı yasayip sezaryene girersek canimiza yazik. Cati kemigi uygun olsaydi denenebilirdi.
Öyle ben de başından beri doktoruma güvendim hakkımızda hayırlısı olsun... bebek çıkışta sıkıntı yaşayıp solunumda zorlanır diye kendimi düşünerek sezeryana tamam demedim nasip böyleymiş

Bende normal bekliyorum ama bu gidişle tam zamanlı gelir gibi

Hayırlısı olsun. Doktorun denenebilir demiş olmaz dememis bu kadar istediğin bişeyi deneyebilirdin aslında..
Veya o gün bizden etkilenip korkup vazgeçmedin inşallah..

Canım kalbinin sesini dinle hakkından hayırlısı. Şimdiden tereddüt yaşıyorsan acaba normal mi deneyeyim diye ileride de niye denemedim diyebilirsin. Allah hakkında hayırlısini versin.

Benimde suyum geldi doğumu bekliyoruz çok sancım var dua edin kızlar

Maşallah canım benim
Hadi sağlıkla kavuş yavruna
Allah kolaylık versin
Doğuma gidenler bize de dua etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…