- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
Kızlar benim çatlaklar aldı başını gitti valla ne krem ne bol su içmek hiç fayda etmedi sizler ne durumdasınız ?
İlk hamileliğim de zaten vardı ama bunda olmadı çatlak yine de doğumdan sonra sönük karın belki eder çatlak oluşmuşsa eğerKızlar benim çatlaklar aldı başını gitti valla ne krem ne bol su içmek hiç fayda etmedi sizler ne durumdasınız ?
Benim de alt karından göbek deliğimin çevresine kadar dalgalı dalgalı çatladıKızlar benim çatlaklar aldı başını gitti valla ne krem ne bol su içmek hiç fayda etmedi sizler ne durumdasınız ?
Benim oluyor canım da bende de birşey yok şimdilik Rabbimin vardır vakti zamani sağlıcakla alalım inşallah hayırlısıyla kucagimizaBende 1 damla bişey yok ağrı sancı akıntı vs. Allah bilir ama sanırım son ana kadar beklicek benimki. Ben de kendimi dinliyorum dinliyorum tık yok. Ama paylaşanlar adına inanılmaz heyecanlanıyorum. Mesela şimdi doğum yapan arkadaşları gözümün önüne getirmeye çalışıyorum kucaklarında vs. Offf çok heyecanlı
Bence çatlak olayı genetik yapı ile ilgili benim karnım çok çıkmadı 7 aylık hamile karnı gibi... o yüzden galiba çatlağım olmadı düzenli krem kullanmadım duştan sonra normal nemlendirici sürdümKızlar benim çatlaklar aldı başını gitti valla ne krem ne bol su içmek hiç fayda etmedi sizler ne durumdasınız ?
Beklemek de zormuş vallaBende normal bekliyorum ama bu gidişle tam zamanlı gelir gibi
Bence çatlak olayı genetik yapı ile ilgili benim karnım çok çıkmadı 7 aylık hamile karnı gibi... o yüzden galiba çatlağım olmadı düzenli krem kullanmadım duştan sonra normal nemlendirici sürdüm
Dünya haritası gbi 35.haftaya kadar bişey yoktu. bi başladı durduramyorm su an
İlk hamileliğim de zaten vardı ama bunda olmadı çatlak yine de doğumdan sonra sönük karın belki eder çatlak oluşmuşsa eğer
Benim de alt karından göbek deliğimin çevresine kadar dalgalı dalgalı çatladı( hem de deli gibi kaşına kaşına. En basından beri yağ ve nemlendirici sürdüğüm halde
Oyle gercektengenetik yapiyla ilgili herhalde.Bence çatlak olayı genetik yapı ile ilgili benim karnım çok çıkmadı 7 aylık hamile karnı gibi... o yüzden galiba çatlağım olmadı düzenli krem kullanmadım duştan sonra normal nemlendirici sürdüm
Benimde aynı canım anestezi uzmanı spinali önerdi o şekilde olucak bugün baya gerildim ameliyattan falan uzunca bahsettik çoğu şeyi anlattı kolay olmucak içinden bi can çıkıyor ama biz orda senin sağlığın için elimizden geleni yapıcaz stres yapıcak hiç bişey yok orası en güvenli yer dedi içim rahatladı biraz inşallah panik yapmam baya paniğimdir ama doktor istediğim zaman anında uyutucağını söyledi olmadı uyutmalarını isterimAmin hepimizin hakkında hayırlısı spinal sezeryan olucak kısmetse senin ?
Çok sevindim canım allah sağ sağlim kurtardı ikinizideKızlar doğum yaptım kızımda bende iyiyiz çok şükür
Oy maşallah Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun kızcen.Kızlar doğum yaptım kızımda bende iyiyiz çok şükür
Doğumumuz aynı gün olacak benim de 24ünde.. aynı bedende son 2 günümüzAynı kaderi paylaşıyoruz bana da 24 Mayıs’a gün verdi.. ama hala içimde normal Doğumu denesemiydim sorusu var..üstten basık dedi bana doğurursun ama ilk Doğum olduğu için uzunsürer ve suni sancı da bebeğin nabzı düşerse paniklersin dedi. Normali ısraretmediğime pişman olurmuyum bilmiyorum
Rabbim sağlıkla kurtarsın sizin neden sezeryan olacak pekiDoğumumuz aynı gün olacak benim de 24ünde.. aynı bedende son 2 günümüz
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bir sekilde alicaklar bebegi guvenilir ellerdeyiz icimiz rahat olsunBenimde aynı canım anestezi uzmanı spinali önerdi o şekilde olucak bugün baya gerildim ameliyattan falan uzunca bahsettik çoğu şeyi anlattı kolay olmucak içinden bi can çıkıyor ama biz orda senin sağlığın için elimizden geleni yapıcaz stres yapıcak hiç bişey yok orası en güvenli yer dedi içim rahatladı biraz inşallah panik yapmam baya paniğimdir ama doktor istediğim zaman anında uyutucağını söyledi olmadı uyutmalarını isterim
Ayyyu hayırlı olsunKızlar doğum yaptım kızımda bende iyiyiz çok şükür
Hiç öyle değilmiş doğum sancısı gerçekten başkaymış sonunda sezeryan oldum açıklığım artmadı suyum çok geldi zaten azdı hiç kalmadı bende sezeryan istedimAynen canım resmen kendimi dinler oldum ağrı olsa doguruyorum galiba diyorum
Teşekkür ederim canım sezeryan oldum normal beklesem olmazdı daha su kalmamıştı hiçÇok sevindim canım allah sağ sağlim kurtardı ikinizideNe kadar sürdü dikişin varmı?
Teşekkür ederimOy maşallah Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun kızcen.
Teşekkür ederim Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim darısı doğuracaklara inşallahAyyyu hayırlı olsun
Huzurlu mutlu bir ömrü olsun kızının :)
gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün. kaç saat oldu, yürümeye başladınız mı?Hiç öyle değilmiş doğum sancısı gerçekten başkaymış sonunda sezeryan oldum açıklığım artmadı suyum çok geldi zaten azdı hiç kalmadı bende sezeryan istedim
Rabbim analı babalı büyitmeyi nasib etsin canım gözün aydın darısı bizlere inşaAllahHiç öyle değilmiş doğum sancısı gerçekten başkaymış sonunda sezeryan oldum açıklığım artmadı suyum çok geldi zaten azdı hiç kalmadı bende sezeryan istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?