2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim çatlaklar aldı başını gitti valla ne krem ne bol su içmek hiç fayda etmedi sizler ne durumdasınız ?
Benim de alt karından göbek deliğimin çevresine kadar dalgalı dalgalı çatladı ( hem de deli gibi kaşına kaşına. En basından beri yağ ve nemlendirici sürdüğüm halde

Benim oluyor canım da bende de birşey yok şimdilik Rabbimin vardır vakti zamani sağlıcakla alalım inşallah hayırlısıyla kucagimiza

Kızlar benim çatlaklar aldı başını gitti valla ne krem ne bol su içmek hiç fayda etmedi sizler ne durumdasınız ?
Bence çatlak olayı genetik yapı ile ilgili benim karnım çok çıkmadı 7 aylık hamile karnı gibi... o yüzden galiba çatlağım olmadı düzenli krem kullanmadım duştan sonra normal nemlendirici sürdüm

Dünya haritası gbi 35.haftaya kadar bişey yoktu. bi başladı durduramyorm su an
İlk hamileliğim de zaten vardı ama bunda olmadı çatlak yine de doğumdan sonra sönük karın belki eder çatlak oluşmuşsa eğer
Benim de alt karından göbek deliğimin çevresine kadar dalgalı dalgalı çatladı ( hem de deli gibi kaşına kaşına. En basından beri yağ ve nemlendirici sürdüğüm halde
Oyle gercektengenetik yapiyla ilgili herhalde.
Benimde haritaya dondu bugun komsum dusta da fazla keselenme cilt zaten ince iyice parcalama kendini dedi sizlerinde aklinda bulunsun

Amin hepimizin hakkında hayırlısı spinal sezeryan olucak kısmetse senin ?
Benimde aynı canım anestezi uzmanı spinali önerdi o şekilde olucak bugün baya gerildim ameliyattan falan uzunca bahsettik çoğu şeyi anlattı kolay olmucak içinden bi can çıkıyor ama biz orda senin sağlığın için elimizden geleni yapıcaz stres yapıcak hiç bişey yok orası en güvenli yer dedi içim rahatladı biraz inşallah panik yapmam baya paniğimdir ama doktor istediğim zaman anında uyutucağını söyledi olmadı uyutmalarını isterim

Doğumumuz aynı gün olacak benim de 24ünde.. aynı bedende son 2 günümüz

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bir sekilde alicaklar bebegi guvenilir ellerdeyiz icimiz rahat olsun

Aynen canım resmen kendimi dinler oldum ağrı olsa doguruyorum galiba diyorum
Hiç öyle değilmiş doğum sancısı gerçekten başkaymış sonunda sezeryan oldum açıklığım artmadı suyum çok geldi zaten azdı hiç kalmadı bende sezeryan istedim

Kızlar bugün tuha birşey oldu daha iki saat önce hemde sağ tarafta beyaz birşeyler uçuşuyordu korktum anlayamadm ne olduğunu böyle birşey yaşayan varmı göz yanılması mı bu yoksa birşeyin habercisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…