Az kaldı diyicem ama bebek doğunca ilk zamanlar sık sık emzirmek gerektiği için saat başı uyanıyor insan yine uykusuz geceler kapı da yani ... Ama insan alışıyor zamanla . Bir de yaza denk geldik , sıcaktan yatilmaz.
Bende aynı durumdayım eşimde ne çok döndün diyo uyuyamamış benim yüzümden sanki keyfimizden dönüyoruz nefes alamıyorum birde SSerylady
seni daha iyi anlıyorum
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım bu aralar tansiyonum cikiyo idrarda protein yok dün profesore gittim o normal 16 ya çıkmadıkça kendin düşür dedi şaşırdım kaldım :/ seni de merak ettim uzun sure yazmayinca artık alıştık biribirimize
Benimde en yüksek 15-9 oluyo ama idrarda protein yok kendi kendime düşürmeye çalışıyorum 16 olursa doktora gidicem inşallah olmaz
Hiç öyle değilmiş doğum sancısı gerçekten başkaymış sonunda sezeryan oldum açıklığım artmadı suyum çok geldi zaten azdı hiç kalmadı bende sezeryan istedim
Kızım 39+3 de 2730 gr doğmuştu ufak tefek bir şeydi ama çok çok kısa zamanda toprladı kendini tosuncuk olmuştu. Yani hiç endişe etme kilosunu sağlığı yerinde olsun hemen toparlıyor. Sık sık emzirmek gerek bir de .
İlk 3 gün normal doğum yapmama rağmen bende 1 damla süt gelmemişti ama yılmadım emzirdim yine ilk 6 ay sadece anne sütü aldı, ondan sonra ek gıda ve ben 2 yaşına kadar emzirdim.
Anlatmamda ki amaç, kötü düşünme sakın sen ne kadar savaşçı olursan bebek de öyle oluyor.
Herşey güzel olacak
Bana bir tahminde bulunmadı henüz, sancim da yok çok şükür, üç hafta önce filan çok yormustum kendimi o gün sancı çıkmisti nst de, bir daha olmadı sükür. Haftaya Çarşamba kontrolüm belki birşeyler söyler, seninki de sabırlı olur inşallah vaktinde gelir minik kuzularimiz
Kızlar iyi günler, ben şimdi annemin yanındayım ama doğumdan sonra kendi evime gideceğim eşimle beraber 15-20 günlük bebekle 7-8 saatlik araba yolculuğuna çıkılır mı sizce? Bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle yolculuk yapmak zorunda kalan başka birileri varsa yardımcı olursanız çok sevinirimmm