2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim eşim gitmiyorda yatıyo benide bırakmıyor idare ediyoruz bi şekilde sabahları böyleyiz

Az kaldı diyicem ama bebek doğunca ilk zamanlar sık sık emzirmek gerektiği için saat başı uyanıyor insan yine uykusuz geceler kapı da yani ... Ama insan alışıyor zamanla . Bir de yaza denk geldik , sıcaktan yatilmaz.

16ya kadar mudahale etmiyorlar evet ama.sen dikkat et kendine canim sık sık ölç oyle bir sıkıntın varsa

Hiç öyle değilmiş doğum sancısı gerçekten başkaymış sonunda sezeryan oldum açıklığım artmadı suyum çok geldi zaten azdı hiç kalmadı bende sezeryan istedim
Allah anali babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla kucağına aldın ya hayırlısı olsun herşeyin

Sanırım öyle olacak
Ben de 40 haftada 2200 doğmuşum
Yine benimki herhalde 2900 falan doğar

Belki gününü beklese 3,2 falan doğar ama önce alınacak hayırlısı bakalım
Sezeryandi galiba gunun bellimi 2900 da pek minyon sayilmaz annesi buyumus o kocaman olmus rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Sanırım öyle olacak
Ben de 40 haftada 2200 doğmuşum
Yine benimki herhalde 2900 falan doğar

Belki gününü beklese 3,2 falan doğar ama önce alınacak hayırlısı bakalım
Kızım 39+3 de 2730 gr doğmuştu ufak tefek bir şeydi ama çok çok kısa zamanda toprladı kendini tosuncuk olmuştu. Yani hiç endişe etme kilosunu sağlığı yerinde olsun hemen toparlıyor. Sık sık emzirmek gerek bir de .
İlk 3 gün normal doğum yapmama rağmen bende 1 damla süt gelmemişti ama yılmadım emzirdim yine ilk 6 ay sadece anne sütü aldı, ondan sonra ek gıda ve ben 2 yaşına kadar emzirdim.
Anlatmamda ki amaç, kötü düşünme sakın sen ne kadar savaşçı olursan bebek de öyle oluyor.
Herşey güzel olacak

inş canım inş. sağlıkla zamanlarında gelsinler inş.

Kızlar iyi günler, ben şimdi annemin yanındayım ama doğumdan sonra kendi evime gideceğim eşimle beraber 15-20 günlük bebekle 7-8 saatlik araba yolculuğuna çıkılır mı sizce? Bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle yolculuk yapmak zorunda kalan başka birileri varsa yardımcı olursanız çok sevinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…