2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende fotograf vardi ama silmisim.
Ama.metodu cozduk sonucta: ) bol buzgulu olmustur kotu oldugunu sanmiyorum.
Birde tul degil kumaş ya demek ki yuvarlak az genia olsa rahat girerdi.
Ip falan gerekmiyormus o zaman sevindim : )

Yok ipsiz zar zor yaptim :)
Ama iple rahat bir buzgu yapip yuvarlağın üzerine birakma fikri de olabilir bak
Yuvarlaktan çıkarmaya cesarerim yok :)
Sen bi öyle dene istersen uzun bi kurdela gibi biseyle büzüp

gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün. kaç saat oldu, yürümeye başladınız mı?
Teşekkür ederim yürüdüm evet 11:30 gibi odaya geldim 04 te yürüdüm ağrı var biraz hareket edince ama genel olarak iyiyim
Rabbim analı babalı büyitmeyi nasib etsin canım gözün aydın darısı bizlere inşaAllah
İnşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz teşekkür ederim

Bende de oluyor canım sanki sim yağıyor tepeden

Kızlar benim çatlaklar aldı başını gitti valla ne krem ne bol su içmek hiç fayda etmedi sizler ne durumdasınız ?
Genetik çatlaklar ya bazen nr yaparsan yap fayda etmiyor benim şuan yok ama bu saatten sonra olur mu acaba merak ediyorum
Spinalden sonra bel ağrısı oluyormuymuş niye oluyormuş ne zaman geçiyormuş bunlarla ilgili bişey dedi mi canım
Benimde dün öyle oldu yaa sağ gözüm birden bulanık görmeye başladı beyaz bi pusu gibi bişey geldi gözümün üstüne çok korktum ama şekerli bişeyler yiyince geçti

Günaydın kızlar gece uykusuzluk çok kötü.
Nefes alamıyorum dön dön
Bende uyurken çok dönüyorum ya , oğlum içimde ayran gibi çalkalanıyor yazık yavruma ama elimde değil ki . Bir de su gibi terliyorum . İki gündür İstanbul aşırı sıcak , kapı pencere açık uyuyoruz o halde bile terliyor insan.

Bende aynı durumdayım eşimde ne çok döndün diyo uyuyamamış benim yüzümden sanki keyfimizden dönüyoruz nefes alamıyorum birde S Serylady seni daha iyi anlıyorum

Bende aynı durumdayım eşimde ne çok döndün diyo uyuyamamış benim yüzümden sanki keyfimizden dönüyoruz nefes alamıyorum birde S Serylady seni daha iyi anlıyorum
Benim eşim pes etti , salon da uyuyor 1 aydır bende rahat rahat yatarım dedim ama sorun onda değil ki bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…