2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
cevizli sucuk yiyorum bilmiyom o mu yapıyo acaba kabızlık
Kan hapı kullanıyomusun o yapabilir bende Dr kistlerden dolayı yavaş ve az hareket et demişti hareketsizlikden sanırım bağırsaklar yavaş çalışıyor öylede olabilir bol su içmek lazım

Benım hep sağ ağrırdı .
Ama 2 gundur sola geçti ve göbeğimin altlarından giriyo
Benimde hep solum ağrıdı hala solum ağrıyo ama bazen iki tarafta da sızlama ağrı oluyo çok fazla ayakta kalma kuzum dinlenmeye çalış gün içinde eğer dinlenemiyosan akşam ayaklarını uzat o çok iyi geliyo ben öyle yapıyorum

Kan hapı kullanıyomusun o yapabilir bende Dr kistlerden dolayı yavaş ve az hareket et demişti hareketsizlikden sanırım bağırsaklar yavaş çalışıyor öylede olabilir bol su içmek lazım
yok kullanıyodum ama bıraktım çok mide ağrısı yaptı bende kıvranıyodum resmen midemden

Hastaneye gittin mi canım :)

Bende yemekten sonra şişkinlik yapıyo ama sabahları berbat oluyo sabaha karşı lavaboya kalktığımda midem ekşiyo sanki böyle bulancakta bulanmıyo gibi bişey zaten kahvaltıyı az yapabiliyorum fazla yiyemiyom

Evet ya sabahları çokk fena oluyor. Peynir ekmek dışında bişi yemek mümkün değil..

Çok beklemiş çok emek vermissin Rabbim bu sefer Sağlıkla kucağına alıp ömür boyu mutlu olmanizi nasip etsin

Senin ne sorun vardi canim doğal yolla mi oldu

Aynen canım polikistik overde neymiş yaaa :) Allahım istedikten sonra ne olursa olsun doktor ne derse desin hamile kalınıyor :) O kadar istiyordunki Allah kucağına sağ sağlim almanı nasip etsin canımm. Nasıl hamile kaldın kuzum hiç bişey kullandın mı? Birde keseyi gördünmü?

Ben yaşamadım ama bel kasık karın kuyruk sokumu o bölgelerdeki her ağrı normal bence çünkü oralarda kendine yer açmaya çalışan birde sürekli büyüyen bir minik var oyüzden hiç endişelenme canım :) karamelim

Aynen öyle tatlım :) amiiinnn canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:) bişey kullanmadım canım doğal yoldan oldu zaten doktor kontrolünde yumurta takibindeydim şükürler olsun tedaviye gerek kalmadan oldu bu hafta Perşembe günü görcem Allah’ın izniyle kuzum

Ben de pcoluyum klomen kullanarak kaldim :) cok sukur bugünlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…