2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bütün önlemler alındıysa gerisi Rabbime kalmış .
Sürekli dua et canım . Allahım evladını sana bağışlasın inşallah .
Doktora gittiğinde pıt pıt pıt kalbını duyy inşallaahh

Bende bekliyodum ne zaman görcen beni diye :) seni arıyorum bulamıyorum meğersem burdaymışsın:) gerçek kuzum gerçek Allah’ıma bin şükürler olsun bende anne olucam inşallah :)) eveettt aynı anda Doğum yapcaz çok güzeelll o kadar bekledik ki bu haberi özellikle böyle bi rahatsızlığımız varken bu haber bize şok etkisi yarattı demek ki olmaz diye bişey yokmuş Rabbim ol derse oluyomuş :) hoşbuldum canıımmmmm :) :*

bugun kasıklarım fena ağrıyo
Gazı zaten artık söylemıyorum . Kanka olduk kendısıyle

Canim cok gecmis olsun. Insallah bir an once duzelir durumun. Pazartesi de bebegini saglikli bir sekilde gormeni dilerim.

Aman olsun ya olmadı mı kötü allah korusun

Benimde bugün sağ kasığım kendini hissettiriyo ama gazım şükür nerdeyse bitti gibi
Benım hep sağ ağrırdı .
Ama 2 gundur sola geçti ve göbeğimin altlarından giriyo

Benım hep sağ ağrırdı .
Ama 2 gundur sola geçti ve göbeğimin altlarından giriyo
yer değiştirdi heralde :) çünkü sağım hep ağrıdı o zaman sağdaydı doktor demişti sağda diye orası daha baskın. hayırlısı.. günler geçmiyoo

Reactions: H E
Bende yedikten sonra korkuyorum birşey yemeye
Bende yemekten sonra şişkinlik yapıyo ama sabahları berbat oluyo sabaha karşı lavaboya kalktığımda midem ekşiyo sanki böyle bulancakta bulanmıyo gibi bişey zaten kahvaltıyı az yapabiliyorum fazla yiyemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…