Bütün önlemler alındıysa gerisi Rabbime kalmış .
Sürekli dua et canım . Allahım evladını sana bağışlasın inşallah .
Doktora gittiğinde pıt pıt pıt kalbını duyy inşallaahh
Valla ciğer konusunda şöyle bir anım var sadece, hamilelik zamanımda canım çekti ve yemedim o an bilinçli bir şekilde sağ kasık üstünü kaşıdım kızımda sağ kasık üstünde doğum lekesi var
Ama ben hala böyle şeylere inanmıyorum
Yaaaaaaaaaa inanmıyorummmmm gerçekten mii???? Nasıl sevindim nasıl nasıl nasıl. O kadar istiyodum ki senden bu haberi çok sevindim özellikle aynı ayda doğurcak olmamıza daha çok sevindimmmm. Hoşgeldin canım benimm
Bende bekliyodum ne zaman görcen beni diye :) seni arıyorum bulamıyorum meğersem burdaymışsın:) gerçek kuzum gerçek Allah’ıma bin şükürler olsun bende anne olucam inşallah :)) eveettt aynı anda Doğum yapcaz çok güzeelll o kadar bekledik ki bu haberi özellikle böyle bi rahatsızlığımız varken bu haber bize şok etkisi yarattı demek ki olmaz diye bişey yokmuş Rabbim ol derse oluyomuş :) hoşbuldum canıımmmmm :) :*
Bütün önlemler alındıysa gerisi Rabbime kalmış .
Sürekli dua et canım . Allahım evladını sana bağışlasın inşallah .
Doktora gittiğinde pıt pıt pıt kalbını duyy inşallaahh
Bende yemekten sonra şişkinlik yapıyo ama sabahları berbat oluyo sabaha karşı lavaboya kalktığımda midem ekşiyo sanki böyle bulancakta bulanmıyo gibi bişey zaten kahvaltıyı az yapabiliyorum fazla yiyemiyom