- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
rabbim hayirlisiyla ikizlerini kucagina aldirsin:)İlk 2 denemede zaten 5. Güne toplam 4 tane geldi ve transfer edildiler. 3. Ve 4. Denemelerde toplam 6 embriyoya ngs yapıldı sağlıklı embriyo bulunamadı. 5. De ngs’siz 2 tane transfer edildi, düşük oldu. 6. Denemede 2, 7. Denemede 3 embriyo oluştu hepsi ngs’den sağlıksız çıktı. 8. De 5 embriyo ngs’ye gitti, 2 sağlıklı çıktı, 2 si de tuttu, ikiz bekliyorum.. 3 senede yaptım tüm denemelerimi..
Bende aynı durumdayım mutfağın önünden dahi geçemiyorum. Açım ama canım hiç bişey istemiyor özellikle yemeklerden çok tiksindim yine kahvaltılık filan yerim belki ama yemek zor.
Bir süre sonra gidasizliktan dolayı halsizlik felan başlıyor ben 1 haftadir boyleyim.
Gerçekten su ya bile ihtiyaç duymuyorum neredeyse
Kızıma doğumdan 18 aya kadar ( bezi o zaman bıraktırdım) hep prima kullandım 1 defa bile pişik vs yapmadı.Kizlar daha cok erken olsa da ben bebek ihtiyaçları için araştırma yapıyorum hangi ürünü hangi marka alayim diye.bez konusunda dusuncelerinizi merak ettim
En iyi prima diyorlar ama israil maliymis molfix turk mali ama kalinmis vs sleepy menseini bilmiyorum ama okuduklarim prima kadar iyi olduğu yönünde. .
Hurafe benceişte çiğ eti elleyıp yuzune veya başka bıyerıne surerken çocugunun orasında leke oluyormus.
Öyle dıyolar ne kadar doğru bılmıyorum ..
İnanmasamda tedirgin oluyorum .
işte diyorum ya çok örnek varHurafe bence
Her kadın yemek yapıyor , kaçımız lekeliyiz
Zaten temizlik ve sağlık açısından da iyi değil ...işte diyorum ya çok örnek var
Ablamlaral olan lekelerım .
Eşimin ensesindeki leke
Bence yinede çiğ bişey ellerken biyerlerımıze sürmeyelım
Deme kız öyle .Zaten temizlik ve sağlık açısından da iyi değil ...
Pis ve pasaklı olanlar dışında kimse yapmaz sanırım
Et değilde ciğer ellenir ve elini yikamadan byit yerini ellersen bebekte ayni o yerde cikiyor diye biliyorum bazilarida meyveyi yedikten sonra elini yikamazsan bir yerini dokunursan leke olurmuş bebekteHurafe bence
Her kadın yemek yapıyor , kaçımız lekeliyiz
tamam alırım inşallahh teşekkürlerrZeytinyağı armut erik elma yemeyi dene
Bayanlar yemekten sonra midesi ağrıyan ekşiyen varmi
Benim oluyor reflümden dolayı
nasıl yani leke mi yoksa kanama mı? tekrar gitsene biEvet hıc leke seklınde gelmemişti sabah baya geldi.......
Valla ciğer konusunda şöyle bir anım var sadece, hamilelik zamanımda canım çekti ve yemedim o an bilinçli bir şekilde sağ kasık üstünü kaşıdım kızımda sağ kasık üstünde doğum lekesi varBayanlar yemekten sonra midesi ağrıyan ekşiyen varmi
Et değilde ciğer ellenir ve elini yikamadan byit yerini ellersen bebekte ayni o yerde cikiyor diye biliyorum bazilarida meyveyi yedikten sonra elini yikamazsan bir yerini dokunursan leke olurmuş bebekte
oooo bulandıracak o zaman sıpaBugün ilk defa baş ağrısıyla birlikte iç bulantısı yaşadım
benim hep yemekten sonra yanma oluyo bendbende gastrit var ondan olabilir benimkiBayanlar yemekten sonra midesi ağrıyan ekşiyen varmi
Et değilde ciğer ellenir ve elini yikamadan byit yerini ellersen bebekte ayni o yerde cikiyor diye biliyorum bazilarida meyveyi yedikten sonra elini yikamazsan bir yerini dokunursan leke olurmuş bebekte
Erken değil mi daha yaaaoooo bulandıracak o zaman sıpa
milletin 5.ayda midesi yanıyo benim şimdiden yanıyo seninde bulansın nolcekErken değil mi daha yaaa
İşyerınde herkes anlar bu şekil devam ederse
Konusuruz açık yazmıyım sımdınasıl yani leke mi yoksa kanama mı? tekrar gitsene bi
tamam kuzum ihmal etme git bu akşamKonusuruz açık yazmıyım sımdı
Geçmiş olsun canım .Konusuruz açık yazmıyım sımdı
Tesekkur ederım. Daha ne yapılabılır kı iğne vuruldum, sabah aksam progstan fitil atıyorum yatıyorum baska ne yapabılırler kı? Fitil kesıyo demşşker heryerde ama benım arttı sankı...pazar dr cagırdı kalbı duymak ıcın ben pazartesı kendı doktoruma gıdıcem.Geçmiş olsun canım .
İhmal etme git yıne doktora bi önlem alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?