2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de solumun ucu küçük silikon göğüs ucu var bende onu hiç tutamıyor zorla da olsa vermeye çalışıyorum ya da solu sağıp biberonla veriyorum.
Bence göğüs ucunu hiç alma tutamıyorlar

Benim de solumun ucu küçük silikon göğüs ucu var bende onu hiç tutamıyor zorla da olsa vermeye çalışıyorum ya da solu sağıp biberonla veriyorum.
Öylemi tüh ya napsam bilemedim artık şu 40 gün bi geçseydi hem bebeklerimiz kilo alıp kendilerine gelirlerdi hemde biz. Ben o kadar çok emzirmeme rağmen göbeği zapzayıf

Öylemi tüh ya napsam bilemedim artık şu 40 gün bi geçseydi hem bebeklerimiz kilo alıp kendilerine gelirlerdi hemde biz. Ben o kadar çok emzirmeme rağmen göbeği zapzayıf
Soğuk suya göğüs u sokun bekletin daha sonra ucunu çekin uzatin kızlar benimde hiç yoktu oğlum u doğum yaptığımda o şekilde çıkarttım verdim emzirecegimde bi deneyin faydası olur inşallah birde sol göğsü almıyorlar genelde bende sorun yaşamıştım sağda yatiyormus gibi yatırıp o şekil emzirin öyle emiyor biraz şekilden şekle gireceksiniz ama emmesi icin bi sure katlanilacak mecburen

Off inan ki kahr oluyorum göğsümü tutamıyor diye inşallah geçicek bu günler

Mama da veriyorum ben sütüm yetmiyor gibi geliyor

Yeter ki tutsun valla zaten emzirirken bir amuda kalkmadığım kalıyor

Oh oh maşallah
benimki gözüme hala aynı geliyor ya

Az sabır iki haftaya alışacak inşallah
Hem göğüslerin hem bebiş
Emmeye verirken alttan geniş yerden ver ki ucunu çıkarırken bebiş çok acımasın

Kızlar sarılık vücuttan hemen atılmaz, oğlumun 10-11 civarıydı ona rağmen yüzümün esmerliği 3 Aydan sonra tam olarak geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…