2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynı durumdayız yani aynen hayırlısı olsun

Sorun olmadığına sevindim canım. Arada korkutuyor bu yaramazlar bizi.

Canım benim bebeğimin sarılığı da 12. Bazen uyandırmak tam bir işkence oluyor. Bezini açıyorum, ayağıyla, yanağıyla, kulağıyla oynuyorum zorla uyandırıyorum. Sütüm baya geliyo ama doktor günde 1 kez mama da ver dedi. Gece de sürekli saat kuruyorum 1 saat dolduğu an besliyorum. Böyle böyle baş edicez inşallah. Göbeği bugün düştü kanama falan yok.

Valla bizim sipa rahat son ana kdr duracak heralde :))
9 ay geçer de son günler geçmez diyorlardı doğruymuş gerçekten
Son 1 ay 1 yil gibi geliyor :)
Son 1 gün müüü ? Maşallah
Aynen canim erken dogum riskim varken buralari gormek beni de sasirtiyor :) ama artik gelsin yaa hala gelesi yok

Hoşgeldin canım
İnşallah yakalanmadan atlatir kuzu sarılıgi
Kaçıncı gün oldu bugün
inşallah canim . Yarın 1 hafta olacak doğalı . Sütum var doyuyor . Ama hazır mama verilse daha mi iyi oluyor acaba sarılık için .
Canım benim bebis de genelde hep uyuyor çıkıyordu 2. 3 . Nst lerde biraz hareket ediyordu . Bunun için acilde serum yedim hastanede yattım . En sonda gene böyle oldu güven vermeyen nst vs. Başka bir şeyler içinde doğum için yatırmıştı devlet

Bende 2 saatte bir besliyordum bebek hemşiresi öyle demişti ama bugun 1 saatte bir besledim. Aldı da açmış meğer
Birde mamayı kaç cc hazırlıyorsunuz bende mama veriyorum sütüm geliyorda içim daha rahat ediyor mama verince.

Aynen benimkide doktor kabul edeilebilir düzeyde yüksek dedi.
Doğduğunda akça pakçaydı şimdi hani derler ya karasarı öyle oldu
Gözlerinin içi sarı bizimkinin de
Aynı canım valla zayıf ve sarı çok üzülüyorum ama herkes geçer merak etme haftaya tanıyamazsın diyorlar boşuna üzmeyelim kendimizi inşallah düzelir canım benim bol bol emzirelim benimki bugün hiç uyanmadı diyebilirim ama ben her saat emziriyorum düzelsin diye

Kızlar sarılığa dikkat edin benim bebeğim 37.haftasinda doğdu ve 8.gun hastanede bir gece kuvezde mavi ışık verdiler çok şükür hemen düştü sarılığı.sizde mutlaka olcturun.hemsire bana önce emzir sonra biraz mama dene doymamissa yer ve yeterki aç kalmasın dedi.ben her saat emziriyorum ama uyuyor emerken ve tam doymuyormus meğer.

Çok geçmiş olsun Strongmom_ . Allah korusun meleğini
Amin canım hepimizinkini
Sorun olmadığına sevindim canım. Arada korkutuyor bu yaramazlar bizi.
hemde nasıl Rabbim esirgesin korusun
Şimdi nasıl canım neden böyle oluyor ki

Sarılık yaşayan arkadaşlar kusana kadar besleyin bebekleri anne sütü + mama korkmayın mamaya alışıp sizi bırakmaz şırınga ile azar azar verin ve mutlaka çok iyi gaz çıkartın her beslenmeden sonra. Gaz olduğu zaman doydu sanarsiniz. Mutlaka doktor kontrolünde olun en son çözüm 1 gece hastanede kalma ondan sonra düzeliyorlar. Geçecek bu günler az daha sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…