- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Son 1 gün müüü ? MaşallahBi de beni düşün
Ben se özele gidiyorm ödemiyorm ama burda ödeyen arkadaşlar vardı
Aynı durumdayız yani aynen hayırlısı olsunHmm hayırlısı olsun benimde ilki sezeryan ikinci de öyle olacağı için doktor tatile gidecek 37+4 e gün verdi erken mi değil mi kafama taktım iyice başka doktora kalmak da istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bi şekilde doğururuz inş.
Sorun olmadığına sevindim canım. Arada korkutuyor bu yaramazlar bizi.Selam kızlar bende dün devlette tahlil vermek için gittim nst istedi bebek yine hareketsiz ikinciyü istedi yine aynı. Akşam gel bi daha bakalım dedi yok yine aynı sabaha kadar hastanede nst takıldı serum takıldı hareketli ama istediğimiz gibi değil dedi Dr ama bi sıkıntı yok dedi geldik. Kendi doktorumda randevum vardı bugün yine girdim iki kez nst yine uyuyor yapmadığım kalmadı o kadar bulantıya rağmen yok uyuyor sıpa neden böyle oluyo ki doktorum dopler ile baktı bunda sorun olmadığı için nst çokta önemli değil dedi.
Benimde öyle.. doktor ne dedi peki bizimki normal dedi ama yüzü sarı ben farkedebiliyorumBizimkisininde değeri 10 çıktıama çok panik oldum o kadar üzüldüm ki içim sıkılıyor sanki
evet tekrar yaptılar çok sağolun
Canım benim bebeğimin sarılığı da 12. Bazen uyandırmak tam bir işkence oluyor. Bezini açıyorum, ayağıyla, yanağıyla, kulağıyla oynuyorum zorla uyandırıyorum. Sütüm baya geliyo ama doktor günde 1 kez mama da ver dedi. Gece de sürekli saat kuruyorum 1 saat dolduğu an besliyorum. Böyle böyle baş edicez inşallah. Göbeği bugün düştü kanama falan yok.Kizlar benimde bebisim sarilik oldu uyandiramiyorum
Gogsumde tutyorum mama da veriyorum ama az yiyor cok cok uzuluyorum yetemiyormus hisssine kapiliyorum.
Gobegimizde dusmedi ara ara kaniyor doktor bugun K vitamini aşısı vurdu kanaması için
Sizler ne durumdasınız
Aynen benimkide doktor kabul edeilebilir düzeyde yüksek dedi.Benimde öyle.. doktor ne dedi peki bizimki normal dedi ama yüzü sarı ben farkedebiliyorumdoğduğu anla alakası bile yok.
Valla bizim sipa rahat son ana kdr duracak heralde :))Maşallah ona annesi
Benim oğlum da bir tur dolanmıştı, normal doğumla doğdu canım. Hayırlısı Allahtan
Hayırlı zamanda gelsin
Ben 42 veriyorum canım
Güle güle otur bitirdin mi işlerini
Allah kolaylık versin güle güle kavuş bebeğine
tasarimcibayan zamanını dolduran ilk sen olacaksın heralde yarın itibariyle.
Sağlıkla gelsin inşallah kuzun
Allah tüm bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin.
Son 1 ay 1 yil gibi geliyor :)9 ay geçer de son günler geçmez diyorlardı doğruymuş gerçekten
Aynen canim erken dogum riskim varken buralari gormek beni de sasirtiyor :) ama artik gelsin yaa hala gelesi yokSon 1 gün müüü ? Maşallah
inşallah canim . Yarın 1 hafta olacak doğalı . Sütum var doyuyor . Ama hazır mama verilse daha mi iyi oluyor acaba sarılık için .Hoşgeldin canım
İnşallah yakalanmadan atlatir kuzu sarılıgi
Kaçıncı gün oldu bugün
Canım benim bebis de genelde hep uyuyor çıkıyordu 2. 3 . Nst lerde biraz hareket ediyordu . Bunun için acilde serum yedim hastanede yattım . En sonda gene böyle oldu güven vermeyen nst vs. Başka bir şeyler içinde doğum için yatırmıştı devletSelam kızlar bende dün devlette tahlil vermek için gittim nst istedi bebek yine hareketsiz ikinciyü istedi yine aynı. Akşam gel bi daha bakalım dedi yok yine aynı sabaha kadar hastanede nst takıldı serum takıldı hareketli ama istediğimiz gibi değil dedi Dr ama bi sıkıntı yok dedi geldik. Kendi doktorumda randevum vardı bugün yine girdim iki kez nst yine uyuyor yapmadığım kalmadı o kadar bulantıya rağmen yok uyuyor sıpa neden böyle oluyo ki doktorum dopler ile baktı bunda sorun olmadığı için nst çokta önemli değil dedi.
Bende 2 saatte bir besliyordum bebek hemşiresi öyle demişti ama bugun 1 saatte bir besledim. Aldı da açmış meğerCanım benim bebeğimin sarılığı da 12. Bazen uyandırmak tam bir işkence oluyor. Bezini açıyorum, ayağıyla, yanağıyla, kulağıyla oynuyorum zorla uyandırıyorum. Sütüm baya geliyo ama doktor günde 1 kez mama da ver dedi. Gece de sürekli saat kuruyorum 1 saat dolduğu an besliyorum. Böyle böyle baş edicez inşallah. Göbeği bugün düştü kanama falan yok.
Iyice içerde beslendi büyüdü annesiValla bizim sipa rahat son ana kdr duracak heralde :))
Son 1 ay 1 yil gibi geliyor :)
Aynen canim erken dogum riskim varken buralari gormek beni de sasirtiyor :) ama artik gelsin yaa hala gelesi yok
Insallah canm hepsi saglikla gelsin insallahIyice içerde beslendi büyüdü annesiSağlıkla gelsin inşallah.
Aynı canım valla zayıf ve sarı çok üzülüyorum ama herkes geçer merak etme haftaya tanıyamazsın diyorlar boşuna üzmeyelim kendimizi inşallah düzelir canım benim bol bol emzirelim benimki bugün hiç uyanmadı diyebilirim ama ben her saat emziriyorum düzelsin diyeAynen benimkide doktor kabul edeilebilir düzeyde yüksek dedi.
Doğduğunda akça pakçaydı şimdi hani derler ya karasarı öyle oldu
Gözlerinin içi sarı bizimkinin de
Amin canım hepimizinkiniÇok geçmiş olsunStrongmom_ . Allah korusun meleğini
hemde nasıl Rabbim esirgesin korusunSorun olmadığına sevindim canım. Arada korkutuyor bu yaramazlar bizi.
Şimdi nasıl canım neden böyle oluyor kiinşallah canim . Yarın 1 hafta olacak doğalı . Sütum var doyuyor . Ama hazır mama verilse daha mi iyi oluyor acaba sarılık için .
Canım benim bebis de genelde hep uyuyor çıkıyordu 2. 3 . Nst lerde biraz hareket ediyordu . Bunun için acilde serum yedim hastanede yattım . En sonda gene böyle oldu güven vermeyen nst vs. Başka bir şeyler içinde doğum için yatırmıştı devlet
Iyi cok şükür bir sıkıntısı yok . Anne karnında da sakindi şimdi de öyle :)Amin canım hepimizinkini
hemde nasıl Rabbim esirgesin korusun
Şimdi nasıl canım neden böyle oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?