Evet ilk olucak, kolay doğum pozisyonunda, çatın normal, henüz açılma yok bekliycez ilk çocuk biraz daha gecikebilir dedi Yalnız bu gece 4’de adet sancısı gibi bi ağrıyla uyandım, ara ara gelip gidio bugün bide sağ göğsüm sızlıyor buda doğumun yaklaştığını gösterir mi acaba
Kızlar ben de daha doğurmadm beklemedym sancı fln hiç bişey yok ben de yalnız herkes iki gündür karnın çöl aşağı inmş diyor doğum yakın diyor olablr öi acaba
Bana birisi bigün karnın inmiş diyo bigün yok yukarda daha vakti var diyo bu karın olayı bakış açısına göre değişiyo sanırım hergün.
Doktor ne diyor açılma nişan vs var mı ?
Bana birisi bigün karnın inmiş diyo bigün yok yukarda daha vakti var diyo bu karın olayı bakış açısına göre değişiyo sanırım hergün.
Doktor ne diyor açılma nişan vs var mı ?
Dün 2 buçuk yaşındaki oğlum can alıcı bir soru sordu. Bu özgür ün( bebeğin adını özgür koyacağız) babası nerde dedi babası senin baban annesi senin benim dedim. Hayır olmaz dedi gelmesin dedi ki her gün karnımı öpen çocuk. Bebek kadar oğlumun tepkilerini de çok merak ediyorum
Dün 2 buçuk yaşındaki oğlum can alıcı bir soru sordu. Bu özgür ün( bebeğin adını özgür koyacağız) babası nerde dedi babası senin baban annesi senin benim dedim. Hayır olmaz dedi gelmesin dedi ki her gün karnımı öpen çocuk. Bebek kadar oğlumun tepkilerini de çok merak ediyorum
Kızlar ben de daha doğurmadm beklemedym sancı fln hiç bişey yok ben de yalnız herkes iki gündür karnın çöl aşağı inmş diyor doğum yakın diyor olablr öi acaba
Bende 2 saatte bir besliyordum bebek hemşiresi öyle demişti ama bugun 1 saatte bir besledim. Aldı da açmış meğer
Birde mamayı kaç cc hazırlıyorsunuz bende mama veriyorum sütüm geliyorda içim daha rahat ediyor mama verince.
Doktor ne kadar alırsa o kadar verin dedi. 30luk hazırlayın içerse daha fazlasını hazırlayın dedi ama bizimki mamayı pek sevmedi 10 ml ancak içiyo zorla o da. Bugün kontrolümüz vardı sarılık ilerlememiş yavaş yavaş düşecek dedi. Biraz zor evet ama direnip yenicez
Doktor ne kadar alırsa o kadar verin dedi. 30luk hazırlayın içerse daha fazlasını hazırlayın dedi ama bizimki mamayı pek sevmedi 10 ml ancak içiyo zorla o da. Bugün kontrolümüz vardı sarılık ilerlememiş yavaş yavaş düşecek dedi. Biraz zor evet ama direnip yenicez
Kizlar soranlar olmus. Kusura bakmayin ancak firsat bulabildim. Epidural sezeryan oldum. Kizim 38+3 de 52 cm 3650 gr dunyaya geldi.
Mide problemlerim sebebiyle cok rahat bir dogum olmadi. Zaten asiri stresliyim kaygi bozuklugum da eklenince midem asiri asit üretmiş. Islem sirasinda bulantilarim oldu hatta kustum.
Ama bebegimin ilk aglamasini duymak yanak yanağa gelmemiz ve tabiiiki onu gormek herseye deger.
Aci hissetmedim konforlu bir dogum şekli epidural.
Su an dikis agrilarim var. Ilaclarimi kullaniyorum. 1 hafafaya kadar şikâyetlerimin gececegi soyleniyor. Insallah oyle olur.
Kan uyuşmazlığı sebebiyle sarilik olma ihtimali yuzunden memeyle karisik mama takviyesi yapiyoruz.
Inanamiyorum bebegim yanimda uyuyor su an. Cok cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Hepinize guzel dogumlar diliyorum. Sorularınız olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim
Cumartesi bidaha NST için çağırdı ve sıkı takip etmeliyim hareketlerini saymalıyım.
Bebekler hamilelik boyunca doluyor kordonu bunu biliyordum ama sıkışma olup bebeğin kalp atışını etkilemesinden korkuyordum hep inşallah cumartesiye düzelir yada doğsun artık çok gerildim