2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende aynı durumdayım inşallah geçer, zorla emziriyorum her emzirmede nerdeyse savasarak 1 saati buluyor yeterki iyi olsunlar geçtiği günleride konuşuruz inşallah

Birde ben bebeğin doyduğunu anlayamıyorum gazı çıkınca mı doymuş oluyor

kızlar çatı muayenesi oldum. okuduğum şeylerden dolayı biraz stres yapmıştım ama boşaymış valla. ne canım yandı ne bi şey. benim doktorum mu çok nazikti bilmiyorum. eldivenini giyip kayganlaştırıcı bir jel sürdü ve iki parmağıyla yavaş yavaş ilerleyerek muayene etti. bir buçuk dakika anca sürmüştür. yaptıracak olanlar hiç korkmasın bence. çatım normal doğuma uygunmuş bu arada. çok sevindim. bebeğim de geçen haftaya kadar hep tersti o da döndü. nasip olursa normal doğumu bekleyeceğiz. bizde haberler böyle işte.

buraya fazla bakamıyorum oyuzden yeni gördüm... Mınnos hayırlı olsunnn bebeğine kavuşmussun Insallah bır an öncede hastaneden cıkarsınızz

Bende aynı durumdayım inşallah geçer, zorla emziriyorum her emzirmede nerdeyse savasarak 1 saati buluyor yeterki iyi olsunlar geçtiği günleride konuşuruz inşallah
Aynıyız vallaha ben gaz sanıyordum bu savaşmanın nedenini ama diğer göğsümde bunu yapmıyo sadece solda sorunu var. Sanırım meme ucum küçük geliyor yarın silikon meme ucu alıcam inşallah faydasını görürüm çünkü solu alana kadar canımız çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…