2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyi düşün inşaAllah
Umarım bir an evvel sağlıkla hayırlısı ile gelir dünyaya

Kordon sıkışınca kalp atışları yükseliyor mu nasıl anlaşıldı tam olarak?

Inşallah düzelir canım. Iyi düşün sen hep.

Canım çok erken bu kadar erkenden çıkmaz zaten döllendikten 5 gün sonra rahme tutunuyor ve kanda çıkması için de en az bu 5 günden sonra bi hafta geçmesi lazım acele etme inşaAllah seninledir meleğin

Selam arkadaşım ,Allah analı babalı büyütsün ,peki senin bu kadar sıkıntın varken neden genel anestezi olmadın,kendi isteğinle mi epidural oldun

Sezaryen olan arkadaşlar sizdede boğazda yapışkanlık yutmada güçlük balgam var gibi oldumu ben hastanede çok yaşadım bulantıdan uyuyamadım kahve iç dediler içtim ama geçmişti iki üç güne şimdi gene oldu hiç uyuyamıyorum

E
Evet hemde nasıl ağzım yapışıyordu resmen, birde çok tıkanma oluyor iki gece önce gözlerim yerinden fırladı dikişlerim açılcak diye aklım çıktı

E

Evet hemde nasıl ağzım yapışıyordu resmen, birde çok tıkanma oluyor iki gece önce gözlerim yerinden fırladı dikişlerim açılcak diye aklım çıktı
Kustun mu Peki hiç seninle ne ortak yanımız var ya bende hastanede çok çektim geçmişti dün tekrar başladı gece bi damla uyku uyamadım hep kusma hissi geldi yutkunup durdum sade kahve geçiriyomuş gece içtim öğlen bi daha içeyim bari.

Selam arkadaşım ,Allah analı babalı büyütsün ,peki senin bu kadar sıkıntın varken neden genel anestezi olmadın,kendi isteğinle mi epidural oldun
Kuzum dogum sekline ve anestezi yöntemine dr karar verdi. Genel anestezi bana daha cok dokunuyor.
Odama geldim 1 saat sonra biseyler yedim ictim bebekle ilgilenebildim şükür.
Herşey bebisler icin...katlandim canim napim

O anesteziden oluyor canim. Bol bol sivi tuketin ve yururuyun. Yurudukce atiliyor

O anesteziden oluyor canim. Bol bol sivi tuketin ve yururuyun. Yurudukce atiliyor
Yatak odasından çıkamıyorum ki bebeği emzir altını değiştir biraz uyuyayım derken hep yatak odasındayım bol su içiyorum kahvede içiyorum ama henüz geçmedi çok iğrenç bişey karnım açlıktan kazınıyo ama hiç bişey yiyemiyorum bulantıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…