2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya ben de heyecanla bekliyorum, sancilarim var ama geliyor gidiyor, duzenli degiller. Oglan 37. haftada gelince kiz da beklemez diyordum ama yanildim galiba. Doktora kacinci haftaya kadar bekleriz dedim, 41 dedi, daha da gelmezse hastaneye yatirip ilacla dogumu baslatiriz dedi. Onca hafta nasil gecti anlamadim ama son haftalar beklemek zor geliyor :)

Evet canım bel ve kasık ağrım başladı karnım patlayacak nerdeyse kasilmadan nasıl düzenli olduğu anlaşılacak kasilmanin mi dakikası tutuluyo onu bilmiyorum da ben
Kaç dk da bir gelip gittiğine birde kaç saniye sürdüğüne bak sona doğru kasılmaların saniyesi artıyor

Doğuran arkadaşları gördükçe doğurasım geliyo sonra içerde ne kadar kalsa kardır diyorum bi andan dogurmaktan korkuyorum bu gidişle size erenköy ruh ve sinir hastanesinden yazıcam
Doğurunca düşinmeye fırsatın kalmıycağı için sorun yok bence evden yazarsın sinunda bebiş şunu yaptı yapmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…