Acilman var mıydi peki? Sağlıklı olsun da kuzular..Korkma canım dua et. Tarihi saati bellidir de biz bilmiyoruz. Allah bunaltmasin kimseyi. Hayırla kucağımiza alalım
Benim ilki 41+1 de doğmuştu. Üstelik daha gelmeye niyeti yoktu da suni sancı ile doğurdum.
O sabah gittiğimde 3 Cm açıklık varmış. 7 de hastaneye yattım. 16:45 de doğdu. Son 2 saati baya aktif sancılı idi. Bu daha kolay olur inşallah. Sen nasılsın. Kanada da idin di mi? Nasıl gidiyor bekleyiş?Acilman var mıydi peki? Sağlıklı olsun da kuzular..
Çok teşekkürler bilgi içinO sabah gittiğimde 3 Cm açıklık varmış. 7 de hastaneye yattım. 16:45 de doğdu. Son 2 saati baya aktif sancılı idi. Bu daha kolay olur inşallah. Sen nasılsın. Kanada da idin di mi? Nasıl gidiyor bekleyiş?
Çok teşekkürler bilgi için. Benim de bugün randevum var, elle muayene ediyor genelde doktorum. Türk doktor Allah'tan,o yüzden hâlden anlıyor . Ultrason zaten burda hastanelerde çekilmiyor, ayrı alana yönlendiriliyor, yaklaşık 900 TL ücreti var. Yüzünü göreyim, boyu ne kadar diye sorsan, söylemiyorlar, yasak. Biz doktorunuza gondeririz,diyorlar . İşleyiş baya farklı. Doktorum açılma görürsem 39'larda suni sancı veririm, doğumu başlatır iz, demişti de, ondan sordum. Açılma olmadsn baslatiyorlar mi,diye
Sezeryani olumsuz durumlarda kullanıyorlar. Her şey normale endeksliBaslatiyorlar normalde ama bir iki arkadaşım neredeyse 24 saat suni sancı almalarına karşın hiç açılmaları olmadı.
Gerçi kanada daha gelişmiştir bu konuda diye düşünüyorum malum normal doğum daha teşvik ediliyor diğer ülkelerde.
Sağlıkla gelsin bakalım kuzucuklar
Benim bile dikkatimi çekti kalp atışları böylr sivri sirvri aşşağıya doğru çıkmış onu gösterdi doktorum. Henüz acil sezaryene gerek görmedi cumartesi bidaha istedi. Kordon sıkışması olmasaydı rahat bayramı geçirirsin sen dediydi bana ultrason sonrası. Ama NST işleri değiştirdi hayırlısıyla sağlıkla kavuşayim da herşeye razıyımNasıl anlamış acaba nstden
Kızlar merhaba benim de günüm belli oldu 7 Haziran cuma günü sezeryane alınacam kısmetseson 8 GÜN
Kızlar nasılsınız bugün kontrol vardı 17 sinde sezeryan olacak inşallah benimde artk son günler karmakarışık duygular ☺Rabbim hayırlıca sağlıklıca atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah
Sancın kaç saniye sürüyor onu da tut bakalım Bi :)Galiba benim sancılarım başladı
Birkaç saattir düzenli geliyo 3-4 dk da bir belime doğru vuran bir ağrı ve kasılma
Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine canımKızlar benim bebegim bi türlü doğum kanalına inmedi. 34. Haftadan beri de sancım var..gecen haftadan beri de düzenli doğum sancım vardı. Dün kontrolüm vardı. Bebegim hala kanala inmemiş, açılmam yok ve 3 4 dkda bir düzenli sancım vardı. Zaten sancım oldugu icin suni sanci uygulamiolar. Bebegmde kanala incek gbi degilbu yuzden yarin bebegme kavusuyorum..spinal ile sezeryan yapacagiz. 40+2 oluyorm buarada.
Galiba benim sancılarım başladı
Birkaç saattir düzenli geliyo 3-4 dk da bir belime doğru vuran bir ağrı ve kasılma
Kızlar benim bebegim bi türlü doğum kanalına inmedi. 34. Haftadan beri de sancım var..gecen haftadan beri de düzenli doğum sancım vardı. Dün kontrolüm vardı. Bebegim hala kanala inmemiş, açılmam yok ve 3 4 dkda bir düzenli sancım vardı. Zaten sancım oldugu icin suni sanci uygulamiolar. Bebegmde kanala incek gbi degilbu yuzden yarin bebegme kavusuyorum..spinal ile sezeryan yapacagiz. 40+2 oluyorm buarada.
Benimde nstler hiç drun istediği gibi çıkmıyor sürekli dopler ile bakıyo bi sıkıntı yok çok şükür kan akımı iyi dedi hep uyuyor nst sırasında inş herşey yolundadırBenim bile dikkatimi çekti kalp atışları böylr sivri sirvri aşşağıya doğru çıkmış onu gösterdi doktorum. Henüz acil sezaryene gerek görmedi cumartesi bidaha istedi. Kordon sıkışması olmasaydı rahat bayramı geçirirsin sen dediydi bana ultrason sonrası. Ama NST işleri değiştirdi hayırlısıyla sağlıkla kavuşayim da herşeye razıyım
Kızlar nasılsınız bugün kontrol vardı 17 sinde sezeryan olacak inşallah benimde artk son günler karmakarışık duygular ☺Rabbim hayırlıca sağlıklıca atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah
Galiba benim sancılarım başladı
Hayırlısı olsun hakkiniz da kızlar Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah benimde yarın kontrolum var inşallah bakalım ne durumdaKızlar benim bebegim bi türlü doğum kanalına inmedi. 34. Haftadan beri de sancım var..gecen haftadan beri de düzenli doğum sancım vardı. Dün kontrolüm vardı. Bebegim hala kanala inmemiş, açılmam yok ve 3 4 dkda bir düzenli sancım vardı. Zaten sancım oldugu icin suni sanci uygulamiolar. Bebegmde kanala incek gbi degilbu yuzden yarin bebegme kavusuyorum..spinal ile sezeryan yapacagiz. 40+2 oluyorm buarada.
Uyuduğundan doktorun istediği gibi çıkmuyordur canım. Kordonda bebeğin kalp atışını etkileyen bi durum olsa anlar söyelr doktorun. Bebiş uyuduğundan dolayıdır sende :)Benimde nstler hiç drun istediği gibi çıkmıyor sürekli dopler ile bakıyo bi sıkıntı yok çok şükür kan akımı iyi dedi hep uyuyor nst sırasında inş herşey yolundadır
Hakikaten öyle ikimizde spinal olduğumuz için belki deKustun mu Peki hiç seninle ne ortak yanımız var yabende hastanede çok çektim geçmişti dün tekrar başladı gece bi damla uyku uyamadım hep kusma hissi geldi yutkunup durdum sade kahve geçiriyomuş gece içtim öğlen bi daha içeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?