2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
O sabah gittiğimde 3 Cm açıklık varmış. 7 de hastaneye yattım. 16:45 de doğdu. Son 2 saati baya aktif sancılı idi. Bu daha kolay olur inşallah. Sen nasılsın. Kanada da idin di mi? Nasıl gidiyor bekleyiş?
Çok teşekkürler bilgi için. Benim de bugün randevum var, elle muayene ediyor genelde doktorum. Türk doktor Allah'tan,o yüzden hâlden anlıyor . Ultrason zaten burda hastanelerde çekilmiyor, ayrı alana yönlendiriliyor, yaklaşık 900 TL ücreti var. Yüzünü göreyim, boyu ne kadar diye sorsan, söylemiyorlar, yasak. Biz doktorunuza gondeririz,diyorlar . İşleyiş baya farklı. Doktorum açılma görürsem 39'larda suni sancı veririm, doğumu başlatır iz, demişti de, ondan sordum. Açılma olmadsn baslatiyorlar mi,diye

Baslatiyorlar normalde ama bir iki arkadaşım neredeyse 24 saat suni sancı almalarına karşın hiç açılmaları olmadı.
Gerçi kanada daha gelişmiştir bu konuda diye düşünüyorum malum normal doğum daha teşvik ediliyor diğer ülkelerde.
Sağlıkla gelsin bakalım kuzucuklar

Sezeryani olumsuz durumlarda kullanıyorlar. Her şey normale endeksli. İnşallah kuzum.

Nasıl anlamış acaba nstden
Benim bile dikkatimi çekti kalp atışları böylr sivri sirvri aşşağıya doğru çıkmış onu gösterdi doktorum. Henüz acil sezaryene gerek görmedi cumartesi bidaha istedi. Kordon sıkışması olmasaydı rahat bayramı geçirirsin sen dediydi bana ultrason sonrası. Ama NST işleri değiştirdi hayırlısıyla sağlıkla kavuşayim da herşeye razıyım

Kızlar merhaba benim de günüm belli oldu 7 Haziran cuma günü sezeryane alınacam kısmetse son 8 GÜN
Kızlar nasılsınız bugün kontrol vardı 17 sinde sezeryan olacak inşallah benimde artk son günler karmakarışık duygular ☺Rabbim hayırlıca sağlıklıca atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah

Hayırlı olsun kızlar
Sağlıkla gelsinler inşallah
Bakalım benim dr ne diyecek 1 saat sonra

Kızlar benim bebegim bi türlü doğum kanalına inmedi. 34. Haftadan beri de sancım var..gecen haftadan beri de düzenli doğum sancım vardı. Dün kontrolüm vardı. Bebegim hala kanala inmemiş, açılmam yok ve 3 4 dkda bir düzenli sancım vardı. Zaten sancım oldugu icin suni sanci uygulamiolar. Bebegmde kanala incek gbi degil bu yuzden yarin bebegme kavusuyorum..spinal ile sezeryan yapacagiz. 40+2 oluyorm buarada.

Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine canım yarın kuzun kollarında olacak

Galiba benim sancılarım başladı
Birkaç saattir düzenli geliyo 3-4 dk da bir belime doğru vuran bir ağrı ve kasılma

Hadi hayırlısı olsun canım. Bir avazda inşallah

Hayırlı olsun canım güzel durdu maşallah kuzucuk.
Sağlıkla kavuş inşallah.

Benimde nstler hiç drun istediği gibi çıkmıyor sürekli dopler ile bakıyo bi sıkıntı yok çok şükür kan akımı iyi dedi hep uyuyor nst sırasında inş herşey yolundadır

Kızlar nasılsınız bugün kontrol vardı 17 sinde sezeryan olacak inşallah benimde artk son günler karmakarışık duygular ☺Rabbim hayırlıca sağlıklıca atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah
Galiba benim sancılarım başladı
Birkaç saattir düzenli geliyo 3-4 dk da bir belime doğru vuran bir ağrı ve kasılma
Hayırlısı olsun hakkiniz da kızlar Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah benimde yarın kontrolum var inşallah bakalım ne durumda

Benimde nstler hiç drun istediği gibi çıkmıyor sürekli dopler ile bakıyo bi sıkıntı yok çok şükür kan akımı iyi dedi hep uyuyor nst sırasında inş herşey yolundadır
Uyuduğundan doktorun istediği gibi çıkmuyordur canım. Kordonda bebeğin kalp atışını etkileyen bi durum olsa anlar söyelr doktorun. Bebiş uyuduğundan dolayıdır sende :)

Hakikaten öyle ikimizde spinal olduğumuz için belki de
Kusmadım da midem ağzımda gezdim sade kahve baş ağrısı olduğunda iyi geliyor diye biliyorum.
Ben aç durumca midem çok bulanıyor.
Az az sık yiyorum iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…