2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oyyy gitti gerçekten takvim
Gelir artık annesi inşaAllah
En son ne zaman gittin doktora?
Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine canım yarın kuzun kollarında olacak
Hadi hayırlısı olsun canım. Bir avazda inşallah

Hayırlı olsun canım güzel durdu maşallah kuzucuk.
Sağlıkla kavuş inşallah.

Teşekkürler kızlar darısı bekleyenlere inşallah. Hepimz sağasalim kucaklarimza alalm insallah

Şu an 3400 kg - 52 cm cnm. Hoca önce bayramda patlarsin dedi sonrada ben burdayım nasılsa bekleyelim dedi D DenizZkabugu
Günlerimız ayniymis canım maşallah bebişe boylu poslu olucak demek benimde geçen hafta 2950 gr di beklemek en iyisi anne karnında gelişimini tamamlaması gerekiyor normal mi sezeryan mi olucak

Merhaba kızlar benim sağ ayağımda galiba pıhtolaşma olmuş sola göre daha şiş ve birkaç yerinde kırmızımsı morumsu lekeler var şişmesinin sebebi o anlaşılan biran önce doğursam geçse ama zor geçer bu pıhtılaşma yandım galiba yarın kontrolüm var ama kendi doktorum yok başka doktora gönderdi inşaAllah görinebilirim bayram öncesi baya yoğun olur gibime geliyor bakalım o ne diyecek kendi doktoruma göre bayramı çikamazmışım ama bakalım :) doğuranlara imreniyorum o heyecanı yaşamak istiyorum inşaAllah bizlerde o mis kokulularımıza kavuşuruz

Günlerimız ayniymis canım maşallah bebişe boylu poslu olucak demek benimde geçen hafta 2950 gr di beklemek en iyisi anne karnında gelişimini tamamlaması gerekiyor normal mi sezeryan mi olucak
Cnm seninkine de maşallah. Sezeryan olacak o yüzden bayram sonrasına birakmayalim demişti doktor. Şimdi de bekleyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…