- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Kordondan dolayı mı sezaryen olucaksın canım ?Yarın mecburi sezaryen ile kızım dünyaya gelecek inşallah.
Hep normal doğuma hazırladıydım kendimi, bugün kontrolümüz vardı ve yarın alma taraftarı oldu doktorum. Korku, heyecan, endişe karışık duygular içerisindeyim.
Bu mübarek kadir gecesinde bizim için de dua edermisiniz
Çok geçmiş olsun canım tansiyonun kaç çıkıyordu ?Merhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta
Kordon dolanması yokmuş, kordon sıkışması o da nst de bebeğim kalp atışlarını etkiliyor. Doktorum cumartesi çağırmıştı tekrar ben aöa dün sakin bir gün geçirdiğimiz için bugün sabah gittim doktora hareketleri daha hafif ve az geldi bana. Doktorum da yarın alma taraftarı oldu hal böyle olunca.Kordondan dolayı mı sezaryen olucaksın canım ?
Aynen öyle canım herşeyden önce sağlık olsun çok şükür haftası da güzel, allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizleri de habersiz bırakmaKordon dolanması yokmuş, kordon sıkışması o da nst de bebeğim kalp atışlarını etkiliyor. Doktorum cumartesi çağırmıştı tekrar ben aöa dün sakin bir gün geçirdiğimiz için bugün sabah gittim doktora hareketleri daha hafif ve az geldi bana. Doktorum da yarın alma taraftarı oldu hal böyle olunca.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sezaryenden çok korkuyordum hiç düşünmemiştim herşey şimdiye kadar normal doğumu gösteriyordu bugün değişti. Önce sağlık
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebisini insallahBugün 12:12de spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım :) 2600 doğdu miniğim. Şükür küvöze gerek görülmedi. 37+2de doğdu ama ultrasonda daha küçük çıkıyordu.. Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Canım Ben arada hemetan kullanıyorum. Bebeğin altınıda ıslak mendil kutusuna şu koydum az bir şeyde kantoron yağı pamuğu da koydum öyle sildim çok iyi geliyorKızlar bebeğim pişik oldu ciğer gibi kızarık poposu ne kullanmalıyım
canim çok geçmiş olsun . Haftan güzelmiş bebis büyümüştür baya. Saga salim alırsın inşallah kucağınaMerhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta
Az kaldı bebise kavusmaya:) sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağınaSon 1 gün ve yarın kavuşacağım nasipse evladıma inanılmaz bir duygu seli içerisindeyim
Ben de zaman yaklaştıkça hem korkıyorum hem heyecanlanıyorum çok garip bir şeymiş gibi geliyorSon 1 gün ve yarın kavuşacağım nasipse evladıma inanılmaz bir duygu seli içerisindeyim
Çok geçmiş olsun canım tansiyonun kaç çıkıyordu ?
Tansiyonun çok yüksek değilmiş canım aslında evde de düzenli kontrolle bekleyebilirmişsin doktorun neden yatış verdiTeşekkürler Tansiyonum büyük en fazla 15 i gördü o da doktorun hastaneye yatiricam seni dediği için onceki gunlerde tansiyon takibinde 130-80 120-70 civarındaydı simdi hastanede dahada düşük
Bende yarın sezaryen olacağım. Hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarimiza. Hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla gelsinlerde normalmiş sezaryenmis farketmez.Yarın mecburi sezaryen ile kızım dünyaya gelecek inşallah.
Hep normal doğuma hazırladıydım kendimi, bugün kontrolümüz vardı ve yarın alma taraftarı oldu doktorum. Korku, heyecan, endişe karışık duygular içerisindeyim.
Bu mübarek kadir gecesinde bizim için de dua edermisiniz
Bende yarın sezaryen olacağım. Hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarimiza. Hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla gelsinlerde normalmiş sezaryenmis farketmez.
Birde bebeklerin altına uzun kollu badi mi vereceksiniz giydirmekeri için yoksa kısa kollu mu havalar sıcak ama ne yapsam bilemedim
37. hafta doğum için çok iyi ebdişelenmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar pazartesiden beri hastanede yatıyorum preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olmuşum doğuma kadar hastanedeyim doğumu doktorum 10 gun one çekti 37. Haftamda alacak ilk defa hastanede kaliyorum kızımdan uzakta
Ben diyodum ayy üc kiloyu gecsin bugunde diyorumki ayyy tulumlar cok kucuk insallah olur saglikla gelsinler benim kardesim 2800 dogdu simdi 95 kiloBenimkide 2300 civarı 14 günümüz kaldı doğuma büyğr inşaAllah biraz daha
Benimde tulumlar hep minik bezide 200 tane 1 no aldımBen diyodum ayy üc kiloyu gecsin bugunde diyorumki ayyy tulumlar cok kucuk insallah olur saglikla gelsinler benim kardesim 2800 dogdu simdi 95 kilo)
Ben de zaman yaklaştıkça hem korkıyorum hem heyecanlanıyorum çok garip bir şeymiş gibi geliyorhazır mıyım değil miyim onu bile bilmiyorum hayırlı doğumlar nasip etsin allah anestezi spinal mi olacaktın sen?
Bez bende 160 tane var 30 gun anca yeter 1 kilo alsa 4 4.5 olur 5 kiloya kadar bez tulumlarda bikere giydiririz koyariz kenaraBenimde tulumlar hep minik bezide 200 tane 1 no aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?